Voytec 2 761 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 No to w takim razie to wygląda bardzo dobrze jak Mysza napisał. Fakt, zaludnienie mniejsze ale jest naprawdę świetnie. Ale trzeba przyznać, że oświetlenie z RT robi robotę... Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 5 minut temu, Voytec napisał: Może dodać do tematu ankietę jaką ścieżką każdy będzie zaczynał? Szczerze? Dalej nie wiem, a został 1 dzień Najciekawiej zapowiada się Nomad i Street Kid, ale Corpo z kolei najbardziej deusowo + w przyszłości będzie miał istotne opcje fabularnie w dialogach. Ta wersja pecetowa to na maksymalnych ustawieniach? Tak, Wersja PS5 niczym się nie różni od PS4 i PS4 Pro, jedyne różnice to płynność, z nieoficjalnego info jest 60 fps, a to już coś. Patch będzie na pewno przed nadejściem dlc, więc jeszcze się nacieszycie "next genem". Ja liczę, że jednak mój świeży RTX 3080 uciągnie 4k z RT tak jakto Redzi informowali przed premierą, bo według benchmarków z wersji do review z 60 fps może być ciężko, jednakże podkreślali, że była to wersja z Denuvo + nie było sterów Nvidii i patcha. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Przez cały temat, nie została poruszona jedna kwestia - co, kurła, z minigierkami w Cyberpunku? W takim Wieśku graliśmy w kości i w karty, a tu co nam Redzi przygotowali? Poruszali coś w recenzjach temat minigierek, czy cisza jest? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Jako, że jutro już premiera to może warto założyć osobny, spoilerowy temat, a ten zostawić do wszystkich innych rzeczy, niezwiązanych z fabułą? Tak, żeby osoby, które czekają na next-genowy upgrade lub na mniej zabugowaną wersję, nie musiały się obawiać, że nadzieją się tutaj na jakiś spoiler. 1 Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 (edytowane) 5 minutes ago, KrYcHu_89 said: Ja liczę, że jednak mój świeży RTX 3080 uciągnie 4k z RT tak jakto Redzi informowali przed premierą, bo według benchmarków z wersji do review z 60 fps może być ciężko, jednakże podkreślali, że była to wersja z Denuvo + nie było sterów Nvidii i patcha. zobaczymy co DLSS da nam sam pewnie będę testował z godzinę ustawienia na RTX 3080 zanim odpalę new game 2 minutes ago, MBeniek said: Jako, że jutro już premiera to może warto założyć osobny, spoilerowy temat, a ten zostawić do wszystkich innych rzeczy, niezwiązanych z fabułą? Tak, żeby osoby, które czekają na next-genowy upgrade lub na mniej zabugowaną wersję, nie musiały się obawiać, że nadzieją się tutaj na jakiś spoiler. Forumek ma cały CD Projekt Red sub-forum wiec nie widzę problemu żeby Cyberpunk miał więcej tematów 2 minutes ago, Faka said: Przez cały temat, nie została poruszona jedna kwestia - co, kurła, z minigierkami w Cyberpunku? W takim Wieśku graliśmy w kości i w karty, a tu co nam Redzi przygotowali? Poruszali coś w recenzjach temat minigierek, czy cisza jest? zliczanie bugow Edytowane 9 grudnia 2020 przez Labtec Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Gdzie najlepiej poczytać o lore przed graniem? Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Proponuję jeszcze tematy "Pokaż swojego V" i ze screenami. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 (edytowane) Myślę, że przydałby się też temat Cyberpunk a kwestia LGBT i kobiet z kulfonami. Edit: No i oddzielny temat dla PCtowców. Edytowane 9 grudnia 2020 przez Harbuz Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Teraz, Harbuz napisał: Myślę, że przydałby się też temat Cyberpunk a kwestia LGBT i kobiet z kulfonami. To masz już w dziale betoniarni - nazwa tematu "Wysrywy z resetery" No po chuj znowu zaczynać tutaj tą jałową dyskusję 1 Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Ja to lece V male streetkid z duża ilością wszczepów i raczej zła ścieżką życia, mam ochotę porozstawiać typów po kątach i zdobywać wszystko co chce. to pewnie moje naleciałości z FPSow górują w tej chwili Drugie podejście oczywiście corpo i laseczka Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 15 minutes ago, qraq_pk said: Gdzie najlepiej poczytać o lore przed graniem? Cytuj
Luqat 975 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 20 minut temu, MBeniek napisał: Jako, że jutro już premiera to może warto założyć osobny, spoilerowy temat, a ten zostawić do wszystkich innych rzeczy, niezwiązanych z fabułą? Tak, żeby osoby, które czekają na next-genowy upgrade lub na mniej zabugowaną wersję albo mają życie i padawana czyli mało czasu na granie nie musiały się obawiać, że nadzieją się tutaj na jakiś spoiler. Poprawione Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 21 minut temu, Faka napisał: Przez cały temat, nie została poruszona jedna kwestia - co, kurła, z minigierkami w Cyberpunku? W takim Wieśku graliśmy w kości i w karty, a tu co nam Redzi przygotowali? Poruszali coś w recenzjach temat minigierek, czy cisza jest? Minigierek nie ma tym razem 10 minut temu, MaZZeo napisał: Ja to lece V male streetkid z duża ilością wszczepów i raczej zła ścieżką życia, mam ochotę porozstawiać typów po kątach i zdobywać wszystko co chce. to pewnie moje naleciałości z FPSow górują w tej chwili Drugie podejście oczywiście corpo i laseczka Ja chyba lecę na pierwsze Corpo spięte z "default V male". Drugie przejście to zobaczymy na pewno laseczka, pewnie Street Kid. W sumie warto tę grę przejść 3x, pytanie jak duże będą różnice w ścieżkach. Cytuj
lukas_k96 311 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 28 minut temu, Faka napisał: Przez cały temat, nie została poruszona jedna kwestia - co, kurła, z minigierkami w Cyberpunku? W takim Wieśku graliśmy w kości i w karty, a tu co nam Redzi przygotowali? Poruszali coś w recenzjach temat minigierek, czy cisza jest? Nie wiem czy można to traktować jako minigierki, ale gdzieś mi mignęła informacja, że są wyścigi oraz walki na pięści. Czy to wszystko, okaże się już niebawem. Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 https://www.gamesradar.com/cyberpunk-2077-minigames/ Takie coś znalezłem: Cytat Cyberpunk 2077 minigames: Hacking, car racing, boxing, and target range explained Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 3 minuty temu, lukas_k96 napisał: Nie wiem czy można to traktować jako minigierki, ale gdzieś mi mignęła informacja, że są wyścigi oraz walki na pięści. Czy to wszystko, okaże się już niebawem. Takie aktywności są (ekwiwalent wyścigów konnych i walk pięściarskich w W3) ale nie jest to ekwiwalent Gwinta. Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 2 minutes ago, KrYcHu_89 said: Takie aktywności są (ekwiwalent wyścigów konnych i walk pięściarskich w W3) ale nie jest to ekwiwalent Gwinta. mogą dać jakiś update z nowymi minigierkami.....tak za 2 lata jak gra już będzie normalnie chodzić Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 W pierogarni będzie można w gwinta pograć Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Teraz, Labtec napisał: mogą dać jakiś update z nowymi minigierkami.....tak za 2 lata jak gra już będzie normalnie chodzić Może będzie w DLC, jak będą o to lamenty :P. Nie powiem jakiś CyberGwint bym przyjął :). Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Ech, ci Redzi. Najpierw ultracrunch żeby zdążyć na premierę, a teraz kolejny żeby wydać patche, next-genową łatkę i zacząć DLC. Może chociaż premie na święta będą 1 Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Premia za taki bugfest? Premia jest zawsze za solidnie wykonaną pracę. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 6 minut temu, Cedric napisał: Ech, ci Redzi. Najpierw ultracrunch żeby zdążyć na premierę, a teraz kolejny żeby wydać patche, next-genową łatkę i zacząć DLC. Może chociaż premie na święta będą Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 9 minut temu, Cedric napisał: Ech, ci Redzi. Najpierw ultracrunch żeby zdążyć na premierę, a teraz kolejny żeby wydać patche, next-genową łatkę i zacząć DLC. Może chociaż premie na święta będą W końcu nie każdy bohater nosi pelerynę. Cytuj
Ukukuki 7 104 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Ja korpo i giwery na start. Lubię Doom style. Nie wiem na czym to ogrywać za pierwszym podejściem. PC z 2060 Super czy na PS4 pro żeby dziewczynie nie było smutno. Podobnie wyglądają te wersje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi