Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Luqat napisał:

Napędziłaby, jeśli te sprzęty byłyby dostępne, bo teraz i tak nie kupi więcej osób niż jest. Poza tym mówisz, że nie rozumiesz, dlaczego wydali grę na pastgeny, po czym sam zaraz sobie odpowiadasz :dafuq:

Może inaczej, polityka wydania tej gry jest dla mnie niezrozumiała i głupia, ale poniekąd rozumiem przez te covidowe problemy i brakiem dostępności konsol next-genowych. A teraz to się trzeba męczyć i jebać, bo past-geny tylko w dól pociągnęły nam te grafiki i jest gówno momentami w grze. Gdyby nie klimat, gameplay, fabuła i ogólnie cały hajp tej gry, to poczekałbym, no ale, ja to ja.

Opublikowano (edytowane)

Miałem nie oglądać żadnych recenzji ani gameplayów, ale miałem głód Klocucha i właśnie jest w trakcie jego recenzji. Masakra, jaka ta gra jest dzika xd Klocuch gra na komputerze do nauki, ale mnogość bugów powala.

Edytowane przez Czoperrr
Opublikowano (edytowane)

Przecież na początku tego roku crossgenowowść na premierę nawet nie wchodziła w grę, gierka miała wyjść w kwietniu zanim w ogóle nowe konsole stały się tematem viralowym. Pierwsza obsuwa (w styczniu - z kwietnia na wrzesień) była kiedy świat jeszcze miał bekę z chińczyków jedzących nietoperze, a covid wydawał się abstrakcją xd 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, eskopado napisał:

Przecież na początku tego roku crossgenowowść na premierę nawet nie wchodziła w grę, gierka miała wyjść w kwietniu zanim w ogóle nowe konsole stały się tematem viralowym. Pierwsza obsuwa (w styczniu - z kwietnia na wrzesień) była kiedy świat jeszcze miał bekę z chińczyków jedzących nietoperze, a covid wydawał się abstrakcją xd 

No, teraz sam sobie mówisz, miało wyjść w kwietniu, przełożyli, bo było gówno na tych crossgenach, co tylko się teraz potwierdziło jak to wygląda i chodzi ta gra.

Opublikowano
30 minut temu, Faka napisał:

Nadal nie rozumiem wypuszczenie tej gry na plebejskie konsole, mogli odciąć pępowinę i zrobić na next-geny, no ale wysoka liczba bazy graczy past-genowych konsol zrobiła swoje, to jeb wypuszczamy też na słabe. Podejrzewam, że gdyby nie covid i problemy z konsolami PS5 i Sex, to Redzi może i by olali te słabe konsoli, a tak mamy jak mamy. Normalnie, nowa multiplatformowa i next-genowa gierka napędziła by wysoką sprzedaż te nowe sprzęty.

HAJS

Najwiecej aktualnie jest użytkowników wersji amator.

Opublikowano (edytowane)

No ale należy szanować choc trochę klienta i dostarczyć coś co może i działa w dynamicznym trybie do 720p. Może i nie ma tylu npc, może i ma masę glitchy, to duża gra. ale niech nie dropi gorzej jak gtaV na ps3.

Czy ja jestem naiwny że chciałbym w miarę stałe 30 klatek?

PS4 PRO nie trzyma nawet tylu i dropi do 18-20. PRO! wiecie ta konsola co to miała 4k ciągnąć.

Mam PSVR i podstawową PS4. Niektóre gry wyglądają jak rozmazana paćka, ale to MUSI chodzić płynnie na sprzęcie którey teoretycznie nie powinien w ogóle dawać rady usiągnąć VR.. Da się, DA!

Edytowane przez qraq_pk
Opublikowano
10 minut temu, oFi napisał:

HAJS

Najwiecej aktualnie jest użytkowników wersji amator.

No, średnio tak z tym amatorem, bo najwięcej poszło na PC, mowa tu o preordery. Więc jak najbardziej, olałbym na te plebejskie konsole i wypuścił tylko na nextgeny.

Opublikowano
5 minut temu, qraq_pk napisał:

No ale należy szanować choc trochę klienta i dostarczyć coś co może i działa w dynamicznym trybie do 720p. Może i nie ma tylu npc, może i ma masę glitchy, to duża gra. ale niech nie dropi gorzej jak gtaV na ps3.

Czy ja jestem naiwny że chciałbym w miarę stałe 30 klatek?

To ludzie są naiwni kupując to na wersje amator i oczekując wersji takiej, jak pokazywali na pokazach.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Faka napisał:

No, średnio tak z tym amatorem, bo najwięcej poszło na PC, mowa tu o preordery. Więc jak najbardziej, olałbym na te plebejskie konsole i wypuścił tylko na nextgeny.

Chodzi mi o użytkowników konsolowych. XoX i Prosiak jest w znaczniej mniejszosci w domach konsumentów niż faty. 

Swoją drogą amator PS4 nie dość, że chodzi pewnie w trybie "Houston keep up full power of engines" to na ekranie take guwno rozmazane :nosacz3:

Edytowane przez oFi
Opublikowano

oFi, czy ty czytać umiesz? Czy ktoś tu oczekuje 4k/60 i rej trejsingu na PS4? 

Czy oczekiwanie tego dynamicznego 1080 i +-30 klatek to za dużo? 

Oni wydali wersję prealpha ale znajdą sie tacy co to oczywiscie będą bronić ze czego się spodziewaliście. 

Kurde wydałem ledwie 40 euro ale i tak przepłaciłem. No nie spodziewałem się aż takiej słabizny technicznej. 

Opublikowano
1 minutę temu, narwaniec napisał:

tak to jest jak janusze robia preordery na cos czego nie widza ja na szczescie zaosczedzilem i nie ufam pieniazki zostaly w kieszeni a nie w bloto

Też czekałem na opinie i na szczęście nie wtopiłem. Skąd wogole pomysł żeby brać preorder za prawie trzy bomby na jakąś polską grę.

Opublikowano
1 minutę temu, qraq_pk napisał:

oFi, czy ty czytać umiesz? Czy ktoś tu oczekuje 4k/60 i rej trejsingu na PS4? 

Czy oczekiwanie tego dynamicznego 1080 i +-30 klatek to za dużo? 

Oni wydali wersję prealpha ale znajdą sie tacy co to oczywiscie będą bronić ze czego się spodziewaliście. 

Kurde wydałem ledwie 40 euro ale i tak przepłaciłem. No nie spodziewałem się aż takiej słabizny technicznej. 

Odnoszę się do innych opini typowych yanuszów, bo masa ludzi myślała, że dostanie jakość proporcjonalną do tych z traierów. Forumek raczej z rozwagą podchodził do sprawy.

Opublikowano

W ogóle powinien też być bat na wydawców, żeby się tak do końca też nie ratowali ficzerem VRR, bo to i tak nadal nie usprawiedliwia partactwa technicznego, co z tego, że gra rwie i gubi klatki, kup se tv z vrr i morda w kubeł. 

Opublikowano

Gierka od jutra oficjalnie w Lidlu jest do kupienia, więc jak komuś zabrakło u niego w elektromarkecie, albo w internetach, czy tam przespał premierę, to można śmiało kupić.