Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to musi byc przerypane jeśli wydajesz na swiat cos, co cala kula ziemska hejtuje. Kończysz pracę, czytasz opinie, zalewasz pałę do nieprzytomnosci a jutro znowu do roboty na daily.

Za to management pewnie zadowolony, hajs ma się zgadzac a nie siakies bugi :wujaszek:

Opublikowano
4 minuty temu, _Red_ napisał:

Ale to musi byc przerypane jeśli wydajesz na swiat cos, co cala kula ziemska hejtuje. Kończysz pracę, czytasz opinie, zalewasz pałę do nieprzytomnosci a jutro znowu do roboty na daily.

Za to management pewnie zadowolony, hajs ma się zgadzac a nie siakies bugi :wujaszek:

pyrrusowe zwyciestwo, ktore moze miec daleko idace konsekwencje.

Opublikowano

Wg tego porównania DF to chyba jakoś bym przebolał te 30fps i grał w quality mode. Może ktoś na forum ogrywał tak na series X i mógłby napisac czy jest duża poprawa grafy względem performance?

Opublikowano
9 minut temu, devilbot napisał:

Wg tego porównania DF to chyba jakoś bym przebolał te 30fps i grał w quality mode. Może ktoś na forum ogrywał tak na series X i mógłby napisac czy jest duża poprawa grafy względem performance?

Graficznie jest trochę lepiej, oświetlenie lepsze, ostrzej, ale z tego co grałem to te 30 klatek nie dropuje (a jeździłem nocą po mieście i takie tam), a w 60 fps potrafi zrobić slideshow (chyba ze masz vrr)

• Plusik 1
Opublikowano
27 minut temu, p406 napisał:

to wyszła by gra, która wg mnie zajepała by GOTY w tym roku i TLOU nie miałoby czego szukać.

TloU to wyszło w 2013, w tym czasie  cp2077 to był tylko filmik na internecie.

Najpierw to poczekaj jak ogarną framerate i rozdzialke, bugi itp dla 99% ludzi co kupili grę- cxyli średnie PC, lapki i konsole, później rozdawaj GOTY.

Opublikowano
2 minuty temu, aph napisał:

Najpierw to poczekaj jak ogarną framerate i rozdzialke, bugi itp dla 99% ludzi co kupili grę- cxyli średnie PC, lapki i konsole, później rozdawaj GOTY.

Cyberek to będzie pewnie GOTY 2021 jak już wyjdzie pełna wersja z Early Accessu i wyjdą DLC i wersja na konsole. Konkurent: Baldur's Gate 3. Tylko tam graczom powiedzieli, że to EA, tutaj coś się omsknęło... Dzisiaj wieczorkiem wracam do testów :D.

Opublikowano

Akurat "śmieci" (junk) można jak najbardziej szybko sprzedać jednym kliknięciem R3. Co do reszty asortymentu (bronie, ciuchy) to zgadzam się - strasznie męczące jest to sprzedawanie pojedynczych sztuk.

• Plusik 1
Opublikowano
12 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Cyberek to będzie pewnie GOTY 2021 

Zobaczymy. TGA się zrobiło bezpieczne bardzo, to może zadziałać na korzyść lub niekorzyść.

Opublikowano
35 minut temu, devilbot napisał:

Nie wiele, ale poprawia. Tekstury są lepsze, ale zaponij o skoku jak przy FH4   generowanie obydwa tryby są tak zjebane, że odesłałem grę. Elo. 

Opublikowano

Denerwuje mnie jak nie rozumiem czegoś w interfejsie, zatem zapytam: co oznacza żółta ikonka z wykrzyknikiem przy broni? Mam dwa identyczne pistolety i za cholere nie czaje tego symbolu. Nie ma przecież durability sprzetu, wiec to nie oznacza jego bliskiego zużycia.

Opublikowano

Jaki ten UI jest zjebany. Wchodze w bronie i mam kategorie: bronie dystansowe, ulepszenia. 

Ponizej znowu sekcja "ulepszenia" i w niej dwa kolejne przyciski: luneta, lufa. To pierwsze wyswietla mi lunety, a drugie: wszystkie dostepne bronie zamiast lunet. Wtf, nie kumam jak w tym nawigowac. Ale pod względem inventory wiesiek to tez był dramat.

Opublikowano
23 minutes ago, aph said:

Spójrz jeszcze raz na kontekst całego fragmentu który zacytowałeś. Mówiąc o GOTY miałem na myśli CP jako grę okrojoną z wielu elementów, nie będącą RPGiem. Bugi to efekt zbyt dużych ambicji a w rezultacie nie skończenia gry przed premierą. 

Opublikowano

Przede wszystkim w tym inventory zabrakło nawigowania RT/R2 i LT/L2 pomiędzy tymi różnymi kategoriami, bo jeździć kursorem to tak nie bardzo się człowiekowi chce.

Opublikowano
5 minut temu, p406 napisał:

Mówiąc o GOTY miałem na myśli CP jako grę okrojoną 

Wiesz, to pewnie już w 2019/18 by wydali. Rozmiar ma znaczenie.

Opublikowano

Dobra juz wiem z tym zoltym wykrzyknikiem. To nieusuwalny z inventory, czyli w a z n y. Zmyliło mnie, bo to był zwykły pistolet.

3 minuty temu, Faka napisał:

No nie wiem, chce Ci się kursorem skakać po broniach, ubraniach, przedmiotach? No tutaj lepiej te R2/L2 niż jeździć.

Szybciej mi to idzie niz przeskakiwanie strzalkami/trigerami. Wybor eliksirow w Wiesku klikając d-padem to był koszmar.

Opublikowano
3 godziny temu, Mejm napisał:

O ch.uj, zapomnialem, ze oni chca jeszcze robic gre online xDDDDD

mysle ze ciezko bedzie im znalezc frajerow na to choc takich nie brakuje w sumie.....Ja moze kupie jak bedzie za 100zl polatane za rok