Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Voytec napisał:

Da się przestawić region InPostu na Nową Zelandię? 

Chyba dziś w nocy o 0:01 będzie można odebrać. U mnie jest status od wczoraj "Gotowa do odbioru" ale kodu czy możliwości otwarcia zdalnie paczkomatu na tą chwilę nie mam.

Edytowane przez des3
Opublikowano
1 minutę temu, des3 napisał:

Chyba dziś w nocy o 0:01 będzie można odebrać. U mnie jest status od wczoraj "Gotowa do odbioru" ale kodu czy możliwości otwarcia zdalnie paczkomatu na tą chwilę nie mam.

Tego się spodziewam, moja paczka też czeka do odebrania. Ale wiesz, 12 godzin później to jest różnica :D 

Opublikowano
1 minutę temu, Voytec napisał:

Tego się spodziewam, moja paczka też czeka do odebrania. Ale wiesz, 12 godzin później to jest różnica :D 

Jasne, jasne. Cierpliwości w takim razie życzę i widzimy się na serwerach. 

• Plusik 1
Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Arasaki

Cyberpunk Online :D 

9 minut temu, Voytec napisał:

Nowa Zelandia zaraz będzie miała więcej rezydentów na Steamie niż obywateli.

Steam i GOG mają globalny release 1:00 GMT, zmiana regionu nic nie da. 

Opublikowano

Działa na XSX z ustawiona lokalizacja na Nową Zelandię i mogę potwierdzić to co pisał Sprite :D

Betonowe 60 klatek z dynamiczna rozdzielczością z max. 4K, gierka chodzi bajecznie. 

No i jaki to ma klimat, nie mam słów, gram Corp :O 

Opublikowano
4 minuty temu, Voytec napisał:

Serwerach czego? :D

Ogólnie. Takie nerdowskie pozdrowienie jak u leśników "Darzbór" ;)

Anyway miłego grania dziś. 

Opublikowano (edytowane)

Pierwszy error :) dodałem angielski do ściągania. Jest napisane możesz już zacząć i jak klikam konsola mówi ze cp jest niezainstalowany....

720BDF3F-BDB4-46AE-82C4-310A61EA36C4.jpeg

Edytowane przez kislawa
Opublikowano
55 minut temu, messer88 napisał:

w Lidlach ma być jutro czy jakoś później? 

Od soboty.

47 minut temu, sprite napisał:

Teraz lecą z 2 patchem właśnie(0 i 1 są już zamknięte), który ma być jakoś tydzień po premierze. I następny(większy) w połowie stycznia.  

Na ten moment najwięcej bugów jest w AI i animacjach.

Wiadomo na kiedy mniej więcej planują ten next-genowy upgrade?

• Plusik 1
Opublikowano
1 minutę temu, sprite napisał:

Druga połowa 2021. Prawdopodobnie z pierwszym dlc fabularnym.

To tak długo to mi się czekać nie chce. To max poczekam do tej połowy stycznia, albo jak forumek powie, że po tym patchu "2" jest już w miarę okej, to wleci jeszcze przed samymi świętami. :usmiech:

Opublikowano

Gram od godziny. W trybie 30 fps na xsx. Na razie wszystko działa. Jedynie atmos ma jakieś problemy z dialogami i ich pozycjonowaniem.

Wygląda to to całkiem sympatycznie. Póki co 1 bug, nie chciała się pojawić opcja wyboru przez kilka sekund. Poza tym luz

Opublikowano (edytowane)

Najbardziej rozbrajają mnie te akcje, jak podbiegasz do kogoś szybko i zamiast NPC, przed ryjem pojawia Ci się Slender Man :ragus:

Edytowane przez ginn