Mejm 15 293 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 1 godzinę temu, Voytec napisał: W Media Expert jest odbiór z paczkomatu minutę po północy? Ja kupiłem w ME ale musiałem to przegapić Byłoby spoko, żeby zostawić na noc ściąganie patcha, żeby 10.12 na spokojnie zacząć grać Kupiles w ME? Modl sie zeby w ogole dostac gre a nie "minute po polnocy" xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Godzinę temu, Figaro napisał: Ależ ta gra będzie popsuta na premierze. bez kitu, pewnie będzie się odpalać co 3 raz a transwestytom na ulicy będą chuje odpadać. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 4 minuty temu, MaZZeo napisał: bez kitu, pewnie będzie się odpalać co 3 raz a transwestytom na ulicy będą odbyty wypadać. fix Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 1 godzinę temu, Figaro napisał: Ależ ta gra będzie popsuta na premierze. Z patchem już nie będzie tak zle. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Dobra, redzi ogarnęli 60 fps na series x. Na XSS 30. Ale się jaram Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 @sprite czy @eX4cT_PL, która wtyka u Redów ma rację? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Na 100% potwierdzone info. Nie wiem kogo exact ma w cdpr, ale udało im się. Będą lekkie spadkie czasami, ale poza tym 60. Jednak te 16-18h dziennie nie poszło na marne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 informator exacta pewnie jest fanem Playstation albo PC Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 33 minuty temu, Mejm napisał: Kupiles w ME? Modl sie zeby w ogole dostac gre a nie "minute po polnocy" xD Dlaczego? W ME nigdy nie miałem problemu z zakupami, wszystko zawsze dochodziło bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 7 minut temu, sprite napisał: Dobra, redzi ogarnęli 60 fps na series x. Na XSS 30. Ale się jaram to czemu brak oficjalnego info o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Na ps5 jbc też "będzie podchodziło" pod 60. @MaZZeo pewnie w tym revealu będzie co zapowiedzieli ostatnio na twitterku Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 760 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 10 minut temu, sprite napisał: Dobra, redzi ogarnęli 60 fps na series x. Na XSS 30. Ale się jaram z czego tu się cieszyć? to był kurła obowiązek Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 tylko ciekawe czy odbyty będą wypadać kosztem tych 60 fps Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Wyciekły może trofea/achivmenty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Trofea są już znane od miesiąca chyba Na stronie PowerPyxa można znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Cytat The amount of visual glitching and bugs I've experienced that require complete reloads of the game is astonishing. Módlmy się lepiej żeby ten patch sporo naprawił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 40 minut temu, Voytec napisał: Dlaczego? W ME nigdy nie miałem problemu z zakupami, wszystko zawsze dochodziło bez zarzutu. Bo ostatnio maja burdel u siebie. Na swoje zamowienie czekam ponad miesiac, kontaktu brak. Opinie na ceno czy opineo to tez kopalnia beki. Typ napisal, ze zamawial suszarke do ubran a wyslali mu... piekarnik. Spoko, jak masz z nimi ok doswiadczenia to pewnie liczysz, ze tak bedzie i oby bylo. Ja mam zle i bede polecal na nich uwazac. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 33 minuty temu, Figuś napisał: Wyciekły może trofea/achivmenty? https://www.powerpyx.com/cyberpunk-2077-trophy-list-revealed/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 840 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 3 godziny temu, Boomcio napisał: Ja chyba wezmę z ME z odbiorem z paczkomatu minutę po północy. Popołudnie się prześpi, a później jazda bez skręcania kierownicą. Bez korva najmniejszych szans choćby sam Pan Jezus je dostarczał. Jest okres przedświąteczny i paczkomaty zayebane na full gdzie kierowcy impostu koczują w furach z pełnymi koszami 1,2mx1,8m paczek. Taki chuj A nie gierke z paczkomatu odbirzecie o północy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 1 minutę temu, XM. napisał: Bez korva najmniejszych szans choćby sam Pan Jezus je dostarczał. Jest okres przedświąteczny i paczkomaty zayebane na full gdzie kierowcy impostu koczują w furach z pełnymi koszami 1,2mx1,8m paczek. Taki chuj A nie gierke z paczkomatu odbirzecie o północy xD Te paczki wrzucają kilka dni wcześniej więc obstawiam ze obędzie się bez większych problemów. Chociaż fakt ze przed świetami paczkomaty to jest dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Cytat I've been purely upgrading the stealth tree (they have two separate perks called Crouching Tiger and Hidden Dragon lmao), and it's been pretty standard RPGish. The perks and upgrades definitely make the game feel more fluid and you def see a return on investment. The story so far is definitely not something I've expected. It's really taking some nice turns. The pacing is killing me though. At least in the sequence I'm playing, I've spent more time looking around than doing anything. (Driving) It's good the and the sound design of the cars is great. Controls on Xbox need to be reworked. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 60 fps na Sexie, ale petarda. No nic, hype tak się podniósł, że człowiek nie wie, jak ma wytrzymać do przyszłego czwartku, ja jebix. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 760 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 lata już trochę ciekawego info na resetera : film z ps5 Reddit Public Access Network xsx ma toggle fidelity/performance ps5 na razie nie ma tego bo nie dostał patcha Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi