Voytec 2 761 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 No i co kurwa z tego. A może ktoś komu na tym zależy i zobaczy taką flagę to ucieszy się micha. I spoko. Mi nie zależy i mam na to zupełnie wyjebane. Nie tego w tej grze szukam a przypierdalactwo do tego jest tak niskich lotów, że słów brakuje. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Piorunujące podobieństwo. Chyba zrezygnuję z preordera. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 @Hum To do czego porównujesz to flaga środowiska LGBT, a ta na tym samochodzie to flaga środowiska stricte transgenderowego. 2 Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 1 minutę temu, Hum napisał: Piorunujące podobieństwo. Chyba zrezygnuję z preordera. To sie chociaż wyedukuj https://en.wikipedia.org/wiki/Transgender_flags 1 Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Ok, nie wiedziałem, że istnieją dwie flagi LGBT. Zwracam honor. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Dokładnie, a tutaj ściągawka jeszcze: Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 4 minuty temu, Hum napisał: Ok, nie wiedziałem, że istnieją dwie flagi LGBT. Zwracam honor. Też się dowiedziałem jak Rozi zbliżył screena. Wtedy w googlach wyszukałem Cytuj
Gość Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Piękne bingo cedep ustrzelił: - gracze wkurwieni za politykę w recenzjach - recenzenci wkurwieni za (taką a nie inną) politykę w grze - pececiarze wkurwieni na wyższe niż oczekiwano wymagania sprzętowe - konsolowcy wkurwieni za niezniesione embargo na wersje konsolowe - erpegowcy wkurwieni że nie można siadać na ławkach i kupować pićku z automatu - shooterowcy wkurwieni że strzelasz do gąbek - inni gracze wkurwieni na recenzentów że zabugowanej grze dają max - recenzenci wkurwieni na bugi, ale dają max xd Ogólnie pociąg z hajpem u mnie nie zwolnił, chciałem rozbudowanego open worldowego rpga ze szczelaniem w estetyce neonowo-cyberpunkowej ze świetną fabułą i wątkami pobocznymi i z tego co widzę, to cedep mocno w tym temacie dostarczył. Z drugiej strony wydawanie bugfestów "bo trzeba dowieść" na premierę, które "przecież się potem zateguje", to jest jakiś kurwa rak toczący tę branżę coraz bardziej. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Mam nadzieję, że wszystkie te flagi zobaczymy w grze, bo jak nie, to beka z CDP. A tu nowy trailer: Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Byle tylko nie było flag Polski. 2 Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 2 minuty temu, eskopado napisał: Piękne bingo cedep ustrzelił: - gracze wkurwieni za politykę w recenzjach - recenzenci wkurwieni za (taką a nie inną) politykę w grze - pececiarze wkurwieni na wyższe niż oczekiwano wymagania sprzętowe - konsolowcy wkurwieni za niezniesione embargo na wersje konsolowe - erpegowcy wkurwieni że nie można siadać na ławkach i kupować pićku z automatu - shooterowcy wkurwieni że strzelasz do gąbek - inni gracze wkurwieni na recenzentów że zabugowanej grze dają max - recenzenci wkurwieni na bugi, ale dają max xd Ogólnie pociąg z hajpem u mnie nie zwolnił, chciałem rozbudowanego open worldowego rpga ze szczelaniem w estetyce neonowo-cyberpunkowej ze świetną fabułą i wątkami pobocznymi i z tego co widzę, to cedep mocno w tym temacie dostarczył. Z drugiej strony wydawanie bugfestów "bo trzeba dowieść" na premierę, które "przecież się potem zateguje", to jest jakiś kurwa rak toczący tę branżę coraz bardziej. A ja się super ciesze bo wychodzi że będzie masakryczna degręgolada w tym CP Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 5 minut temu, mugen napisał: Byle tylko nie było flag Polski. Jest nawet lepsza reprezentacja Polski: Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 2 minutes ago, Bigby said: i to jest next gen a nie jakaś last-gen wersja dla konsol z 2014 Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Dlaczego nie widzę tam flagi watykanu? Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Bo pedofilia to nie jest tożsamość seksualna. 1 1 Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Tylko dwie płcie Recenzenci nie są wstanie wczuć się w postać. 1 Cytuj
złoty 4 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Polecam wycieczkę do Francji cybermurzynsquat A tęcza świeci namiotami Black live Masters szkoda gadać o tym szambie.Panowie wrażenia z gry proszę 1 Cytuj
Observer 10 528 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 4 minuty temu, złoty napisał: Panowie wrażenia z gry proszę A to ktoś już z foruma ma grę? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hum 3 700 Opublikowano 8 grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 grudnia 2020 37 minut temu, Rozi napisał: Dokładnie, a tutaj ściągawka jeszcze: teraz są już wszystkie flagi 2 10 Cytuj
Tynio 1 021 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Czytając ostatnie 20 stron w temacie CP2077 mam wrażenie jak bym wszedł na forum o orientacji seksualnej Dobre jest to że nie walicie jeszcze spoilerami. Ja cały czas myślę PS4Pro vs XboxOne X (w planie za jakiś czas PS5) Gierka pewnie wpadnie przed świętami bo wtedy znajdę chwilę czasu by zagrać i trochę łatek się pojawi, które choć trochę może pomogą Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Zamknięcie tego pierdolnika do czwartku wszystkim by wyszło na dobre Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Tynio napisał: Czytając ostatnie 20 stron w temacie CP2077 mam wrażenie jak bym wszedł na forum o orientacji seksualnej Dobre jest to że nie walicie jeszcze spoilerami. Ja cały czas myślę PS4Pro vs XboxOne X (w planie za jakiś czas PS5) Gierka pewnie wpadnie przed świętami bo wtedy znajdę chwilę czasu by zagrać i trochę łatek się pojawi, które choć trochę może pomogą Jak nie planujesz series x a będziesz grał potem z patczem na ps5, to raczej ps4pro. Jak nie planujesz to XOX. Edytowane 8 grudnia 2020 przez kislawa 1 Cytuj
Tynio 1 021 Opublikowano 8 grudnia 2020 Opublikowano 8 grudnia 2020 1 minutę temu, kislawa napisał: Jak nie planujesz series x a będzie grał potem z paczem na ps5, to raczej ps4pro. Jak nie planujesz to XOX. Series X nie planuję bo i tak wiele gier będzie na Xbox One X wychodzić więc za rok może pomyślę. Też tak myślałem że lepiej PS4 tylko by jakoś to znośnie chodziło i wyglądało i do tego Save był kompatybilny z PS5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi