BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Chlew to jest dopiero teraz po trzech dniach balangi. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 W Polsce nie ma wstydu, od kiedy wydaje się takie gry. Nie tylko wydaje, ale i sprzedaje jako objawienie branży 1 Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 O, jeszcze dobre było to, jak kumpel ustawił na końcu ulicy ciężarówkę i zahamował ruch na ulicy, a auta posłusznie, jedno po drugim, podjeżdżały jak na taśmie, żeby wrzucić je na schody. To była chyba czwarta rano i drugi kaleczył "Paranoid" na gitarze. Cyberpunk - świetna gra imprezowa Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Możesz sobie śmieszkować ile chcesz ważne, że mają twoje pieniądze. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 13 grudnia 2020 Opublikowano 13 grudnia 2020 Tak mam z każdym polskim rządem, polską reprezentacją w piłce i wszystkim, co gra jak nigdy, przegrywa jak zawsze. CO MI POZOSTAJE, JAK NIE ŚMIECH. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Tak z innej beczki - bawicie sie w ogole w jakis build? Ja w sumie nie i te punkty wydaje losowo, grajac na hardzie mysle ze moglbym przejsc gre nie wydajac zadnych punktow i niewiele by sie zmienilo. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 3 godziny temu, Figuś napisał: Ja pierdole, może wytrzyj kurze zanim zaczniesz coś pisać. Jak można w takim chlewie funkcjonować XD Pewnie tak samo przykładali się do testowania gier od EA/UBI jak do sprzątania chaty. Cytuj
Emdoha 0 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 (edytowane) CDP popełnił jeden zasadniczy błąd-multiplatformowość przy takim projekcie to strzał w kolano.Przecenili swoje możliwości , a czas pandemii roboty im pewnie nie ułatwił. Rockstar podszedl do tematu odwrotnie i zauważcie ile czasu minęło za nim RDR2 pojawiło się na pecety ( przy czym optymalizacja i zarżnięcie konfiguracji przy premierze PC również Rockstara nie ominęło ). CDP-owi nigdy nie było łatwo w konsole,zamiast się skupić na pecetach a wersję na ps5 i iksa po prostu wydać po pół roku/roku /to zaryzykowali i poszli po całości ( szkoda że zrezygnowali z N switcha). Sam gram na PS4PRO i o ile niektórzy przesadzają z dramatyzmem w postach ( za dużo znajdziek? Za wiele misji ? Za wiele znaczników ?Cholera to RPG w otwartym świecie ,to tak ma wyglądać ) o tyle oprawa wizualna ,optymalizacja leżą i dlugo się nie podniosą. Niektóre tekstury wyglądają jak z leciwego Dragon Age inkwizycja ( tak mi się skojarzyło ) doczytywanie ,brak tłumów ,samochodów,zwalony HDR , nieczytelne menu ,mala czcionka ,cholernie psuje immersję i wczutke w historie . Liczę,że CDP dniosie się do konsol i albo zapewni, że łatki naprawią i poprawią przyjemność z gry albo niech powiedzą od razu, że pewnych rzeczy nie przeskoczą i lepiej nie będzie.Na dzień dzisiejszy ,tych 6 lat produkcji na konsolach kompletnie nie widać i jak to było napisane wyżej - konsolowcy zostali oszukani,CDP nawet przez moment się nie zająknął o tym ,że konsole nie uciągną tego co tworzą i podejrzewam jedno - łatki glicze poprawia ale produkcji na stare sprzętu nie zbawią. Pozostaje albo czekać i kupić PS5 albo zainwestować w Stadie ( pytanie do was -korzysta ktoś,gra,testował?) Edytowane 14 grudnia 2020 przez Emdoha Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Cyberpunk 2077 (reddit.com) jezus co tam sie dzieje na pierwszej stronie, comedy central Cytuj
Emdoha 0 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 (edytowane) Podcast Polecam obejrzeć,posłuchać,RCK i BRD bez spoilerów ,omówienie ciekawe giery Redów, ucelowane w punkt. Edytowane 14 grudnia 2020 przez Emdoha Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Ładnie pojechani są tu niektórzy użytkownicy...Typ daje wrażenia, pisze prawdę o gierce, to obrońcy cdp wytykają kurz. Wtf...Wczoraj czytam od rana, że patch zmienia gierkę i jest już super hiper turbo za(pipi)iście, prosiłem o fotę puszki na potwierdzenie, oczywiście nie dostałem. Teraz patrzę na porównanie w necie, i tak jak myślałem, gra na xsx dalej jest obsranym gównem. 1 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 6 godzin temu, Il Brutto napisał: Tak z innej beczki - bawicie sie w ogole w jakis build? Ja w sumie nie i te punkty wydaje losowo, grajac na hardzie mysle ze moglbym przejsc gre nie wydajac zadnych punktow i niewiele by sie zmienilo. Tak, poszedłem w karabiny typu smart i rozwijam tylko drzewka refleksu i zdolności technicznych. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 25 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Ładnie pojechani są tu niektórzy użytkownicy... Typ daje wrażenia, pisze prawdę o gierce, to obrońcy cdp wytykają kurz. Wtf... Wczoraj czytam od rana, że patch zmienia gierkę i jest już super hiper turbo za(pipi)iście, prosiłem o fotę puszki na potwierdzenie, oczywiście nie dostałem. Teraz patrzę na porównanie w necie, i tak jak myślałem, gra na xsx dalej jest obsranym gównem. Na ps4 slim niewiele się zmieniło. Przynajmniej u mnie. Gra z niegrywalnej zrobiła się w grywalną w mękach. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 (edytowane) 28 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Ładnie pojechani są tu niektórzy użytkownicy... Typ daje wrażenia, pisze prawdę o gierce, to obrońcy cdp wytykają kurz. Wtf... Innymi słowy ktoś tu ma niesamowity ból dupy, żeby jeszcze nie widzieć jak ta gra jest zyebana. To już nawet nie trzeba się nad nią znęcać wskazując te wszystkie niedorzeczne bugi, które konsolowcy spotykają średnio co 12 minut. Wystarczy pokazać jak wiele podstawowych mechanik jest spie.rdolo.nych z policją na czele. Do tego lemingowe zachowanie cywilów i ten ruch ulicznych. Jak już ktoś tu napisał: "jeszcze nigdy tak dobrze nie bawiłem się w grze, w którą nawet nie grałem". Edytowane 14 grudnia 2020 przez LukeSpidey Cytuj
tjery 1 236 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 (edytowane) 31 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Ładnie pojechani są tu niektórzy użytkownicy... Typ daje wrażenia, pisze prawdę o gierce, to obrońcy cdp wytykają kurz. Wtf... Wczoraj czytam od rana, że patch zmienia gierkę i jest już super hiper turbo za(pipi)iście, prosiłem o fotę puszki na potwierdzenie, oczywiście nie dostałem. Teraz patrzę na porównanie w necie, i tak jak myślałem, gra na xsx dalej jest obsranym gównem. Kolejny, widzę co niektórzy w swoich ps4 pro i xboxach one x mieli rtxy 3090, że na xsx to dla nich wygląda jak gó.wno. Zobacz sobie moje screeny z XSX z 243 str, jeżeli to dla Ciebie wygląda jak gówno to pora przestać grać na konsolach, bo w stosunku do tych porównań do PC za 10k w kolejnych grach będzie już tylko gorzej. A, i nie wstawaj mi tu jakichś screenów od ludzi co to niby grają na oledach, a wygląda jakby grali na rubinach. Oczywiście mówię o samej grafice na XSX, nie o tym jak ta gra jest zbugowana. Edytowane 14 grudnia 2020 przez tjery Cytuj
flavio 107 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, tjery napisał: Kolejny, widzę co niektórzy w swoich ps4 pro i xboxach one x mieli rtxy 3090, że na xsx to dla nich wygląda jak gó.wno. Zobacz sobie moje screeny z XSX z 243 str, jeżeli to dla Ciebie wygląda jak gówno to pora przestać grać na konsolach, bo w stosunku do tych porównań do PC za 10k w kolejnych grach będzie już tylko gorzej. A, o nie wstawaj mi tu jakichś screenów od ludzi covto niby grają na oledach, a wyglądają jakby grali na rubinach. Ktoś kto mówi, że na nowej generacji gra wygląda jak gówno chyba nie widział jak wygląda na bazowych modelach XO oraz PS4. Moim zdaniem gra na ps5 wygląda super i w taką chętnie bym pograł(mimo, że nie ma jeszcze patcha na nextgeny, więc ta gra będzie dopiero wyglądała!). Edytowane 14 grudnia 2020 przez flavio Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Kolejny, widzę co niektórzy w swoich ps4 pro i xboxach one x mieli rtxy 3090, że na xsx to dla nich wygląda jak gó.wno. Zobacz sobie moje screeny z XSX z 243 str, jeżeli to dla Ciebie wygląda jak (pipi) to pora przestać grać na konsolach, bo w stosunku do tych porównań do PC za 10k w kolejnych grach będzie już tylko gorzej. A, o nie wstawaj mi tu jakichś screenów od ludzi covto niby grają na oledach, a wyglądają jakby grali na rubinach.Człowieku, co Ty chcesz mi wmówić? Odpaliłem cyberpunk u siebie na xsx na oled 65 i wiem jak wyglądał Dałeś screeny, a chłopaki pytali czy dać Ci płatki do mleka. Więc skończ. Odpal sobie nowego coda albo Doom z gamepass i zobaczysz ostre tekstury. Cytuj
tjery 1 236 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 (edytowane) 10 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Człowieku, co Ty chcesz mi wmówić? Odpaliłem cyberpunk u siebie na xsx na oled 65 i wiem jak wyglądał Dałeś screeny, a chłopaki pytali czy dać Ci płatki do mleka. Więc skończ. Odpal sobie nowego coda albo Doom z gamepass i zobaczysz ostre tekstury. Screeny po patchu 1.04 nie te poprzednie, str. 243. Zresztą o czym tu dyskutować jak Ty mi chcesz tu porównywać jakosc tekstur z korytarzówek jak doom i cod do takiej gry jak cp. I się przypierd.alasz do jakieś puszki. Edytowane 14 grudnia 2020 przez tjery Cytuj
flavio 107 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Myślę, że grafikę na nowej generacji będzie można rzetelnie ocenić dopiero po otrzymaniu łatki rekomendowanej na nextgeny. Cytuj
WisnieR 2 735 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 (edytowane) Słynna scena z Dexem. Nie jest chyba tak źle na PS5 ale odbiega "trochę" od trailerów i tego co CDPR obiecało... Ja pomimo tego, że gra wygląda jak jakiś typowy średniopółkowy open world od Bethesdy bawię się bardzo dobrze. Sam klimat i ilość skilli i drzewek wciąga na tyle, że nie robię nawet misji głownych tylko bawie się w zadania poboczne. Jazda nocą po Night City jest wciągająca. Ale żeby takie coś dostarczyć po tylu latach pracy i w tej cenie to jest żart z konsumenta. Edytowane 14 grudnia 2020 przez WisnieR Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 Niekoniecznie, tu masz zrzut z trailera z gameplayem E3 2018: Jak dla mnie lekki progress. Cytuj
tjery 1 236 Opublikowano 14 grudnia 2020 Opublikowano 14 grudnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, WisnieR napisał: Słynna scena z Dexem. Nie jest chyba tak źle na PS5 ale odbiega "trochę" od trailerów i tego co CDPR obiecało... No PS5 sporo traci przez to ze ma tylko 1080p, na XSX w quality wg DF jest między 1500-1800p, a to spora różnica. Edytowane 14 grudnia 2020 przez tjery Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi