Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i co kurwa z tego. A może ktoś komu na tym zależy i zobaczy taką flagę to ucieszy się micha. I spoko. Mi nie zależy i mam na to zupełnie wyjebane. Nie tego w tej grze szukam a przypierdalactwo do tego jest tak niskich lotów, że słów brakuje.

Opublikowano

Piękne bingo cedep ustrzelił:

- gracze wkurwieni za politykę w recenzjach
- recenzenci wkurwieni za (taką a nie inną) politykę w grze
- pececiarze wkurwieni na wyższe niż oczekiwano wymagania sprzętowe
- konsolowcy wkurwieni za niezniesione embargo na wersje konsolowe
- erpegowcy wkurwieni że nie można siadać na ławkach i kupować pićku z automatu
- shooterowcy wkurwieni że strzelasz do gąbek
- inni gracze wkurwieni na recenzentów że zabugowanej grze dają max
- recenzenci wkurwieni na bugi, ale dają max xd

Ogólnie pociąg z hajpem u mnie nie zwolnił, chciałem rozbudowanego open worldowego rpga ze szczelaniem w estetyce neonowo-cyberpunkowej ze świetną fabułą i wątkami pobocznymi i z tego co widzę, to cedep mocno w tym temacie dostarczył. Z drugiej strony wydawanie bugfestów "bo trzeba dowieść" na premierę, które "przecież się potem zateguje", to jest jakiś kurwa rak toczący tę branżę coraz bardziej. 

Opublikowano

Mam nadzieję, że wszystkie te flagi zobaczymy w grze, bo jak nie, to beka z CDP.

A tu nowy trailer:

Opublikowano
2 minuty temu, eskopado napisał:

Piękne bingo cedep ustrzelił:

- gracze wkurwieni za politykę w recenzjach
- recenzenci wkurwieni za (taką a nie inną) politykę w grze
- pececiarze wkurwieni na wyższe niż oczekiwano wymagania sprzętowe
- konsolowcy wkurwieni za niezniesione embargo na wersje konsolowe
- erpegowcy wkurwieni że nie można siadać na ławkach i kupować pićku z automatu
- shooterowcy wkurwieni że strzelasz do gąbek
- inni gracze wkurwieni na recenzentów że zabugowanej grze dają max
- recenzenci wkurwieni na bugi, ale dają max xd

Ogólnie pociąg z hajpem u mnie nie zwolnił, chciałem rozbudowanego open worldowego rpga ze szczelaniem w estetyce neonowo-cyberpunkowej ze świetną fabułą i wątkami pobocznymi i z tego co widzę, to cedep mocno w tym temacie dostarczył. Z drugiej strony wydawanie bugfestów "bo trzeba dowieść" na premierę, które "przecież się potem zateguje", to jest jakiś kurwa rak toczący tę branżę coraz bardziej. 

A ja się super ciesze bo wychodzi że będzie masakryczna degręgolada w tym CP :)

Opublikowano

Czytając ostatnie 20 stron w temacie CP2077 mam wrażenie jak bym wszedł na forum o orientacji seksualnej :)

Dobre jest to że nie walicie jeszcze spoilerami.

Ja cały czas myślę PS4Pro vs XboxOne X (w planie za jakiś czas PS5) 

Gierka pewnie wpadnie przed świętami bo wtedy znajdę chwilę czasu by zagrać i trochę łatek się pojawi, które choć trochę może pomogą 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Tynio napisał:

Czytając ostatnie 20 stron w temacie CP2077 mam wrażenie jak bym wszedł na forum o orientacji seksualnej :)

Dobre jest to że nie walicie jeszcze spoilerami.

Ja cały czas myślę PS4Pro vs XboxOne X (w planie za jakiś czas PS5) 

Gierka pewnie wpadnie przed świętami bo wtedy znajdę chwilę czasu by zagrać i trochę łatek się pojawi, które choć trochę może pomogą 

Jak nie planujesz series x a będziesz grał potem z patczem na ps5, to raczej ps4pro. Jak nie planujesz to XOX.

Edytowane przez kislawa
  • Plusik 1
Opublikowano
1 minutę temu, kislawa napisał:

Jak nie planujesz series x a będzie grał potem z paczem na ps5, to raczej ps4pro. Jak nie planujesz to XOX.

Series X nie planuję bo i tak wiele gier będzie na Xbox One X wychodzić więc za rok może pomyślę.

Też tak myślałem że lepiej PS4 tylko by jakoś to znośnie chodziło i wyglądało i do tego Save był kompatybilny z PS5 :)