Faka 3 994 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 4 minuty temu, Luqat napisał: Napędziłaby, jeśli te sprzęty byłyby dostępne, bo teraz i tak nie kupi więcej osób niż jest. Poza tym mówisz, że nie rozumiesz, dlaczego wydali grę na pastgeny, po czym sam zaraz sobie odpowiadasz Może inaczej, polityka wydania tej gry jest dla mnie niezrozumiała i głupia, ale poniekąd rozumiem przez te covidowe problemy i brakiem dostępności konsol next-genowych. A teraz to się trzeba męczyć i jebać, bo past-geny tylko w dól pociągnęły nam te grafiki i jest gówno momentami w grze. Gdyby nie klimat, gameplay, fabuła i ogólnie cały hajp tej gry, to poczekałbym, no ale, ja to ja. Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 35 minut temu, MYSZa7 napisał: Zacytujesz swojego posta z ustawieniami? Zanim ja go znajdę w zalewie tego szamba to miną wieki. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 4 minuty temu, Bartg napisał: https://www.jeuxvideo.com/test/1338246/cyberpunk-2077-des-versions-ps4-et-xbox-one-fat-a-eviter-a-tout-prix.htm 3.5/10 Jezu, te screeny xD Cytuj
Czoperrr 5 135 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 (edytowane) Miałem nie oglądać żadnych recenzji ani gameplayów, ale miałem głód Klocucha i właśnie jest w trakcie jego recenzji. Masakra, jaka ta gra jest dzika xd Klocuch gra na komputerze do nauki, ale mnogość bugów powala. Edytowane 11 grudnia 2020 przez Czoperrr Cytuj
Gość Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 (edytowane) Przecież na początku tego roku crossgenowowść na premierę nawet nie wchodziła w grę, gierka miała wyjść w kwietniu zanim w ogóle nowe konsole stały się tematem viralowym. Pierwsza obsuwa (w styczniu - z kwietnia na wrzesień) była kiedy świat jeszcze miał bekę z chińczyków jedzących nietoperze, a covid wydawał się abstrakcją xd Edytowane 11 grudnia 2020 przez Gość Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 1 minutę temu, eskopado napisał: Przecież na początku tego roku crossgenowowść na premierę nawet nie wchodziła w grę, gierka miała wyjść w kwietniu zanim w ogóle nowe konsole stały się tematem viralowym. Pierwsza obsuwa (w styczniu - z kwietnia na wrzesień) była kiedy świat jeszcze miał bekę z chińczyków jedzących nietoperze, a covid wydawał się abstrakcją xd No, teraz sam sobie mówisz, miało wyjść w kwietniu, przełożyli, bo było gówno na tych crossgenach, co tylko się teraz potwierdziło jak to wygląda i chodzi ta gra. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Screeny z mojego wczorajszego gameplayu (wersja PC): 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. qraq_pk 371 Opublikowano 11 grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 grudnia 2020 (edytowane) Grę zapowiedziano w środku generacji PS3/360. Zaczęli robić w środku generacji ps4/xone gdy już mieli doświadczenie z wielką grą na tej gen. Cały czas zapowiadali że wyjdzie na ps4/xone a dodatkowo będzie wsteczna na next geny i poźniej patch. Nie zapominajmy że to miało wyjść w kwietniu gdy nowa generacja była w grubych powijakach i nic nie było wiadomo a covid jeszcze nie miał szansy im przeszkodzić w czymkolwiek. To jak to wyglądało w kwietniu? zapewne było totalnie niegrywalne na ps4, o xone nie wspominając. Po obsuwie na jakimś zebraniu twerdzili że wersja na past geny jest ok, muszą tylko doszlifować. Co dostaliśmy? 720p i 16 klatek. 720P i 16 klatek! No sorki, można lubić redów, być solidarnym i w ogóle, ale to jest skandal. Takiego c.h.uja dostaniemy a nie porządne patche na starę genarację. Przecież oni teraz MUSZĄ robić next gen patcha a patrząc jak im idzie to będzie w 2022. Pamiętajmy że pracują tam mega utalentowani ludzie, ale nadal to jest jednak polska firma zarządzana po naszemu - burdel na kółkach i zmiana zdania/kierunku co miesiąc. No spadli z rowerka. Może się podniosą i nakleją plasterki ale kółka już krzywe Edytowane 11 grudnia 2020 przez qraq_pk 11 2 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 5 minutes ago, KrYcHu_89 said: Screeny z mojego wczorajszego gameplayu (wersja PC): Od tego jest temat niżej od wersji PC Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 30 minut temu, Faka napisał: Nadal nie rozumiem wypuszczenie tej gry na plebejskie konsole, mogli odciąć pępowinę i zrobić na next-geny, no ale wysoka liczba bazy graczy past-genowych konsol zrobiła swoje, to jeb wypuszczamy też na słabe. Podejrzewam, że gdyby nie covid i problemy z konsolami PS5 i Sex, to Redzi może i by olali te słabe konsoli, a tak mamy jak mamy. Normalnie, nowa multiplatformowa i next-genowa gierka napędziła by wysoką sprzedaż te nowe sprzęty. HAJS Najwiecej aktualnie jest użytkowników wersji amator. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 (edytowane) No ale należy szanować choc trochę klienta i dostarczyć coś co może i działa w dynamicznym trybie do 720p. Może i nie ma tylu npc, może i ma masę glitchy, to duża gra. ale niech nie dropi gorzej jak gtaV na ps3. Czy ja jestem naiwny że chciałbym w miarę stałe 30 klatek? PS4 PRO nie trzyma nawet tylu i dropi do 18-20. PRO! wiecie ta konsola co to miała 4k ciągnąć. Mam PSVR i podstawową PS4. Niektóre gry wyglądają jak rozmazana paćka, ale to MUSI chodzić płynnie na sprzęcie którey teoretycznie nie powinien w ogóle dawać rady usiągnąć VR.. Da się, DA! Edytowane 11 grudnia 2020 przez qraq_pk Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 10 minut temu, oFi napisał: HAJS Najwiecej aktualnie jest użytkowników wersji amator. No, średnio tak z tym amatorem, bo najwięcej poszło na PC, mowa tu o preordery. Więc jak najbardziej, olałbym na te plebejskie konsole i wypuścił tylko na nextgeny. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 5 minut temu, qraq_pk napisał: No ale należy szanować choc trochę klienta i dostarczyć coś co może i działa w dynamicznym trybie do 720p. Może i nie ma tylu npc, może i ma masę glitchy, to duża gra. ale niech nie dropi gorzej jak gtaV na ps3. Czy ja jestem naiwny że chciałbym w miarę stałe 30 klatek? To ludzie są naiwni kupując to na wersje amator i oczekując wersji takiej, jak pokazywali na pokazach. 1 Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Aż tak tragicznie na screenach w tej francuskiej recenzji to nie wygląda, ale pewnie chodzi też jak połamane no i te pustki na ulicach. Cytuj
Pawel24 33 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 tak to jest jak janusze robia preordery na cos czego nie widza ja na szczescie zaosczedzilem i nie ufam pieniazki zostaly w kieszeni a nie w bloto 1 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, Faka napisał: No, średnio tak z tym amatorem, bo najwięcej poszło na PC, mowa tu o preordery. Więc jak najbardziej, olałbym na te plebejskie konsole i wypuścił tylko na nextgeny. Chodzi mi o użytkowników konsolowych. XoX i Prosiak jest w znaczniej mniejszosci w domach konsumentów niż faty. Swoją drogą amator PS4 nie dość, że chodzi pewnie w trybie "Houston keep up full power of engines" to na ekranie take guwno rozmazane Edytowane 11 grudnia 2020 przez oFi Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 oFi, czy ty czytać umiesz? Czy ktoś tu oczekuje 4k/60 i rej trejsingu na PS4? Czy oczekiwanie tego dynamicznego 1080 i +-30 klatek to za dużo? Oni wydali wersję prealpha ale znajdą sie tacy co to oczywiscie będą bronić ze czego się spodziewaliście. Kurde wydałem ledwie 40 euro ale i tak przepłaciłem. No nie spodziewałem się aż takiej słabizny technicznej. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 1 minutę temu, narwaniec napisał: tak to jest jak janusze robia preordery na cos czego nie widza ja na szczescie zaosczedzilem i nie ufam pieniazki zostaly w kieszeni a nie w bloto Też czekałem na opinie i na szczęście nie wtopiłem. Skąd wogole pomysł żeby brać preorder za prawie trzy bomby na jakąś polską grę. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 1 minutę temu, qraq_pk napisał: oFi, czy ty czytać umiesz? Czy ktoś tu oczekuje 4k/60 i rej trejsingu na PS4? Czy oczekiwanie tego dynamicznego 1080 i +-30 klatek to za dużo? Oni wydali wersję prealpha ale znajdą sie tacy co to oczywiscie będą bronić ze czego się spodziewaliście. Kurde wydałem ledwie 40 euro ale i tak przepłaciłem. No nie spodziewałem się aż takiej słabizny technicznej. Odnoszę się do innych opini typowych yanuszów, bo masa ludzi myślała, że dostanie jakość proporcjonalną do tych z traierów. Forumek raczej z rozwagą podchodził do sprawy. Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 W ogóle powinien też być bat na wydawców, żeby się tak do końca też nie ratowali ficzerem VRR, bo to i tak nadal nie usprawiedliwia partactwa technicznego, co z tego, że gra rwie i gubi klatki, kup se tv z vrr i morda w kubeł. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 jak dla kogoś w 2020 nadal główną platformą do grania jest słąbiutka konsola z 2013 roku to jest sam sobie winien 1 Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 44 minuty temu, Bartg napisał: https://www.jeuxvideo.com/test/1338246/cyberpunk-2077-des-versions-ps4-et-xbox-one-fat-a-eviter-a-tout-prix.htm 3.5/10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bartg 5 476 Opublikowano 11 grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 grudnia 2020 13 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 50 minut temu, Bartg napisał: https://www.jeuxvideo.com/test/1338246/cyberpunk-2077-des-versions-ps4-et-xbox-one-fat-a-eviter-a-tout-prix.htm 3.5/10 No nie do końca... 3,4/20 Cytuj
Boomcio 4 074 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Gierka od jutra oficjalnie w Lidlu jest do kupienia, więc jak komuś zabrakło u niego w elektromarkecie, albo w internetach, czy tam przespał premierę, to można śmiało kupić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi