devilbot 3 682 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 (edytowane) Dawno nie było nikogo kto suwakami w tv poprawia grafikę w grach no to właśnie powyżej się pojawił. Edytowane 11 grudnia 2020 przez devilbot 3 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 296 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 (edytowane) 6 minut temu, bluber napisał: Ziomek nie musisz mi niczego wrzucać wczoraj robiłem scieżkę korpo na swoim PC i ta gra nie wyglada tak jak ten typ utrzymuje. Tak ta gra nie wyglada bo to jest wyciągniete z trailera No mógł to wyciągnąć z trailera, ale akurat ten screen to wcale nie jest jakiś lepszy, po prostu w cholere ciemny. Edytowane 11 grudnia 2020 przez KrYcHu_89 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 2 minuty temu, devilbot napisał: Dawno nie było nikogo kto suwakami w tv poprawia grafikę w grach no to właśnie powyżej się pojawił. Do głowy mi przychodzi kukuszaman czy tamta druga ekipa. Połowa tu, kurwa, ma oledowe telewizory czy high endowe, a gra i tak wygląda jak gówno w HDR, dopiero wyłączenie tej opcji ratuje graficznie grę. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. schabek 5 334 Opublikowano 11 grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 grudnia 2020 Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez moze 6h grania. Pozostalych bledow, bugow, tekstur, wrogow wpadajacych w sciany przez co trzeba restartowac checkpoint nie jestem w stanie zliczyc ale juz nawet na mnie nie robia wrazenia. Lece tylko z glownym watkiem i skoro on jest taki niedojebany technicznie to ciekawe czy w ogole da sie ukonczyc wszystkie poboczne na ta chwile i zwiedzic wszystkie miejsca na mapce. Im dalej w las tym gorzej. Juz nawet klatki zaczynaja spadac a podobno betonowe 60 to jedyne czego moglismy byc pewni Tam sie komus sufit na leb spierdolil. Juz nawet nie w momencie wydawania tej gry w tak oplakanym stanie tylko od samego poczatku prac. Juz po paru pierwszych pomyslach powinni sie skapnac ze to jebnie ale pewnie zrozumieli to po roku czy dwoch i szkoda bylo kasowac rzeczy nad ktorymi chwile dlubali wiec w mysl zasady 'chuj, zaplacone' puscili w swiat. Ambicje z kosmosu, jakby chcieli stworzyc swiat jakosci Rockstara, milion wyborow jak w jakims heavy rain a wszystko dopieszczone jak w gierkach Naughty Dog. Szkoda ze zapomnieli ze sa kasztaniarzami z polski i w ich flagowej gierce na premiere chlop na koniu latal. Zamiast podejsc skromniej, w paru momentach sprytnie oszukac to nie kurwa. Nasrali miliard bzdur, czasami totalnego gowna jak w simsach. Moze udaloby sie to doprowadzic do stanu uzywalnosci gdyby nie spedzili x czasu na wrzucaniu do gry przegladania sie w lustrze, zbierania kazdego smiecia, setek znacznikow na mapce albo splukiwania wody w kiblu XD Kurwa czy jest tutaj ktos kto potrzebuje tego? Dla kogo to bylo robione? Nie dosc ze wrzucone na sile to jeszcze chujowo dziala. Widzieliscie jak wygladaja butelki i trunki w nich? Zamiast podczas dialogow siedziec na pizdzie to nie. Cd projekt MUSI udawac zycie i rozmowe zaczniemy sobie od nalania drineczka ktory wyglada jak z jebanego ps2. Tak samo w jednej misji spotkanie w knajpie. Czy wystarczy siedziec, gadac i przejsc do roboty? Nie cd projekt wrzuci goscia jedzacego lewitujacego burgera a kelnerka CZTERY RAZY w ciagu minuty bedzie podchodzila i odchodzila do stolika. Ciagle wrzucenie czegos zeby bylo wiecej i fajniej nawet jak jest chujowo. Ale splukiwanie wody w kiblu to jest i tak nr 1. Chyba ze cdp znowu krok przed wszystkimi i tak to bedzie wygladalo w 2077 roku. Jezeli w takim razie jakims cudem dozyje tych czasow to bede sral do wiadra. Oni sami sie wpierdolili pod rozpedzony pociag towarowy z 50 wagonami. Ilosc czasu zmarnowanego na jakies bzdury jakby chcieli sie popisac przed kolezanka z klasy jest porazajaca. Nawet te 3 sciezki na chuj. Trzeba bylo zrobic jednego bohatera i tyle a nie edytory gowna, a szkoda kurwa strzepic ryja. Glowna os i tak jest taka sama wbrew fanatykom i ich MOZESZ PRZEJSC 3 ROZNE GRY. Kto chce swojego V to niech spierdala do simsow, pare innych misji czy dialogow, roznice sa glownie w tym ze kutango wystaje nam z nomadowskich spodenek albo korpo gajera. To drzewko umiejetnosci xD Brzydkie, nieczytelne, bezsensowne. Rozwoj postaci xD Oni sami juz sie okrakiem wycofuja i nie wiedza czy to jeszcze rpg czy juz po prostu akcyjniak. Rozwoj postaci na tym etapie niedopracowania gry o dupe rozbic, mozna byc swietnym hakerem i zhakowac wszystko, chuja w majtkach postawic ale wrogowie jak im sie zachce i tak otworza ogien. Ale jak tobie sie zachce to mozesz wymiane ominac i czmychnac szybko do drzwi czy windy. Ja juz sie nawet w zdane hakowanie i skradanie nie bawie. Nie dosc ze nudne to po co sie oszukiwac ze cos dziala skoro tak nie jest. A pececiarze proszeni sa zignorowac post. Super ze wam dziala i bawcie sie dobrze ale redzi zapowiedzieli ta gre rowniez na konsole w czasach gdzie polowa z was uzywala komputera do gadugadu i ich obowiazkiem bylo ta gre na te nawet bazowe konsole dowiezc w normalnym stanie. Nie ma tutaj zadnego wytlumaczenia. Mogli wydac tylko na pcty, albo zrobic dwie premiery i na konsole za pol roku. A jak nie to niech teraz siedza po 20h na dobe i naprawiaja. Nikogo to nie obchodzi ze akcje, inwestorzy, black friday juz byl. Jak sie zobowiazali to do roboty. No podsumowujac 3,5/10 to sprawiedliwa ocena i niech wypuszczaja patcha bo chce dokonczyc watek glowny i zapomniec. Zycze im lisca na otrzezwienie i powrotu na start, niech zajma sie tym co potrafia a nie udaja bogow gamingu. Jedyna osoba od nich ktora powinna teraz delektowac sie drinkiem nad basenem to ci od muzyki i moze scenariusza. 15 10 1 11 Cytuj
tjery 1 236 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Teraz, devilbot napisał: Dawno nie było nikogo kto suwakami w tv poprawia grafikę w grach no to właśnie powyżej się pojawił. Hehe kolejny, nie wiem, czy istnieje jakaś sekta ludzi, którzy uważają, że jakość TV i jego ustawienia nie mają wpływu na oświetlenie/kontrast/kolory w grze, ale śmieszy mnie to, tym bardziej, że ja nie mówię, że dzięki temu mam lepsze tekstury bądź załączam sobie RT, tylko mam ostrą, dobrze skontrastowaną i oświetloną grę, a nie jakieś mleko, o którym tu niektórzy piszą. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Tak jak mnie często w(pipi)iasz [mention=42868]schabek[/mention], tak teraz chylę czoła przed tym co napisałeś Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 22 minutes ago, bluber said: To jest niezły bullshit i manipulacja. Gra na PC wyglada doskonale ale ta scena na PC wygląda tak to z lewej jest pewnie z trailera w którym jest scena z Dexem proszę, tak to wygląda u mnie, i nie photomode zaczyna mi się podobać ten ból dupy konsolowy w tym temacie, a tydzień temu jeszcze mówili mi ze jedyna prawilna wersja to XBOX 1 3 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Hehe kolejny, nie wiem, czy istnieje jakaś sekta ludzi, którzy uważają, że jakość TV i jego ustawienia nie mają wpływu na oświetlenie/kontrast/kolory w grze, ale śmieszy mnie to, tym bardziej, że ja nie mówię, że dzięki temu mam lepsze tekstury bądź załączam sobie RT, tylko mam ostrą, dobrze skontrastowaną i oświetloną grę, a nie jakieś mleko, o którym tu niektórzy piszą.O fuck. Twoja wiedza musi być zerowa jak piszesz, że zmiana opcji tv działa na wygląd gry Dajesz 800 zł za kalibracje oleda za 12 tys, a potem wszystko rozwalasz aby gra od Redów lepiej wyglądała. Beka roku z Ciebie typie Cytuj
tjery 1 236 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 2 minuty temu, Faka napisał: Do głowy mi przychodzi kukuszaman czy tamta druga ekipa. Połowa tu, kurwa, ma oledowe telewizory czy high endowe, a gra i tak wygląda jak gówno w HDR, dopiero wyłączenie tej opcji ratuje graficznie grę. Mam takie ćwiczenie, włącz Cyberpunka, stań sobie w jakimś pomieszczeniu, np. ciemny korytarz doświetlony lampami i potem wejdź w opcje Tv, ustawienia obrazu i suwaczkiem jasność, podświetlenie i kontrast rób w lewo i w prawo i zobacz jak to wpływa no odbiór tej sceny i grafiki. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 2 minuty temu, Labtec napisał: zaczyna mi się podobać ten ból dupy konsolowy w tym temacie Jaki ból konsolowy jak ja gram w to na PC? xD Przecież mi tylko chodzi o to, że koleś manipuluje bo ten screen w jego twicie jest z trailera a swoją drogą twój też odstaje od tego co ten ziomek wrzucil. Cytuj
tjery 1 236 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Teraz, PiPoLiNiO napisał: O fuck. Twoja wiedza musi być zerowa jak piszesz, że zmiana opcji tv działa na wygląd gry Dajesz 800 zł za kalibracje oleda za 12 tys, a potem wszystko rozwalasz aby gra od Redów lepiej wyglądała. Beka roku z Ciebie typie Kalibracja to i owszem, ale do oglądania filmów, gry to całkowicie inna bajka, bez kitu w szoku jestem, że tak ciężko wziąć pilota do ręki i sprawdzić sobie jak dana wartość wpływa na grę. Cytuj
Bartg 5 475 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 2 hours ago, Voytec said: Co do konsol to przypominam, że CDPR wypuścił 2 tygodnie temu ten gameplay I właśnie takiej rozdzielczości i aliasingu można się było spodziewać. Może oni mają gdzieś tak działającą wersję na PS4 ale na pewno nie została ona wydana. O to to dla wszystkich co mowia haha frajerzy konsolowcy czego wy oczekiwaliscie xDDD no właśnie tego kurwa, moze nie ten build poszedl na produkcję bo ktoś dyskietki podmienil? Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 (edytowane) 4 minutes ago, bluber said: Jaki ból konsolowy jak ja gram w to na PC? xD Przecież mi tylko chodzi o to, że koleś manipuluje bo ten screen w jego twicie jest z trailera a swoją drogą twój też odstaje od tego co ten ziomek wrzucil. trailer pewnie przeszedł kolorowanie, zmieniłem balans bieli i dodałem vignetting, zdjęcie edytuje się inaczej niż video Edytowane 11 grudnia 2020 przez Labtec Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Jeszcze filtr z instagrama dorzuciłeś chyba. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 11 minut temu, Labtec napisał: proszę, tak to wygląda u mnie, i nie photomode zaczyna mi się podobać ten ból dupy konsolowy w tym temacie, a tydzień temu jeszcze mówili mi ze jedyna prawilna wersja to XBOX Nie mogę doczekać się bólu dupki blacharzy jak zobaczą wersje na nowa generacje i będą się zastanawiać na co poszły ich pieniądze kupując 3080/3090 2 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 2 minutes ago, eX4cT_PL said: Nie mogę doczekać się bólu dupki blacharzy jak zobaczą wersje na nowa generacje i będą się zastanawiać na co poszły ich pieniądze kupując 3080/3090 daj znać jak chodzi w 1188p Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 1 minutę temu, Labtec napisał: daj znać jak chodzi w 1188p Porównywać screeny z konsoli która emuluje poprzednia generacje z najnowszymi osiągnięciami graficznymi na kompie za którego można kupić konsole z oledem xD 1 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 (edytowane) 3 minutes ago, eX4cT_PL said: Porównywać screeny z konsoli która emuluje poprzednia generacje z najnowszymi osiągnięciami graficznymi na kompie za którego można kupić konsole z oledem xD Redzi wiedzieli która platforma jest definitywna, życie ale to nie CW, wrocmy na temat Edytowane 11 grudnia 2020 przez Labtec 1 2 Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Gracze chyba po prostu lubią być na sucho ru.chani w dupę. Kolejna gierka z bugami na premierę i znów te same historie. A najlepszy jest kwik fanbojów, którzy ledwo są w stanie 5 minut pograć w gierkę bez zwiech i bugów, ale bronią jak wilczyca swoich młodych 1 Cytuj
Gość Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 3 minuty temu, Labtec napisał: Redzi wiedzieli która platforma jest definitywna, życie ale to nie CW, wrocmy na temat O jezu ale z tego jebałem. Chociaż patrząc teraz to jednak głowa nie jest przy samej krawędzi jak mi się najpierw wydawało, ale i tak xd Cytuj
Dandelion 27 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Mnie przed tą grą uratował atak wyrostka. Miałem brać na premierę na PS4 Pro, a leżę od środy w szpitalu. Tyle wygrać xd Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Odsyłam swoją kopię, dzięki Bogu kupiłem ją na Amazonie i nie ma problemu ze zwrotem. Na Series X gra działa pięknie, zero zwieszek czy spadających klatek, klimat, muzyka i postacie są fenomenalne. Natomiast gra wygląda jak jebane gówno. GÓWNO @eX4cT_PLi chociaż, nie wiem co tam sobie wmawiasz, tak właśnie wygląda gówno. Tekstury są zjebane, rozmazane, beznadziejne. Słynne mleko w RE2, to przy tym z CP2077 jest niczym. HDR śmiech na sali, proponuję włączyć sobie FH4 czy Gears 5 albo chociażby BFV żeby zobaczyć jak, to ma wyglądać. Walczyłem pół godziny z ustawieniami HDR. Od wyłączenia go całkowicie, po zabawę suwakami i nic. Gówno i chuj. Bugi? No są, mogę przymknąć oko na lewitujace kubki czy przenikanie przez zamknięte drzwi, ale jak matkę kocham rozmazanych twarzy i zamazanych obiektów rodem z PS2 nie dam rady przeżyć. Nie jestem graficzną dziwką. Mogę grać w Yakuze czy Control, które wyglądają jak z poprzedniej generacji, ale Cyberpunk miał mnie walić po oczach i miałem piać z zachwytu. To dla niego kupiłem nextgena. Wiedzmin czy RDR nie były pozbawionego bugów, ale dało się w nie grać, wyglądały fantastycznie, CP przy tych tytułach, to alfa kurwa jego mać. Do zobaczenia w 2021 jak już wydadzą patcha na Series X/ PS5. Nigdy więcej preorderów. 4 1 1 1 Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Po prostu nie mogę na to patrzeć. Jest tu masa w pipi ludzi, którzy formułują konkretne zarzuty i czują się wyruchani przez politykę firmy, która zwyczajnie zrobiła ich w konia. I parę botów odpierających ataki na zasadzie "gra jest świetna, najlepsze, co powstało w historii". Nie wiem, jakich czasów dożyliśmy, ale ten marketing już zakrawa o Orwella. Przypomnę, że w czasach The Last Of Us Part 2 przynajmniej kłóciliśmy się o grę, którą da się przejść (choć wielu tego nie zrobiło). 1 Cytuj
PabloPSX 0 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 (edytowane) 8 minut temu, Hubert249 napisał: Odsyłam swoją kopię, dzięki Bogu kupiłem ją na Amazonie i nie ma problemu ze zwrotem. Na Series X gra działa pięknie, zero zwieszek czy spadających klatek, klimat, muzyka i postacie są fenomenalne. Natomiast gra wygląda jak (pipi)ane (pipi). GÓWNO @eX4cT_PLi chociaż, nie wiem co tam sobie wmawiasz, tak właśnie wygląda (pipi). Tekstury są z(pipi)ane, rozmazane, beznadziejne. Słynne mleko w RE2, to przy tym z CP2077 jest niczym. HDR śmiech na sali, proponuję włączyć sobie FH4 czy Gears 5 albo chociażby BFV żeby zobaczyć jak, to ma wyglądać. Walczyłem pół godziny z ustawieniami HDR. Od wyłączenia go całkowicie, po zabawę suwakami i nic. (pipi) i (pipi). Bugi? No są, mogę przymknąć oko na lewitujace kubki czy przenikanie przez zamknięte drzwi, ale jak matkę kocham rozmazanych twarzy i zamazanych obiektów rodem z PS2 nie dam rady przeżyć. Nie jestem graficzną dziwką. Mogę grać w Yakuze czy Control, które wyglądają jak z poprzedniej generacji, ale Cyberpunk miał mnie walić po oczach i miałem piać z zachwytu. To dla niego kupiłem nextgena. Wiedzmin czy RDR nie były pozbawionego bugów, ale dało się w nie grać, wyglądały fantastycznie, CP przy tych tytułach, to alfa (pipi)a jego mać. Do zobaczenia w 2021 jak już wydadzą patcha na Series X/ PS5. Nigdy więcej preorderów. Kolego to jest okrojona wersja na stare konsole jedynie z większą ilością klatek i dlatego tak wygląda. Dopiero wersja dedykowana na nowe konsole będzie mogła być porównywana z wersją PC Edytowane 11 grudnia 2020 przez PabloPSX Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 29 minut temu, tjery napisał: Mam takie ćwiczenie, włącz Cyberpunka, stań sobie w jakimś pomieszczeniu, np. ciemny korytarz doświetlony lampami i potem wejdź w opcje Tv, ustawienia obrazu i suwaczkiem jasność, podświetlenie i kontrast rób w lewo i w prawo i zobacz jak to wpływa no odbiór tej sceny i grafiki. Dobra powiem Ci bo reszta sobie będzie miała z Ciebie beke a nic z tego nie zrozumiesz. Suwaczkami w TV możesz co jedyne zmienić wyświetlanie obrazu. Masz rację, że czerń tutaj ma znaczenie, daje to niezly efekt. Ale jak sobie spojrzysz na tekstury, ich szczegółowość i inne detale to jest to guwno rozmazane bo widać to gołym okiem na każdym screenie/video z rozgrywki na fatach. Klatkarz dalej będzie Ci pływał i żadne suwaczki Ci w tym nie pomogą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi