Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że preload zawiera już Day one patcha. Wszyscy ich zjedzą jak się okaże że o 1 w nocy trzeba jeszcze z 50 GB pobrać.

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 9.12.2020 o 13:44, Bigby napisał(a):

Wydaje mi się, że preload zawiera już Day one patcha. Wszyscy ich zjedzą jak się okaże że o 1 w nocy trzeba jeszcze z 50 GB pobrać.

Rozwiń  

Już pobrałem i zainstalowałem, teraz sie martwie czy o 1:00 musze jeszcze dossać patcha. kurwa 

No mój Cyberpunk waży 63GB :/ Pewnie w nocy nie pogram.

Edytowane przez Kron997
Opublikowano

Na xss gram już 2h, bugów większych nie zauważyłem, jakieś drobne pewnie były ale nie zwróciłem uwagi. Wczytywania bardzo szybkie. Wygląda spoko i nie jest tak źle jak wszyscy straszyli.:good:

Opublikowano

Na szybko: gram korpo V. Grafa na XsX jest średnia mocno i IMO odstaje nawet od wielu gierek na pastgeny. Szczególnie mordy ludzików są słabo zrobione i zaanimowane. Tak jak Bluber pisał nie ma różnicy wizualnie między 30 a 60fps, więc po co się katować w 30. Interfejs jest średnio intuicyjny i znowu mamy zbieranie miliona śmieci wszędzie. Strzelanie jest spoko, ale mocno borderlandsowe czytaj hs to po prostu większy dmg a nie zgon na miejscu.

Klimat za to lux. A bugi? Od zajebania xD Po pierwszej strzelaninie npc utknął zabity w powietrzu i co 10s rzucał wyzwiska jak w trakcie walki co totalnie rozjebało dla mnie wydźwięk poważnej scenki jak ten jełop się wydzierał w tle xD

• Plusik 1
Opublikowano
  W dniu 9.12.2020 o 14:32, Soban napisał(a):

Szybciutkie, krótsze niż w AC:V

Ja gram V quebonafide z medium siurakiem, bo wiadomo liczy się immersja z postacią to nie chciałem oszukiwać. Duży plus, że można sobie serduszko ustawić wycięte z łoniaków.

Siura można mieć polskiego w kapturze lub żydowskiego obciętego i to tyle. Bagina 1 do wybory, trochę dyskryminacja, bo powinny laski mieć możliwość ustawić sobie ładną cipke albo taką kanapke co się szynka wypierdala po bokach.

Rozwiń  

Ta opinia pewnie trafi do Accolades trailera za kilka dni. :rayos:

Opublikowano

Jest gdzieś potwierdzone, ile gra dokładnie zajmuje na PC? Albo ile obecny prepatch wynosi, ktoś może napisać? Na Steam podali ~70GB w wymaganiach, ale z tego co czytam na konsolach rozmiar sięga powyżej 100GB.

Pytam, bo mój SSD nie jest zbyt pojemny, a w dodatku jest trochę zapchany. Nie mam jakiegoś parcia, żeby brać grę na premierę, bo mam w co grać. Rozważam zakup mimo wszystko, tylko głupio by było kupować nie mając miejsca. ;) A nie chce mi się póki co innych gier usuwać.

Opublikowano
  W dniu 9.12.2020 o 15:38, Suavek napisał(a):

Jest gdzieś potwierdzone, ile gra dokładnie zajmuje na PC? Albo ile obecny prepatch wynosi, ktoś może napisać? Na Steam podali ~70GB w wymaganiach, ale z tego co czytam na konsolach rozmiar sięga powyżej 100GB.

Pytam, bo mój SSD nie jest zbyt pojemny, a w dodatku jest trochę zapchany. Nie mam jakiegoś parcia, żeby brać grę na premierę, bo mam w co grać. Rozważam zakup mimo wszystko, tylko głupio by było kupować nie mając miejsca. ;) A nie chce mi się póki co innych gier usuwać.

Rozwiń  

60GB gra na Series X, to wszystko.