Rudiok 3 350 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Jednen z bardziej adekwatnych obrazkowych komentarzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Ale to musi byc przerypane jeśli wydajesz na swiat cos, co cala kula ziemska hejtuje. Kończysz pracę, czytasz opinie, zalewasz pałę do nieprzytomnosci a jutro znowu do roboty na daily. Za to management pewnie zadowolony, hajs ma się zgadzac a nie siakies bugi Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Ps5 lepsze w 60 fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 4 minuty temu, _Red_ napisał: Ale to musi byc przerypane jeśli wydajesz na swiat cos, co cala kula ziemska hejtuje. Kończysz pracę, czytasz opinie, zalewasz pałę do nieprzytomnosci a jutro znowu do roboty na daily. Za to management pewnie zadowolony, hajs ma się zgadzac a nie siakies bugi pyrrusowe zwyciestwo, ktore moze miec daleko idace konsekwencje. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Wg tego porównania DF to chyba jakoś bym przebolał te 30fps i grał w quality mode. Może ktoś na forum ogrywał tak na series X i mógłby napisac czy jest duża poprawa grafy względem performance? Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 9 minut temu, devilbot napisał: Wg tego porównania DF to chyba jakoś bym przebolał te 30fps i grał w quality mode. Może ktoś na forum ogrywał tak na series X i mógłby napisac czy jest duża poprawa grafy względem performance? Graficznie jest trochę lepiej, oświetlenie lepsze, ostrzej, ale z tego co grałem to te 30 klatek nie dropuje (a jeździłem nocą po mieście i takie tam), a w 60 fps potrafi zrobić slideshow (chyba ze masz vrr) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 27 minut temu, p406 napisał: to wyszła by gra, która wg mnie zajepała by GOTY w tym roku i TLOU nie miałoby czego szukać. TloU to wyszło w 2013, w tym czasie cp2077 to był tylko filmik na internecie. Najpierw to poczekaj jak ogarną framerate i rozdzialke, bugi itp dla 99% ludzi co kupili grę- cxyli średnie PC, lapki i konsole, później rozdawaj GOTY. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 246 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 2 minuty temu, aph napisał: TloU to wyszło w 2013, w tym czasie cp2077 to był tylko filmik na internecie. Najpierw to poczekaj jak ogarną framerate i rozdzialke, bugi itp dla 99% ludzi co kupili grę- cxyli średnie PC, lapki i konsole, później rozdawaj GOTY. Cyberek to będzie pewnie GOTY 2021 jak już wyjdzie pełna wersja z Early Accessu i wyjdą DLC i wersja na konsole. Konkurent: Baldur's Gate 3. Tylko tam graczom powiedzieli, że to EA, tutaj coś się omsknęło... Dzisiaj wieczorkiem wracam do testów :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Szczerze współczuję wszystkim maniakom zbieractwa i czyszczenia map bo takiego spamu niepotrzebnego chłamu świat jeszcze nie widział.Do tego dochodzi brak szybkiej opcji sprzedaży/utylizacji śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Akurat "śmieci" (junk) można jak najbardziej szybko sprzedać jednym kliknięciem R3. Co do reszty asortymentu (bronie, ciuchy) to zgadzam się - strasznie męczące jest to sprzedawanie pojedynczych sztuk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Cyberek to będzie pewnie GOTY 2021 Zobaczymy. TGA się zrobiło bezpieczne bardzo, to może zadziałać na korzyść lub niekorzyść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 35 minut temu, devilbot napisał: Wg tego porównania DF to chyba jakoś bym przebolał te 30fps i grał w quality mode. Może ktoś na forum ogrywał tak na series X i mógłby napisac czy jest duża poprawa grafy względem performance? Nie wiele, ale poprawia. Tekstury są lepsze, ale zaponij o skoku jak przy FH4 generowanie obydwa tryby są tak zjebane, że odesłałem grę. Elo. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Denerwuje mnie jak nie rozumiem czegoś w interfejsie, zatem zapytam: co oznacza żółta ikonka z wykrzyknikiem przy broni? Mam dwa identyczne pistolety i za cholere nie czaje tego symbolu. Nie ma przecież durability sprzetu, wiec to nie oznacza jego bliskiego zużycia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mejm 15 292 Opublikowano 12 grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Teraz, _Red_ napisał: Denerwuje mnie jak nie rozumiem czegoś w interfejsie, zatem zapytam: co oznacza żółta ikonka z wykrzyknikiem przy broni? Mam dwa identyczne pistolety i za cholere nie czaje tego symbolu. Nie ma przecież durability sprzetu, wiec to nie oznacza jego bliskiego zużycia. W przypadku CDP oznacza to pewnie, ze od pistoletu mozesz przyjac questa. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Fabuła ukryta w opisie przedmiotu? Brzmi jak Dark Souls Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Jaki ten UI jest zjebany. Wchodze w bronie i mam kategorie: bronie dystansowe, ulepszenia. Ponizej znowu sekcja "ulepszenia" i w niej dwa kolejne przyciski: luneta, lufa. To pierwsze wyswietla mi lunety, a drugie: wszystkie dostepne bronie zamiast lunet. Wtf, nie kumam jak w tym nawigowac. Ale pod względem inventory wiesiek to tez był dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
p406 46 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 23 minutes ago, aph said: TloU to wyszło w 2013, w tym czasie cp2077 to był tylko filmik na internecie. Najpierw to poczekaj jak ogarną framerate i rozdzialke, bugi itp dla 99% ludzi co kupili grę- cxyli średnie PC, lapki i konsole, później rozdawaj GOTY. Spójrz jeszcze raz na kontekst całego fragmentu który zacytowałeś. Mówiąc o GOTY miałem na myśli CP jako grę okrojoną z wielu elementów, nie będącą RPGiem. Bugi to efekt zbyt dużych ambicji a w rezultacie nie skończenia gry przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Przede wszystkim w tym inventory zabrakło nawigowania RT/R2 i LT/L2 pomiędzy tymi różnymi kategoriami, bo jeździć kursorem to tak nie bardzo się człowiekowi chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 A dla mnie w sumie kursor wygodniejszy niz trigery akurat. W Wasteland 3 zanim przeklikalem sie L2/R2 a potem L1/R1 to mijała wieczność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 No nie wiem, chce Ci się kursorem skakać po broniach, ubraniach, przedmiotach? No tutaj lepiej te R2/L2 niż jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Czy ktoś wie co oznaczają 3 ikony w menu: Spoiler V, Samurai i pigułki po prologu? Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 5 minut temu, p406 napisał: Mówiąc o GOTY miałem na myśli CP jako grę okrojoną Wiesz, to pewnie już w 2019/18 by wydali. Rozmiar ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Dobra juz wiem z tym zoltym wykrzyknikiem. To nieusuwalny z inventory, czyli w a z n y. Zmyliło mnie, bo to był zwykły pistolet. 3 minuty temu, Faka napisał: No nie wiem, chce Ci się kursorem skakać po broniach, ubraniach, przedmiotach? No tutaj lepiej te R2/L2 niż jeździć. Szybciej mi to idzie niz przeskakiwanie strzalkami/trigerami. Wybor eliksirow w Wiesku klikając d-padem to był koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel24 33 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 3 godziny temu, Mejm napisał: O ch.uj, zapomnialem, ze oni chca jeszcze robic gre online xDDDDD mysle ze ciezko bedzie im znalezc frajerow na to choc takich nie brakuje w sumie.....Ja moze kupie jak bedzie za 100zl polatane za rok Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi