Voytec 2 761 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 5 minut temu, Tynio napisał: Czytając ostatnie 20 stron w temacie CP2077 mam wrażenie jak bym wszedł na forum o orientacji seksualnej Dobre jest to że nie walicie jeszcze spoilerami. Ja cały czas myślę PS4Pro vs XboxOne X (w planie za jakiś czas PS5) Gierka pewnie wpadnie przed świętami bo wtedy znajdę chwilę czasu by zagrać i trochę łatek się pojawi, które choć trochę może pomogą Skoro nie planujesz XSX to nie ma się nad czym zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tynio 1 020 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 5 minut temu, Voytec napisał: Skoro nie planujesz XSX to nie ma się nad czym zastanawiać. jak by nie było to PS4pro słabsze jest od takiego Xbox One X i jednak poczekam na recki oraz porównanie jak to wypada. Ale pewnie skusze się na zakup na PS4 Wiesiek lepiej chodził na konsoli od $ (oczywiście piszę o XBOX) Cytuj Odnośnik do komentarza
_D23 83 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Walenie double i tripple killsów ze snajpy, netrunnerem-transem z wielką parówą w tym zgniłym do potęgi świecie to będzie zen grania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 26 minut temu, Tynio napisał: jak by nie było to PS4pro słabsze jest od takiego Xbox One X i jednak poczekam na recki oraz porównanie jak to wypada. Ale pewnie skusze się na zakup na PS4 Wiesiek lepiej chodził na konsoli od $ (oczywiście piszę o XBOX) Ograj teraz na mocniejszej wersji. A później kupisz sobie na PS5 i ograsz jeszcze raz w lepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Ładnie 10% intraday moje akcje spadły. Tfu Gamestop... teraz żarty się skończyły - wasze wysrywy kosztują mnie "RIL MANIiiiiii" Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Godzinę temu, Bigby napisał: W komentarzach pisze, że to bez DLSS i na laptopowej 2070, nie desktopowej. Może jednak nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Są jakieś nowe przecieki/info w sprawie wersji na past-past-geny? (PS4 amator itp.). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 3 godziny temu, bluber napisał: Z tym, że polecam poczytać tę recenzje - https://www.gamespot.com/reviews/cyberpunk-2077-review/1900-6417622/ tam jest dużo na temat questów, postaci, tego jak działa rozwój postaci i ogólnie jak jest skonstruowany świat a lewactwo w tej recenzji pojawia się jednym akapicie Reszta to jest masa akapitów na temat składowych tej gry i uzasadnione dlaczego według recenzentki gra zasługuje tylko na 7/10. Dziwi mnie to, że wywołało to takie poruszenie bo są recenzje, które oceniają tę grę jeszcze niżej chociażby Jeff Grubb z Venturebeat dał 6/10 i jakoś jest o tym cisza xd ale pewnie nie użył słowa _trans_ Co? Ten koleś będący egzemplifikacją growego nerda, który cały dzień nawala gierki u matki w piwnicy, dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 326 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 40 minut temu, Wiolku napisał: Są jakieś nowe przecieki/info w sprawie wersji na past-past-geny? (PS4 amator itp.). Jeszcze nikt nie napisał, więc albo wszyscy grają bo nie ma żadnych problemów, albo nikt nie przeżył wybuchu konsoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Jezu znowu się zaczyna. To samo było w temacie tlou2. Załóżcie sobie temat o lgbt i trans w cp i tyle. Nie da się tego czytać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Ale przecież nie musisz tego czytać Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 2 godziny temu, Rozi napisał: Dokładnie, a tutaj ściągawka jeszcze: Nawet nie wiedziałem, że też mam swoją flagę, tylko dlaczego ta akurat jest taka smutna i czarno-biała? No chyba, że się łapię pod inny sztandar, bo nie wiem, co większość oznacza W każdym razie, skoro jest jedna z nich w grze, to inne też powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Takich ludzi jak ta baba z gamespotu powinno się leczyć i zamykać w odpowiednich oddziałach. Przypomnę, że zjechała Days Gone (po łatkach dla mnie najlepszy ex sony w tamtej gen) za to, że nie ma czarnych zombie, a choroba mutantów nazywa się bielica - zjechała grę za biały pigment postaci. Jeszcze 2-3 lata, a każda gra będzie musiała mieć X gejów, Lesb, Transów, murzynów bo inaczej nie będzie brać udziału w konkursach, otrzymywać jakichkolwiek nagród. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Czytam ostatnie strony i nie wierze, jestescie gorsi od tych wszystkich flag razem wziętych, wyjebane na politykę i poprawności polityczne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Bo skoro dają takie recenzje (w ogóle nie nazwę tego recką, a manifestem poglądowym) i przy okazji prowokują swoimi woke lewackimi wypierdami jak ta ten facet z kotaku, to nie dziwne, że internet w takich tematach jest zalewany szambem politycznym. A komentować tę babę z guwnospotu nie ma sensu, bo ona zagrała w tę grę tyle, co papa smerf gonił dziada czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 u mnie nadal gra oczekuje wysłania, a już dawno opłacona. Zamawiałem z Simply games Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 (edytowane) Ten temat to ściek, jesteście chyba gorsi od wariatów z wykopu. Mam ochote na obszernego posta dot. waszych wariactw z Trans rzeczami. Ale szkoda na was słów. W czwartek zagramy w najnowszą gre autorów Wiedźmina a Wy zraszacie moczem temat ich najnowszej gry. Macie coś z głową. Zamiast zachować sie jak cywilizowany polak to zachowujecie sie jak banda zapryszczałych i zapuszczonych psycholi. Nie podoba sie wam recka jakiegoś szaleńca lewicowego? Olej to. Nie podoba Ci sie jakakolwiek wzmianka w grze o trans? Nie kupuj tego wrażliwcu. Chyba zapominacie czym jest świat Cyberpunka. Rzygać sie chce. Preload z GOGa pobrany, zacieram rączki na zarwaną nocke. Ciesze sie jak dziecko. Pozdrawiam. Edytowane 8 grudnia 2020 przez Kron997 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Więc wina* Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Można zrobić na xboxie preload na wersję pudełkową? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Tak. Robisz pre-load, wkładasz płytę i grasz. No chyba, że jakiś patch wyskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Jezu oby mu się dało najebać, albo chociaż wyruchać murzynem Spoiler 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 @Hubert249 ale daj spoiler. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 30 minut temu, Luqat napisał: Nawet nie wiedziałem, że też mam swoją flagę, tylko dlaczego ta akurat jest taka smutna i czarno-biała? Naprawde jest tylko czarna bo tak wyszlo, ze akurat tlo przez przypadek jest biale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 4 godziny temu, Jakim napisał: Apropo lektora w grach: Przewińcie do 6:20. Jak dla mnie swietne. Nawet nie ma porownania do dubbingu komandosow w codzie mowiacych glosem shreka. 26 minut temu, Hubert249 napisał: Jezu oby mu się dało najebać, albo chociaż wyruchać murzynem Pokaż ukrytą zawartość To jakies cameo Kojimy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 326 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 23 minuty temu, Faka napisał: A komentować tę babę z guwnospotu nie ma sensu, bo ona zagrała w tę grę tyle, co papa smerf gonił dziada czarnego. A pomyśl z perspektywy pracowników CDPR, którzy mieli dostać premie jak gra przebije 90% na MC, a przez taką fanatyczkę by mogli stracić premie za ostatnie kilka lat pracy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi