qraq_pk 371 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Jescze nie wiem, ale nomad średnio do mnie trafia. Moze Street kid babka i pewnie stealth hacker. Paczka nadana. Pozostało czekać do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Corpo nie-deflaut sniper-hacker wjedzie na pełnej. Chociaż muszę to na spokojnie obadać i pewnie jutro po 16-tej spędzę dużą część czasu w edytorze, bo nie chcę Quebo. Godzinę temu, BieŃ napisał: Mirror : <usunięty> Jest to gdzieś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Gameplay I framerate ogólnie spoko jak na PS4 amatora, ale te pustki na ulicach aż biją po oczach. U mnie jako pierwszy wleci Nomad skupiony na cięższym uzbrojeniu + trochę cybernetyki. Potem chyba corpo haker. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Info od grającego na PS5 - gra wygląda średnio. Za to klimat jest niesaomity. Dialogi bardzo dobre. Nawet jak na PS4/One X. Zastanwiam się czy nie poczekać na patcha na PS5... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 407 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Dzisiaj czekasz na patcha, a jutro pierdolnie Cię autobus na pasach (a że jesteś ze Szczecina to wiesz, że szanse na to są wyższe niż w innych rejonach Polski), nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Porównanie wersji z PS4 działającej na PS5 z pecetem. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Gościu robił transmisję live na fejsie 4h i co bardzo cieszy..faktycznie naprawili błędy które strasznie rzucały sie w oczy w pierwszych wyciekach. Grał na ps5,wygladalo to dobrze. Myślę ze z tymi bugami nie będzie tak źle jak niektórzy sie srają na necie -chyba te patche uratowały sytuację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 985 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Na PS5 jakie pustawe miasto, a na drugim to już są ludzie w tej wersji PC. Chodzi mi o zdjęcie samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza
milypan 1 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Czy mając na Xbox wybrany region Polska, i na takim kupując cyberpunka, gdy potem zmienię na Nową Zelandię to wszystko będzie śmigać? Przyznam, że to pierwsza gra gdzie w ogóle myślę o takich wixach i nigdy się w to nie bawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Powinno. Okaże się o 12.00. Oby! Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 9 minut temu, Faka napisał: Na PS5 jakie pustawe miasto, a na drugim to już są ludzie w tej wersji PC. Chodzi mi o zdjęcie samochodem. Na pc masz suwak od tego.,, Cyberpunk 2077 includes a crowd density setting, and I’ve been on an overclocked 5GHz Core i7-8700K system with an over-the-top GeForce RTX 3090 with the crowd size maxed out. It does impact the frame rate, but the teeming masses add so much to this game it’s worth losing a few frames for,, Cytuj Odnośnik do komentarza
Oziek 10 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 2 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 50 minut temu, Bigby napisał: Porównanie wersji z PS4 działającej na PS5 z pecetem. Przecież to wygląda bardzo bardzo dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 nie wiem na jakim PC to jest ale PS5 wygląda bardzo dobrze i nie jest tak źle mówiąc ze to "last-gen" wersja Cytuj Odnośnik do komentarza
Kisiel-PL 38 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Wygląd to jedna sprawa, a ciekawe jak będzie z frameratem ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 10 minut temu, Labtec napisał: nie wiem na jakim PC to jest ale PS5 wygląda bardzo dobrze i nie jest tak źle mówiąc ze to "last-gen" wersja RTX 2070 i jakieś i7. Max detale i Ray tracing na medium. O framerate na Ps5 nie ma się co obawiać, bo na gameplayach chodziło w 60 klatkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 o framerate nie ma co się bać w PS5/XSX generacji, bo teraz bedzie zawsze na koszt dynamicznej rozdzielczośći Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Druga część Pasji Mela Gibsona w 2077. Sprawdzone info. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Takie info dosyć ważne też...od the Madqueen show(laska mega w temacie lore i fanka uniwersum -już gra) W grę można grać nie wiedząc nic o uniwersum ale jak sama mówi warto przed pierwszym podejściem podszkolić sie w temacie bo dzięki temu duużo lepiej wszystko nam wcieknie(w sumie trochę oczywiste ale jednak...) Będzie tez streamować u siebie na kanale let's playa od 12:00 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 2 minuty temu, BieŃ napisał: Takie info dosyć ważne też...od the Madqueen show(laska mega w temacie lore i fanka uniwersum -już gra) W grę można grać nie wiedząc nic o uniwersum ale jak sama mówi warto przed pierwszym podejściem podszkolić sie w temacie bo dzięki temu duużo lepiej wszystko nam wcieknie(w sumie trochę oczywiste ale jednak...) Będzie tez streamować u siebie na kanale let's playa od 12:00 No ja polecam nawet jedno opowiadanie z oryginalnego podręcznika, do znalezienia w pierwszym lepszym linku w pdfie. Inaczej spojrzycie na postać Rogue, która już nie będzie tylko była dziewczyną Silverhanda, a nawet na ikoniczne Porsche Johnnego Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Może dodać do tematu ankietę jaką ścieżką każdy będzie zaczynał? Szczerze? Dalej nie wiem, a został 1 dzień Najciekawiej zapowiada się Nomad i Street Kid, ale Corpo z kolei najbardziej deusowo + w przyszłości będzie miał istotne opcje fabularnie w dialogach. 1 godzinę temu, Bigby napisał: Porównanie wersji z PS4 działającej na PS5 z pecetem. Ta wersja pecetowa to na maksymalnych ustawieniach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 3 minuty temu, Voytec napisał: Ta wersja pecetowa to na maksymalnych ustawieniach? 36 minut temu, Bigby napisał: RTX 2070 i jakieś i7. Max detale i Ray tracing na medium. O framerate na Ps5 nie ma się co obawiać, bo na gameplayach chodziło w 60 klatkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 1 godzinę temu, Faka napisał: Na PS5 jakie pustawe miasto Na ps4 ponoć w Night City ogłosili właśnie pandemię i npc nie mogą wogóle opuszczać mieszkań. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Ja sie wacham pomiedzy street kid, po trochu wszystkiego, gosciu bardzo chce sie wybic i wyjsc z gangow, ale ma dobre serducho. Moze wspolpracowac z corpami, gangami, z kazdym kto zaplaci. albo corpo babka glownie hacking, moze jakies pistolety. Cos w stylu platny zabojca na uslugach korpy, zero skrupulow. Wypadla z lask i teraz chce sie zemscic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 7 minutes ago, Voytec said: Może dodać do tematu ankietę jaką ścieżką każdy będzie zaczynał? Szczerze? Dalej nie wiem, a został 1 dzień Najciekawiej zapowiada się Nomad i Street Kid, ale Corpo z kolei najbardziej deusowo + w przyszłości będzie miał istotne opcje fabularnie w dialogach. Ta wersja pecetowa to na maksymalnych ustawieniach? 40 minutes ago, Bigby said: RTX 2070 i jakieś i7. Max detale i Ray tracing na medium. O framerate na Ps5 nie ma się co obawiać, bo na gameplayach chodziło w 60 klatkach. Tylko ze screeny z PS5 są w 1440p a PC 1080p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi