Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo ;) Dla mnie też top3 aktorów, no ale zobaczymy w praniu jak wypadł, na pewno za graniem po angielsku przemawia fakt, ze oglądać twarz Keanu z głosem Żebrowskiego trochę 2/10, co innego jakby Keanu dał tylko głos jakiejś postaci z randomowym ryjem. A tak dysonans może być za duży.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Bartg napisał:

Obejrzałem reckę TVGry do snu (tak, debilnie się ogląda reckę video sklejoną z oficjalnych materiałów, no ale cóż...) i ciekawą rzecz powiedział (gdzieś w tekstowej recce też widziałem) - Keanu w wielu momentach wypada sztucznie, tak że widać i czuć, że to była jego pierwsza gra w życiu, za to Żebrowski podobno wypada fantastycznie jako Johnny :notbad:

Jeśli wypada sztucznie to znaczy, że wypada normalnie, on jest taki trochę drewniany, zresztą w filmach to nawet widać i często się z niego śmieją z tego powodu. 

Co nie zmienia faktu, że sympatyczny z niego gość i podobno jeden z normalniejszych a nie żadna gwiazda. 

Edytowane przez lpcl
Opublikowano

Wow, odkrycie stulecia, Keanu jest średnim aktorem. Jest i to bardzo ale nie na tym opiera się jego sława. 

Niech każdy gra w taka wersje językowa w jaka chce choć osobiście widząc Keanu Reevesa na ekranie nie mówiącego swoim głosem tylko Zebrowskiego to nie potrafiłbym zdzierżyć. I nie ważne jak dobrze byłby przez niego zagrany. 

• Lubię! 1
Opublikowano

No, ja to mam w sumie zagrać w pełny, polski dubbing, gra robiona przez rodaków to i gra będzie grana po naszemu. Na pewno takiej lipy nie odwalili, skoro aż tak się za to zabrali porządnie.

Opublikowano

Nie będę pozbawiać się Keanu na własne życzenie. Jest jaki jest, ale widzieć go w grze i słyszeć Żebrowskiego... cała wczutka ulatuje jak gołąb po wystrzale z RPG. Może przy którymś tam kolejnym playthrough spróbuję, ale patrząc na różnorodność npców w grze, gdzie połowę klimatu będą robić specyficzne dla danej grupy akcenty, jakoś nie widzę tego tytułu z polskim dublażem.

• Plusik 2
Opublikowano
3 minuty temu, Faka napisał:

No, ja to mam w sumie zagrać w pełny, polski dubbing, gra robiona przez rodaków to i gra będzie grana po naszemu. Na pewno takiej lipy nie odwalili, skoro aż tak się za to zabrali porządnie.

W Dying Light też grałeś po polsku? Co z tego, że gra robiona była przez polaków? 

Wiedźmin moim zdaniem był wyjątkiem bo osadzony był mocno w naszym folklorze i poza imionami bohaterów specyficzne były też nazwy potworów jak choćby południce.

• Plusik 1
Opublikowano

Trochę śmieszą mnie te komentarze, że nasi grają po polsku z dubbingiem i wyśmiewają. Jakoś w innych krajach to ludziom nie przeszkadza i grają w swoim ojczystym języku i nikt ich z tego powodu nie wytyka. Ha tfu.

Opublikowano

Więc feministka która recenzowała dla Gamespotu:

- użyła craftingu tylko raz

- tylko raz poszła do sklepu w świecie gry

- nie obchodziło ją upgradowanie broni

- tylko raz użyła mantis blade

- nie robiła misji w których pomagasz policji, bo ona nie lubi policji (popiera Black Lives Matter)

- "nie miała czasu" sprawdzić co ma w inventory

- narzeka że broń nie działa jak w Call Of Duty,

- nie ma pojęcia co to Cyberpunk, gra ją odrzuciła negatywnym dystopijnym klimatem, liczyła że cyberpunk jest wesoły

- CDP zgrzeszyło przedstawiając różne mniejszości w nie tylko pozytywny sposób

Dała grze 7/10.

Honk, honk.

• Plusik 1
  • Haha 8
  • WTF 2
Opublikowano
1 minutę temu, Voytec napisał:

Dobrze, niech każdy gra jak chce.

Ja mam większy problem - do teraz nie mam pojęcia jaką ścieżkę zacząć. Wszystkie mi się podobają w równym stopniu... 

Ponoć hackowanie jest nudne, bo wciąż się powtarza jedną i tę samą minigierkę. Chociaż mi to nawet się podoba, bo to trochę jak futurystyczna historia o mistrzu w kółko i krzyżyk.

Opublikowano
4 minuty temu, Observer napisał:

- nie robiła misji w których pomagasz policji, bo ona nie lubi policji (popiera Black Lives Matter)

- nie ma pojęcia co to Cyberpunk, gra ją odrzuciła negatywnym dystopijnym klimatem, liczyła że cyberpunk jest wesoły

Dała grze 7/10.

Honk, honk.

Taka recka się nadaje do tematu "wysrywy z restetery"

Opublikowano
5 minut temu, Observer napisał:

Dała grze 7/10.

Honk, honk.

Dziewczyna zasłynęła recenzją Days Gone, której nawet przy recenzowaniu nie ukończyła. Już przy niej pokazała, że nie tylko ma małe pojęcie o pisaniu recenzji co o grach w ogóle. I do tego wszystkiego dostała do recenzji jedną z największych premier generacji. GameSpot...

Ale nie skupiajmy się na tym co pisze o CP resetera, naprawdę. Nie warto tracić czasu na pisanie o tym.

• Lubię! 1
Opublikowano

I ci pożal się Boże tzw. redaktorzy, jak tutaj jest pewnie kilku kolesi na forum co lepiej potrafi pisać, nie wspominając już o wiedzy o gierkach czy życiu w ogóle. Szkoda życia na takie gówno. 

Opublikowano

Nie rozumiem, dlaczego burzycie się tą recenzją, jakby Wam ktoś napluł w twarz. 

Poszczególne media są odpowiednio sprofilowane i mają prawo wymagać określonych standardów. Każdy ma prawo do swojej opinii i cieszyć się, że jakoś jest ona opisana i uargumentowana, w przeciwieństwie do komentarzy w rodzaju "gówno, 2/10". 

Ci, którym dane klucze interpretacji nie odpowiadają, nie muszą zwyczajnie czytać krytyków sprofilowanych w jedną czy w drugą stronę, bo w dzisiejszych czasach wybór jest ogromny. 

Potem się dziwicie, że ludzie mają graczy za infantylnych debili.