KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) 35 minut temu, Kron997 napisał: Ten temat to ściek, jesteście chyba gorsi od wariatów z wykopu. Mam ochote na obszernego posta dot. waszych wariactw z Trans rzeczami. Ale szkoda na was słów. W czwartek zagramy w najnowszą gre autorów Wiedźmina a Wy zraszacie moczem temat ich najnowszej gry. Macie coś z głową. Zamiast zachować sie jak cywilizowany polak to zachowujecie sie jak banda zapryszczałych i zapuszczonych psycholi. Nie podoba sie wam recka jakiegoś szaleńca lewicowego? Olej to. Nie podoba Ci sie jakakolwiek wzmianka w grze o trans? Nie kupuj tego wrażliwcu. Chyba zapominacie czym jest świat Cyberpunka. Rzygać sie chce. Preload z GOGa pobrany, zacieram rączki na zarwaną nocke. Ciesze sie jak dziecko. Pozdrawiam. `TransEra` uruchomiła OT Cyberka xD. Czekam na ich opinie o jakości flag , dobrze, że są jeszcze inne fora internetowe, bo ta niby growa skarbnica wiedzy robi się coraz większym śmietnikiem i chyba powoli kończę z przeglądaniem tego zjawiska, 99% tematów tam to już tylko polityka, banują ludzi i całe tematy za normalnie wypowiedzi na temat gry.... @Kron997, ale ta akurat gra jest polityczna i nikt od tego nie odejdzie, taki jest świat Cyberpunka, pełen mniejszości i każdy chciałby być tam reprezentowany. Nie znaczy to, że Redzi odgórnie zrobili coś źle, oni tylko przełożyli już gotowe uniwersum na grę. ResetEra to znane forum, podobnie jak Gamespot jest znanym portalem growym i jeżeli według wielu z nas ocenianie gier tylko i wyłącznie pod kątem politycznym i olewanie innych aspektów jest bez sensu, to warto o tym porozmawiać, oczywiście nie trzeba nikogo obrażać :). W grę jeszcze nikt nie grał, więc potem temat na pewno zejdzie na dalszy plan. Do zobaczenia w czwartek w Night City . 3 minuty temu, Observer napisał: A pomyśl z perspektywy pracowników CDPR, którzy mieli dostać premie jak gra przebije 90% na MC, a przez taką fanatyczkę by mogli stracić premie za ostatnie kilka lat pracy xd Myślę, że Redzi ustalili premię na bazie sprzedaży, chyba wiedzieli jaką grę robią i same oceny nie przyniosą im $$$, oceny tak czy inaczej dostali zajebiste, a hype jeszcze się wzmocnił, spokojnie pęknie 10 mln w pierwszym tygodniu. Teraz to pewnie bugfixy lecą grubo , bo trochę tego jest, jak wynika z recenzji. Edytowane 8 Grudnia 2020 przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 18+ Spoiler To jest prawdziwe, tzn naprawdę pochodzi z Cyberpunka 2077 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 238 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 To ma być duży penis? Kasuje preorder. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 @Kron997 O co ci chodzi? Ludzie mają prawo nie być zadowoleni z RECENZJI gry, która gdzieś tam po drodze przerodziła się w manifest polityczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 1 minutę temu, sprite napisał: To jaka tam rozdziałka na xsx? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Na xsx ustawiony jest target 60 fps za wszelką cenę kosztem rozdziałki. Up to 4k i zjeżdża do ~1600. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 15 minut temu, sprite napisał: Na xsx ustawiony jest target 60 fps za wszelką cenę kosztem rozdziałki. Up to 4k i zjeżdża do ~1600. E to spoko, i tak dużo lepiej niż valhalla. A jak grafika, jest to takie pc medium? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Status kolekcjonerki zmieniony na wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 1 minutę temu, lpcl napisał: E to spoko, i tak dużo lepiej niż valhalla. A jak grafika, jest to takie pc medium? PC HIGH. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, sprite napisał: PC HIGH. No to git. W czwartek będzie nawalanie (pewnie skończy się na ściąganiu z neta i czytaniu opinii na forumku). Ale w weekend już na pewno. Edytowane 8 Grudnia 2020 przez lpcl Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kislawa 548 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 1 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Tak. Robisz pre-load, wkładasz płytę i grasz. No chyba, że jakiś patch wyskoczy Ale jak? Nigdzie nie widzę w store takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 U mnie na PS4 pokazuje playable za 17h w sensie jutro o 12. Jakis bug? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 4 minuty temu, Il Brutto napisał: U mnie na PS4 pokazuje playable za 17h w sensie jutro o 12. Jakis bug? No nie, bo za 17 godzin zaczyna się 10 dzień grudnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 29 minutes ago, sprite said: PC HIGH. Ale to chyba w quality mode w max 30fps a nie performance, PC high w 60 klatkach na XSX? pomarzyć można 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Mi aplikacja inpost podaje, że jest gotowa do odbioru, ale nie można XD. Siedzi sobie samotnie w tej, kurła, blaszanej szafie, a kodu nie podadzą, póki nie będzie 10 grudnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 16 minut temu, Bielik napisał: Ale jak? Nigdzie nie widzę w store takiej opcji Przez apkę zrobisz pre-load. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Ten trailer Zmontowanie świetnie, Never Fade Away w tym wykonaniu również bardzo spoko, świetnie się to oglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Jednak to nie ma znaczenia, kiedy sobie zamówiłeś z ME grę w preorderze, bo patrzę na stronie Inpostu i paczka siedzi od 16:50. ME? Zawsze szanowałem, będzie odbiór o 24 w nocy XD ALE HAJP MI WJECHAŁ, CZUJESZ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 16 minut temu, Bigby napisał: jeste na Spotify? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 A zamawial ktos z MM? Zero info u mnie, mam nadzieje ze jutro juz cos rusza Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 5 minutes ago, Faka said: Jednak to nie ma znaczenia, kiedy sobie zamówiłeś z ME grę w preorderze, bo patrzę na stronie Inpostu i paczka siedzi od 16:50. ME? Zawsze szanowałem, będzie odbiór o 24 w nocy XD ALE HAJP MI WJECHAŁ, CZUJESZ? Wracamy do mieszkania wkładamy płytkę do napędu i cyk Patch 60 giga, konsola szybko ściągnie bo w nocy transfer 2x Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Ja wiem że recenzje ten teges...ale chciałem przypomnieć że gamespot dał falloutowi 4 9/10Taka ciekawostka i lekki offtop.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi