Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano

nom, dawno nie miałem takiego roz.pierdolu na bani. niby pre order mam ze steelbookiem wykupiony na premierę ale nie wiem czy brać.

z jednej strony gameplaye i trailery które wyglądają jak wanna be rockstar gierki. z drugiej stony całkowicie inny gatunek, target...

z jednej kompletnie niejasna sprawa jak gra wygląda  i działa na konsolach / z drugiej strony w3 nawet na premierowe ps4 to top one generacji

z jednej strony nijakie gameplaye z drugiej strony ukochana tematyka , design

rozum poczekaj na next gen pacza, serce bierz kurvo ;/

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

W mojej apce na xbox Cyberpunk się nie wyświetlał i nie mogłem dodać do pobierania...

Jednak jak to mówią Polak potrafi, kupiłem wersję cyfrową dodałem do kolejki na konsoli i anulowałem zakup :rofl:.

Po 11 godzinach mam już 48 GB, mysłę że do czwartku się zassie razem z łatkami. Po pracy jak dostane pudełko w sklepie od razu odpalam.

Edytowane przez Dalhi

Opublikowano

Ciągle neostrada 20 Mb/s, nie ma lepszej opcji w mojej lokalizacji.

Za dnia siostra na zdalnym więc nie blokuje neta, transfer na nocki zostawiam.

Na płycie wypalona wersja z zeszłego roku i tak trzeba zasysać całość od nowa jak to było z Valhallą więc kombinuje.

Edytowane przez Dalhi

Opublikowano

Czyli jak ktoś liczy na rzetelne informacje o wersji konsolowej, to musi jeszcze trochę poczekać. Jak i tak jestem nastawiony na wersje next genową. 

Opublikowano

Niby ten patch nadal pozostawia sporo bugów, będą to latać przez dłuższy czas. 

Opublikowano

Jak już wrzucasz MDLa to zrób risercz na jego temat. Jedynym celem tego jegomościa jest triggerowanie ludzi, co - patrząc po komętkach na jego YT - wychodzi mu rewelacyjnie i nie zawaha się nasrać na cokolwiek, byle kogoś wkurzyć :)

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

Można sobie zrobić babę z siusiaczkiem w kreatorze? 

Jeszcze jak.

A nawet trzeba.

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał:

Jak już wrzucasz MDLa to zrób risercz na jego temat. Jedynym celem tego jegomościa jest triggerowanie ludzi, co - patrząc po komętkach na jego YT - wychodzi mu rewelacyjnie i nie zawaha się nasrać na cokolwiek, byle kogoś wkurzyć :)

Nie znam gościa, ale trochę niepokojące, że jedyny materiał z wersji konsolowej, to ten usuwany przez Redow. 

Opublikowano

To może lepiej nie zagłębiaj się w jego twórczość, bo może Ci to grozić zawałem:

Spoiler

Opublikowano

Panie, nie palcie cracku kiedy jesteście w ciąży. 

Jeden z komentarzy, czyli musi być warty uwagi, dzięki. 

Opublikowano

Obejrzałem reckę TVGry do snu (tak, debilnie się ogląda reckę video sklejoną z oficjalnych materiałów, no ale cóż...) i ciekawą rzecz powiedział (gdzieś w tekstowej recce też widziałem) - Keanu w wielu momentach wypada sztucznie, tak że widać i czuć, że to była jego pierwsza gra w życiu, za to Żebrowski podobno wypada fantastycznie jako Johnny :notbad:

Opublikowano
2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał:

A to można nazywać się Polakiem i nie mieć jeszcze gry na dysku?

Tak, wystarczy nie chcieć być beta-testerem :usmiech:

Opublikowano

Czy tyczy się to również konsol? :lapka:

Swoją drogą, w CP2k77 bazową wersją językową gry jest ENG, czyż nie? Nie powiem, że kusi mnie granie w grę REDów po polsku, ale nie będę jak zwierzak skazywał się świadomie na gorszą wersję.

Opublikowano

Ja na pewno sprawdzę Polską wersję z ciekawości, druga strone medalu jest taka, że żona woli jak gram w coś po Polsku, to może sobie słuchać czytając w międzyczasie książkę :reggie:

Opublikowano

Szkoda tylko, że robią to samo co z Wiedźminem. Ludzie co wyłożyli największe hajsy na kolekcjonerkę (albo zwykle boxy)półtora roku temu, dostaną grę najpóźniej, bo widać wielkim problem jest wysłanie ich tak, żeby dotarły na jutro. 

W efekcie pierwsi zapłacili, ostatni dostaną. 

Opublikowano
17 minut temu, PiotrekP napisał:

Szkoda tylko, że robią to samo co z Wiedźminem. Ludzie co wyłożyli największe hajsy na kolekcjonerkę (albo zwykle boxy)półtora roku temu, dostaną grę najpóźniej, bo widać wielkim problem jest wysłanie ich tak, żeby dotarły na jutro. 

W efekcie pierwsi zapłacili, ostatni dostaną. 

Skoro premiera jest 10 to czemu miałbyś dostać grę jutro?

Opublikowano

Z drugiej strony są opinie np. Easy Allies, gdzie uważają że Keanu świetnie wypada w tej roli.

Opublikowano

Dla mnie sprawa jest prosta -> Geralt to polak z krwi i kości mówiący po polsku, a Keanu Reeves to Johny Wick/Neo mówiący swoim dziwnym amerykańskim akcentem.

Opublikowano
2 minutes ago, Bigby said:

Z drugiej strony są opinie np. Easy Allies, gdzie uważają że Keanu świetnie wypada w tej roli.

Myślę, że też dużo zależy od stopnia uwielbienia Keanu ;) 

Opublikowano
2 minuty temu, Bartg napisał:

Myślę, że też dużo zależy od stopnia uwielbienia Keanu ;) 

Przecież Kjanu był w Polsce drugi po papieżu... a że papież opuścił podium to wiesz ;)