BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 @MYSZa7 - @Paolo de Vesir : Ja tu leczę w pipi pienie na forum, a Wy chyba chcecie je tylko podsycić. Niemniej szanuję Was jako ludzi i nie dam się ponieść prowokacjom Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, Bigby napisał: Chyba trzeba poczekać kilka dni aż temat się uspokoi i będzie można podyskutować bez ciągłego memowania. No niestety i największy ból doopy tradycyjnie od osób niegrajacych. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, BrandonLee_z_TheCrow napisał: @MYSZa7 - @Paolo de Vesir : Ja tu leczę w pipi pienie na forum, a Wy chyba chcecie je tylko podsycić. Niemniej szanuję Was jako ludzi i nie dam się ponieść prowokacjom Nie prowokuje, uważam, że wersja na XSX jest jak najbardziej grywalna, dzięki dobijaniu do 60 fpsów. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, XM. napisał: No niestety i największy ból doopy tradycyjnie od osób niegrajacych. No niestety, mało kto jeszcze grał długo (robota i inne sprawy) więc na rzetelne opinie musimy czekać albo sami wystawić Cytuj
Intotherain 20 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 11 minutes ago, Cedric said: Jest i Cyberpunkowy Craig! Nie moje foto jak coś. Wyglada jak postać z gry Kingpin xD Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Kto normalny przy tym testowym buildzie wytrzyma? Przecież za takie coś płaci się ludziom, jak widać za mało. 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: No niestety, mało kto jeszcze grał długo (robota i inne sprawy) więc na rzetelne opinie musimy czekać albo sami wystawić Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Ciekawe czy też faluje postać jak w Kingpinie 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 No patrząc na to, że na Steamie gra ma w większości pozytywne opinie (Na innych forach również) to chyba da się grać. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Da się, oczywiście, że się da. Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Wersja na łoniaka: https://www.gamersyde.com/video_cyberpunk_2077_the_open_world_on_base_xbox_one-45513_en.html Na oko ze 20 fpsów przy 600p Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Dla wersji PC jeszcze raz warto przypomnieć o zmniejszeniu opcji Cascade Shadow Resolution na medium, co daje podobno 10-30 klatek więcej. Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Z kompem to inna sprawa. Tam raczej gra działa dobrze. A nikt ze słabym sprzętem nie oczekuje cudów. Natomiast w przypadku ps4/x'a część ludzi mogła się spodziewać, że będzie działało dobrze skoro w sumie nie wydali od razu innej wersji na nowe konsole. Czyli były one traktowane priorytetowo. Wychodzi jednak, że wersja konsolowa to tak na doczepkę. Jak dobrze pamiętam to chyba z GTA 4 było tak, że na początku wyszła tylko wersja na ps3/xboxa i minęło sporo czasu do innych wersji. To spowodowało, że na premierę gra działała w porządku. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 (edytowane) 22 minutes ago, Cedric said: Jest i Cyberpunkowy Craig! Nie moje foto jak coś. ciekawe czy da się to naprawić w patch-ach....czy to braki SSD i takie zycie 8 minutes ago, Bigby said: No patrząc na to, że na Steamie gra ma w większości pozytywne opinie (Na innych forach również) to chyba da się grać. PC to wersja definitywna, Redzi pewnie mieli nadzieje ze już większość będzie miała PS5/XSX a tu covid i bieda, ni ma konsol 3 minutes ago, Wallerot said: Jak dobrze pamiętam to chyba z GTA 4 było tak, że na początku wyszła tylko wersja na ps3/xboxa i minęło sporo czasu do innych wersji. To spowodowało, że na premierę gra działała w porządku. Tak na konsolach, bo na PC to jeden z najgorszym portów jakich zrobionych co do optymizacji, przez wiele lat komputery z najwyższej polki nie mogły wyciągnąć max, i pewnie dziś tez na 3080/3090 klatki spadają a GPU chodzi w 25-35% Edytowane 10 grudnia 2020 przez Labtec 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 I dlatego najlepszym (choć niekoniecznie dla Redów) scenariuszem byłoby wydanie tej gry jako PC exclusive, a pół roku później dopieszczone edycje XSX i PS5. Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 4 minuty temu, Wallerot napisał: Z kompem to inna sprawa. Tam raczej gra działa dobrze. A nikt ze słabym sprzętem nie oczekuje cudów. Natomiast w przypadku ps4/x'a część ludzi mogła się spodziewać, że będzie działało dobrze skoro w sumie nie wydali od razu innej wersji na nowe konsole. Czyli były one traktowane priorytetowo. Wychodzi jednak, że wersja konsolowa to tak na doczepkę. Jak dobrze pamiętam to chyba z GTA 4 było tak, że na początku wyszła tylko wersja na ps3/xboxa i minęło sporo czasu do innych wersji. To spowodowało, że na premierę gra działała w porządku. Nie,gta 4 działało jak gówno na ps3. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, Bigby napisał: I dlatego najlepszym (choć niekoniecznie dla Redów) scenariuszem byłoby wydanie tej gry jako PC exclusive, a pół roku później dopieszczone edycje XSX i PS5. Byłoby. Ale się zbyło. Naciągnęli miliony na to cudo i jak dzisiaj nie wybuchnie skandal, to znaczy, że wciąż najwięcej wydają na PR. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 No to byłoby nierealne, obowiązki wobec inwestorów - 15 mln kopii w launch window. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minute ago, Bigby said: I dlatego najlepszym (choć niekoniecznie dla Redów) scenariuszem byłoby wydanie tej gry jako PC exclusive, a pół roku później dopieszczone edycje XSX i PS5. zgadzam się, dev pewnie tez by tak chcieli, no ale inwestycja i pieniążki muszą się naliczać 6 minutes ago, Bigby said: Dla wersji PC jeszcze raz warto przypomnieć o zmniejszeniu opcji Cascade Shadow Resolution na medium, co daje podobno 10-30 klatek więcej. trzeba będzie zrobić oddzielny temat dla pcmasterrace bo widać gołym okiem ze gramy w inna grę Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 13 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Kto normalny przy tym testowym buildzie wytrzyma? Przecież za takie coś płaci się ludziom, jak widać za mało. Wersja na XSX jest w tym momencie najładniejszą i najlepszą, konsolową wersją tej gry. Jest jak najbardziej grywalna. Trochę rozmazana, ale ponoć w trybie jakości jest dużo lepiej. Ja różnic nie widzę (pomiędzy trybami), ale grać się da bez większych problemów. 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, BieŃ napisał: Nie,gta 4 działało jak gówno na ps3. 2 razy przeszedłem GTA IV na ps3, ostatni raz w 2013 przed premierą 5, ale jak sobie włączyłem w tym roku to aż nie dowierzałem jak to chodzi 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, Labtec napisał: zgadzam się, dev pewnie tez by tak chcieli, no ale inwestycja i pieniążki muszą się naliczać trzeba będzie zrobić oddzielny temat dla pcmasterrace bo widać gołym okiem ze gramy w inna grę Dokładnie Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 1 minutę temu, BieŃ napisał: Nie,gta 4 działało jak gówno na ps3. Kurde. Chyba człowiek miał wtedy to w dupie i po prostu grał, bo kompletnie nie pamiętam żeby coś mi przeszkadzało. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, KrYcHu_89 napisał: Dokładnie Tak, na PC to zupełnie inny temat jest. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, MatekDM napisał: Wersja na XSX jest w tym momencie najładniejszą i najlepszą, konsolową wersją tej gry. Jest jak najbardziej grywalna. Trochę rozmazana, ale ponoć w trybie jakości jest dużo lepiej. Ja różnic nie widzę (pomiędzy trybami), ale grać się da bez większych problemów. Człowieku, ja cały czas klnę właśnie na wersję z XSX i jeśli ona Ci się podoba, to ja nie wiem, co Ty masz w domu. Chyba jakąś tajną płytę od samego Keanu. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 4 minuty temu, Labtec napisał: trzeba będzie zrobić oddzielny temat dla pcmasterrace bo widać gołym okiem ze gramy w inna grę Yep. Wieczorem siadam do gry i puści się jakieś wrażenia + screeny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi