Sedrak 768 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 13 minutes ago, kanabis said: Jakbym mial pc mocne to bym pogral a tak poczekam na jakas prawikna wersje na nowe konsole. Ja też czekam. Wieśka ograłem jak wyszła wersja ze wszystkimi dodatkami za chyba 90 zł i jeszcze pamiętam, że wtedy nie było patcha co poprawiał ekwipunek, ruch i jeszcze kilka innych usprawnień, które spowodowały, że gra była taka jaka miała być od początku. Tutaj czuje, że będzie podobnie Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 (edytowane) Kupcie sobie porządny komputer biedaki 3,5h Zawistne StreetKidy mnie minusują Edytowane 9 grudnia 2020 przez Kron997 15 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 1 minutę temu, kanabis napisał: Kup sobie musk po 1:00 będę miał dwa 1 Cytuj
estel 806 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Nie stac go. Wydal na komputer. 1 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 (edytowane) Premiera Cyberpunka w Polsacie. Czytając komentarze można sobie poprawić humor ale przez Ibisza trzeba spacerować po mieszkaniu przez dawki cringu Pełno ciekawych ludzi w wywiadach, dla nich warto troche to pooglądać Edytowane 9 grudnia 2020 przez Kron997 Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Tak dla odmiany, ja pamietam jak ogrywalem Wiedzmina 2 na x360 w 20fps i zabawa byla przednia Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Odnośnie tego materiału z One S: Cytat This is running stable framerate wise. Nowhere near 15-20 FPS. It appears the video is misleading the folks cause he is just having the Braindance after effects. The uploader is trolling you all. Cytat It is the temporary glitching effect after you wake up from braindance, combine it with the rain and it looks totally out of place. The uploader is making it seem that it is running like shit, but it isn't. Cytuj
KrYcHu_89 2 291 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 6 minut temu, Bigby napisał: Odnośnie tego materiału z One S: Btw na konsolach ponoć dopiero patche wchodzą na serwery, a niektórzy już zrobili refunda grając przedpremierowo xD. 1 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Hakerzy w cyberataku na Europejską Agencję Leków wykradli dokumenty firm Pfizer i BioNTech dotyczące szczepionki na Covid-19. Redzi troche przesadzają z marketingiem Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Btw na konsolach ponoć dopiero patche wchodzą na serwery, a niektórzy już zrobili refunda grając przedpremierowo xD. Hotfixy będą teraz wychodzić codziennie przez kolejne 3 dni jakoś. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 45 minut temu, Kron997 napisał: Premiera Cyberpunka w Polsacie. Czytając komentarze można sobie poprawić humor ale przez Ibisza trzeba spacerować po mieszkaniu przez dawki cringu Pełno ciekawych ludzi w wywiadach, dla nich warto troche to pooglądać Ja jebie ale Ibisz odstawa żenadę. On może dobrze prowadzić Taniec z gwiazdami ale nie show w tematyce o której nie ma pojęcia. Poziom żenady w jego zachowaniu wypierdala poza skalę. Aktualnie robią cyberpunkowe pierogi Cytuj
beardo0 125 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 (edytowane) Ktoś reflektuje na fusion pierogi? CDPR nieźle sypnęli groszem polsatowi Edytowane 9 grudnia 2020 przez beardo0 Cytuj
Wredny 9 548 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 6 godzin temu, Wiolku napisał: Kuźwa, ale tak serio, to oprócz pustki na ulicach (boli, nie powiem) nie jest źle Sama jakość filmiku tragiczna, bo w takiej niestety filmy z PS4 trafiają na YouTube (wiem coś o tym, wrzuciłem ich sporo i wszystkie są rozmazaną kupą), ale w 1080p na podstawowym PS4 nie wątpię, bo i niby czemu? Najbardziej się boję o framerate, ale nie wygląda to źle. Chyba jutro jednak wybiorę się do sklepu Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 (edytowane) Jezu chryste, daliby Makłowicza do kuchni a na prowadzącego Bogdana Rymanowskiego. hahaha co on zrobił, aż zamknąłem oczy xDDDD Edytowane 9 grudnia 2020 przez Kron997 Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Jezu kurwa ale zenada, Polacy jak zwykle show nie potrafia zrobic, to w ogole jacys youtuberzy? No z drugiej strony przeciez nie zaprosza spoconych grubasow stulejarzy. Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 4 minuty temu, Wredny napisał: Chyba jutro jednak wybiorę się do sklepu Na co bierzesz, bo straciłem wątek, czy masz tego sexa? Cytuj
Wredny 9 548 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Nie ma SeXa i pewnie w tym roku już nie będę miał, więc biorę na PS4. Poniżej jeszcze czterogodzinny stream z podstawowej PeeSczwórki: 1 1 1 Cytuj
Gość Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Na XSX w performance mode trochę rwie/stutteruje niestety, choć jak ktoś ma tv z obsługą vrr, to raczej powinno być betonowe 60fps (ja nie mam :<) Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 4 minuty temu, Il Brutto napisał: Jezu kurwa ale zenada, Polacy jak zwykle show nie potrafia zrobic, to w ogole jacys youtuberzy? No z drugiej strony przeciez nie zaprosza spoconych grubasow stulejarzy. Właśnie segment gdzie są youtuberzy którzy zaczynali od grania jak ten Rezi czy gimper albo zawodnik teamu z CSa, wywiady w studiu CDP przez dziennikarza growego są jak najbardziej na miejscu. Ale prowadzenie tego przez Ibisza i tą laskę woła o pomstę do nieba. To stoi w rozkroku między tym, że chcemy być skierowani do graczy jak i do wszystkich, bo każdy Ibisza kojarzy. Cytuj
KrYcHu_89 2 291 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 7 minut temu, eskopado napisał: Na XSX w performance mode trochę rwie/stutteruje niestety, choć jak ktoś ma tv z obsługą vrr, to raczej powinno być betonowe 60fps (ja nie mam :<) Jestem ciekaw, czy na PC jest dynamiczne skalowanie rozdziałki do 60 fps, też nie mam VRR w TV niestety :/. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Oglądając te gameplayem no jedno co mnie wkurwia i koniecznie to muszą zmienić w jakim patchu/wersji next genowej- ruch uliczny i liczba ludzi. No korva metropolia końca XXI wieku, a wiecej ludzi na spacerze w lesie się spotyka. 1 Cytuj
dext3rr 36 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 1 minutę temu, XM. napisał: Oglądając te gameplayem no jedno co mnie wkurwia i koniecznie to muszą zmienić w jakim patchu/wersji next genowej- ruch uliczny i liczba ludzi. No korva metropolia końca XXI wieku, a wiecej ludzi na spacerze w lesie się spotyka. A może to Covid-76? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Tu gosc strimuje, pewnie na xsx. Ja pierdole jak to klatkuje co chwile. Niby ogrywalem gta 4 na ps3 jak pojebany ale to bylo tyle lat temu ze kto zwracal uwage na takie rzeczy Chociaz zastanawiam sie czy to nie wina jutuba bo to az niemozliwe. Oczywscie co chwile bugi no ale takie do przezycia. Ja to sie chyba skupie przez ten weekend na pierdolach i czekaniu na kolejne patche A no i w sumie troche ludzi sie kreci po ulicach takze bez przesady Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi