Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Observer 10 318 Opublikowano 10 grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 (edytowane) Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem. Edytowane 10 grudnia 2020 przez Observer 2 1 1 23 Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, Masorz napisał: Mam prośbę do moderacji- czy można zrobić osobny temat do kwestii czysto technicznych? Bo chciałbym tutaj czytać wyłącznie o wrażeniach z gry i np jwj mechanizmach a nie o tym kto ma ostrzejszą zieloną puszkę albo na jakim radeonie można wyciągnąć 2 klatki na sekundę więcej. Takie tematy już były przy innych grach i inho tutaj bardzo by się taki przydał. Główne wrażenie z gry to to, że jest ona niegrywalna. Tak, wiem. Nie wierzysz. Ja też nie wierzyłem. Ale wystarczy uruchomić to na jakiejkolwiek konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 32 minuty temu, MatekDM napisał: Wrzucam swoje zdjęcie zielonej puszki. Ustawienia max. rozdzielczość 2K, RT max, DLSS na wydajność. Macie moja puszkę z xsx xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Cholera, jakie mleko na ekranie. Po wersji na PC już nie patrzy się na to tak samo, a też mam wersję na XSX Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 6 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Główne wrażenie z gry to to, że jest ona niegrywalna. Tak, wiem. Nie wierzysz. Ja też nie wierzyłem. Ale wystarczy uruchomić to na jakiejkolwiek konsoli. Wiesz o co mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kisiel-PL 38 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 (edytowane) Faktycznie na PS4Pro taka padaka z frameratem? Edytowane 10 grudnia 2020 przez Kisiel-PL Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Nie nazywaj tego frameratem, ja Cię proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 246 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 3 minuty temu, Kisiel-PL napisał: Faktycznie na PS4Pro taka padaka z frameratem? Grajcie w grę, chcecie framerate, super tekstury, mniej problemów, szybsze patche, kupcie PC zgodnie z wymaganiami high/ultra i grę na GOG (ewentualnie Steam). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Jest i Cyberpunkowy Craig! Nie moje foto jak coś. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 393 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Człowiek z kartonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 tak się śmiali z mojego hd ready, ale widzę że na konsolach będzie pasował do tej gierki idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kisiel-PL 38 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Grajcie w grę, chcecie framerate, super tekstury, mniej problemów, szybsze patche, kupcie PC zgodnie z wymaganiami high/ultra i grę na GOG (ewentualnie Steam). Mam na PC, ale chciałem bratu konsole pożyczyć żeby sobie ograł, ale nie wiem czy jest sens jak będzie FPS spadał często ponizej 30 Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Jezu ta gra to będzie kopalnia memów Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Grajcie w grę, chcecie framerate, super tekstury, mniej problemów, szybsze patche, kupcie PC zgodnie z wymaganiami high/ultra i grę na GOG (ewentualnie Steam). Kompletnie nie wiem, jakim cudem Microsoft się na wypuszczenie tej kaszany w pudełkach z nowym Xboksem, czy też tych świetnie wyglądających edycji XOX. Przecież to zepsuje im opinię na dzielni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 15 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Główne wrażenie z gry to to, że jest ona niegrywalna. Tak, wiem. Nie wierzysz. Ja też nie wierzyłem. Ale wystarczy uruchomić to na jakiejkolwiek konsoli. Grywalna ino na XSX i chyba PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 246 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, Kisiel-PL napisał: Mam na PC, ale chciałem bratu konsole pożyczyć żeby sobie ograł, ale nie wiem czy jest sens jak będzie FPS spadał często ponizej 30 Niestety sprzedałem swoje pro, widziałem tylko u kolegi na Slimie, tam jest źle, o Pro chyba nikt się nie wypowiadał, jak Ci bardzo nie zależy, żeby zagrać dzisiaj, poczekaj na analize DF, pewnie będzie dzisiaj/jutro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 (edytowane) Też macie wrażenie, że stealth jest jakoś koncepcyjnie dziwny? Staję w miejscu w którym mnie być nie powinno z kałachem przed samym ryjem gościa, a jemu i tak "pasek wykrycia" musi się napełnić, żeby zareagować. Nie wiem czy to bug czy feature edit: w sumie stealth przy paradowaniu z kałachem dziwnie brzmi xd chodzi mi o mechanizm wykrywania Edytowane 10 grudnia 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, MYSZa7 napisał: Grywalna ino na XSX i chyba PS5. Nie, niegrywalna na XSX. Wiem, bo próbowałem grać. Nie da się na to patrzeć. Kilka postów wyżej zabrałem głos bardziej szczegółowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 5 minut temu, Cedric napisał: Jest i Cyberpunkowy Craig! Nie moje foto jak coś. Czy to jakies easter egg z nawiazaniem do Kingpina? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 2 minuty temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Kompletnie nie wiem, jakim cudem Microsoft się na wypuszczenie tej kaszany w pudełkach z nowym Xboksem, czy też tych świetnie wyglądających edycji XOX. Przecież to zepsuje im opinię na dzielni. Wersja na XOX działa całkiem znośnie, a jedyne bundle z CP2k77 to te z XOX albo XSX właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Uwaga w spoilerze daję nowo wypłynięte screeny z kwietniowego pre-release Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Nie, niegrywalna na XSX. Wiem, bo próbowałem grać. Nie da się na to patrzeć. Kilka postów wyżej zabrałem głos bardziej szczegółowo. Przesadzasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Przecież to ta sama wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Przecież to ta sama wersja. faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2020 Chyba trzeba poczekać kilka dni aż temat się uspokoi i będzie można podyskutować bez ciągłego memowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi