MatekDM 1 299 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Muzyka w tej grze to istny majstersztyk O_O W to trzeba grać na słuchawkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 44 minuty temu, UberAdi napisał: PC patcha dostaje dopiero o 1 w nocy z tego co czytałem Bez sensu, skoro dali preload to mogli też dać już patcha do ściągnięcia. Czyli o 1 nie pogram Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Wydaje mi się, że preload zawiera już Day one patcha. Wszyscy ich zjedzą jak się okaże że o 1 w nocy trzeba jeszcze z 50 GB pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 10 minutes ago, Bigby said: Wydaje mi się, że preload zawiera już Day one patcha. Wszyscy ich zjedzą jak się okaże że o 1 w nocy trzeba jeszcze z 50 GB pobrać. łap łapkę w góre bo już mi się dzisiaj skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 (edytowane) 16 minut temu, Bigby napisał: Wydaje mi się, że preload zawiera już Day one patcha. Wszyscy ich zjedzą jak się okaże że o 1 w nocy trzeba jeszcze z 50 GB pobrać. Już pobrałem i zainstalowałem, teraz sie martwie czy o 1:00 musze jeszcze dossać patcha. kurwa No mój Cyberpunk waży 63GB Pewnie w nocy nie pogram. Edytowane 9 Grudnia 2020 przez Kron997 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Blaber na ho ogrywa cybera a przeciwnicy tej opcji pracy co najwyzej f5 na forumku jak szef nie stoi za plecami w biurze Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zapisujcie co chwile 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Nie straszcie tak ludzi tymi bugami bo na konsolach nie jest tak zle, przynajmniej na Sexie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 a jak na Ps4 slim to wyglada, ktos z szacownego grona juz pyka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 1 godzinę temu, XM. napisał: A właśnie apripo dlckow- mówili ile tego będzie? Nowa mapa itp? 2 dlcki z nowymi miejscówkami. No i multi jeszcze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 7 minut temu, eX4cT_PL napisał: Nie straszcie tak ludzi tymi bugami bo na konsolach nie jest tak zle, przynajmniej na Sexie. A sam przed premierą straszyłeś i żeby czekać na patcha pod nextgeny. Cytuj Odnośnik do komentarza
milypan 1 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Na xss gram już 2h, bugów większych nie zauważyłem, jakieś drobne pewnie były ale nie zwróciłem uwagi. Wczytywania bardzo szybkie. Wygląda spoko i nie jest tak źle jak wszyscy straszyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 1 minutę temu, Figuś napisał: A sam przed premierą straszyłeś i żeby czekać na patcha pod nextgeny. Przecież to już wersje z patchem są. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 8 minut temu, standby napisał: a jak na Ps4 slim to wyglada, ktos z szacownego grona juz pyka? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Na szybko: gram korpo V. Grafa na XsX jest średnia mocno i IMO odstaje nawet od wielu gierek na pastgeny. Szczególnie mordy ludzików są słabo zrobione i zaanimowane. Tak jak Bluber pisał nie ma różnicy wizualnie między 30 a 60fps, więc po co się katować w 30. Interfejs jest średnio intuicyjny i znowu mamy zbieranie miliona śmieci wszędzie. Strzelanie jest spoko, ale mocno borderlandsowe czytaj hs to po prostu większy dmg a nie zgon na miejscu. Klimat za to lux. A bugi? Od zajebania xD Po pierwszej strzelaninie npc utknął zabity w powietrzu i co 10s rzucał wyzwiska jak w trakcie walki co totalnie rozjebało dla mnie wydźwięk poważnej scenki jak ten jełop się wydzierał w tle xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 2 minuty temu, eX4cT_PL napisał: Przecież to już wersje z patchem są. jeszcze raz PATCH POD NEXTGENY czyt. nextgen upgrade Pytanie do grających na XSX, na SSD są ekrany ładowania? Długie? Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 712 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 ej ale tylko blaber wkleił swojego V :c jestem ciekaw projektów Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Soban 4 040 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Figuś napisał: jPytanie do grających na XSX, na SSD są ekrany ładowania? Długie? Szybciutkie, krótsze niż w AC:V Ja gram V quebonafide z medium siurakiem, bo wiadomo liczy się immersja z postacią to nie chciałem oszukiwać. Duży plus, że można sobie serduszko ustawić wycięte z łoniaków. Siura można mieć polskiego w kapturze lub żydowskiego obciętego i to tyle. Bagina 1 do wybory, trochę dyskryminacja, bo powinny laski mieć możliwość ustawić sobie ładną cipke albo taką kanapke co się szynka wypierdala po bokach. Edytowane 9 Grudnia 2020 przez Soban 1 1 3 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Jakich ustawień HDR używacie w grze? Standard czy coś zmieniliście? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 36 minut temu, Soban napisał: Szybciutkie, krótsze niż w AC:V Ja gram V quebonafide z medium siurakiem, bo wiadomo liczy się immersja z postacią to nie chciałem oszukiwać. Duży plus, że można sobie serduszko ustawić wycięte z łoniaków. Siura można mieć polskiego w kapturze lub żydowskiego obciętego i to tyle. Bagina 1 do wybory, trochę dyskryminacja, bo powinny laski mieć możliwość ustawić sobie ładną cipke albo taką kanapke co się szynka wypierdala po bokach. Ta opinia pewnie trafi do Accolades trailera za kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 gra na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Jest gdzieś potwierdzone, ile gra dokładnie zajmuje na PC? Albo ile obecny prepatch wynosi, ktoś może napisać? Na Steam podali ~70GB w wymaganiach, ale z tego co czytam na konsolach rozmiar sięga powyżej 100GB. Pytam, bo mój SSD nie jest zbyt pojemny, a w dodatku jest trochę zapchany. Nie mam jakiegoś parcia, żeby brać grę na premierę, bo mam w co grać. Rozważam zakup mimo wszystko, tylko głupio by było kupować nie mając miejsca. A nie chce mi się póki co innych gier usuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 7 minut temu, Suavek napisał: Jest gdzieś potwierdzone, ile gra dokładnie zajmuje na PC? Albo ile obecny prepatch wynosi, ktoś może napisać? Na Steam podali ~70GB w wymaganiach, ale z tego co czytam na konsolach rozmiar sięga powyżej 100GB. Pytam, bo mój SSD nie jest zbyt pojemny, a w dodatku jest trochę zapchany. Nie mam jakiegoś parcia, żeby brać grę na premierę, bo mam w co grać. Rozważam zakup mimo wszystko, tylko głupio by było kupować nie mając miejsca. A nie chce mi się póki co innych gier usuwać. 60GB gra na Series X, to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 (edytowane) 22 minuty temu, eX4cT_PL napisał: 60GB gra na Series X, to wszystko. 75 już a nie, jednak 60, myślałem, że te 15gb to już do tych 60 mi dołożyło Edytowane 9 Grudnia 2020 przez bluber Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, bluber napisał: 75 już Wychodzi na to ze patche wychodza jak chcą. Edytowane 9 Grudnia 2020 przez eX4cT_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi