Bzduras 12 529 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Teraz, Rudiok napisał: A co mają na to powiedzieć rzesze oszukanych ludzi z konsolami, którzy skuszeni reklamami i nawet wersjami specjalnymi kupili jednak gierkę z kredytem zaufania dla twórców a okazała się parującym kasztanem? To, co do tej pory - wkurwiają się na Redów, i słusznie, że dostali półprodukt. I co ja mam z tym zrobić? Przekazuję swoje odczucia względem gierki na forum o gierkach w internecie, tylko tyle. 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Podchodzi to pod CW gdzie kilka osób grających na pc obraża i drwi z tych co kupili grę na konsole przypominajac im o tym co post. Cytuj
kirara 116 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 (edytowane) świadomi konsumenci są oburzeni xD Edytowane 15 grudnia 2020 przez kirara Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 2 minuty temu, Bigby napisał: Mogą mówić co chcą i mają prawo być oburzeni na CDP. Tylko nie chodź i nie wmawiaj nam, że się oszukujemy i wybielamy grę/studio, skoro nam się podoba. Na PC, powtarzam. Ale ja nikomu nic nie wmawiam. Co ty kolego taki snowflake? Po prostu wyrażam zdziwienie, że gracz konsument jest jakąś inną kategorią. Jakbyś kupił tv, który co 2 godziny się sam wyłącza, poszedł do kina na film, który urywa się co 15 minut, albo kupił auto, które po każdych 200 km staje w miejscu to też byś chwalił, że jednak obraz fajny, fabuła spoko i siedzenia wygodne? O tym mówię. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 grudnia 2020 Jakby mi się nie podobało to bym zrobił kurwa refund albo czekał na patcha pół roku, jestem rycerzem? w weekend byłem poza domem wiec nie grałem i tyko oglądałem czytałem o tym festiwalu bugow i niedojebania w grze w które aż ciężko było uwierzyć. Po czym wczoraj zasiadłem do konsoli i wsiąkłem na 5h. Nawet te miasto które ponoć jest tylko nieinteraktywna makieta mnie zaskoczyło, chodziłem sobie po ulicach i patrzyłem co się dzieje, odkrywałem misje poboczne, gadałem z jakimiś npcami, fabuła póki co mi się bardzo podoba tak samo jak i postacie, klimat etc i to powoduje ze pewnie jeszcze nieraz w tym tygodniu przyjdę zaspany do roboty. Wpierw ludzie sobie wmówili i oczekiwali mesjasza który będzie najlepszy w każdym aspekcie (wina tez CD red który też tak się obrazował), a teraz jest przegięcie w druga stronę i sugerowanie ze gra nie działa i jest zjebana pod każdym względem. Załóżcie może sobie oddzielny temat gdzie będziecie sobie hejtować CD red do woli i nie dopierdalajcie się do ludzi którzy dobrze się bawią. 9 2 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 która emotka to cdpr, a która to gracze to oczywiście domyślcie się sami Spoiler Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Bigby, Bzduras - ale czego Wy nie rozumiecie? Konsolowe płaczki dostały skopaną wersję, którą nie mogą się cieszyć, więc Wy - grający w w miarę solidną wersję na PC - z automatu też nie macie prawa cieszyć się grą. No po prostu nie macie, gra jest słaba i koniec tematu, a to że na Waszym sprzęcie śmiga elegancko, że fabuła jest fajna, że muzyka miło pieści uszy i że klimacik wylewa się z monitora to nieważne. JAK ŚMIECIE W OGÓLE SĄDZIĆ, ŻE JEST INACZEj!! A tak bez sarkazmu, to rozumiem cały hejt na CDP, bo chłopaki sobie na to zasłużyli, ale może jednak dajcie się innym cieszyć gierką i skończcie już te smutne wywody. Większość z tych jęczydup pewnie nawet gry nie odpaliła, ale oczywiście wszystko wiedzą najlepiej. 2 Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Białorycerze na forum o gierkach, tego jeszcze nie było 3 Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 2 minuty temu, Josh napisał: JAK ŚMIECIE W OGÓLE SĄDZIĆ, ŻE JEST INACZEj!! Na razie to się czuję jak ten kolo na kanapie. 5 2 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 4 minuty temu, MaZZeo napisał: Wpierw ludzie sobie wmówili i oczekiwali mesjasza który będzie najlepszy w każdym aspekcie (wina tez CD red który też tak się obrazował), a teraz jest przegięcie w druga stronę i sugerowanie ze gra nie działa i jest zjebana pod każdym względem. Ale to nam przecież CDPR wmawiał swoimi zapowiedziami. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 1 minutę temu, Rudiok napisał: Ale ja nikomu nic nie wmawiam. Co ty kolego taki snowflake? Po prostu wyrażam zdziwienie, że gracz konsument jest jakąś inną kategorią. Jakbyś kupił tv, który co 2 godziny się sam wyłącza, poszedł do kina na film, który urywa się co 15 minut, albo kupił auto, które po każdych 200 km staje w miejscu to też byś chwalił, że jednak obraz fajny, fabuła spoko i siedzenia wygodne? O tym mówię. Twoje posty mówią co innego. Nie Tobie oceniać co się komuś podoba. A już sugerowanie, że ktoś jest "gownozjadem" jest nie na miejscu. Gdybym miał grę na Xboxa czy Ps4 - ok, oburzylbym się równie mocno i robił refunda jak reszta. Mam jednak przed oczami inną, świetnie wyglądającą wersję, grając w którą nie napotkalem zbyt wielu bugow. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 1 minutę temu, Bigby napisał: Twoje posty mówią co innego. Nie Tobie oceniać co się komuś podoba. A już sugerowanie, że ktoś jest "gownozjadem" jest nie na miejscu. Gdybym miał grę na Xboxa czy Ps4 - ok, oburzylbym się równie mocno i robił refunda jak reszta. Mam jednak przed oczami inną, świetnie wyglądającą wersję, grając w którą nie napotkalem zbyt wielu bugow. Niestety ale ta branża tak się zachowuje dając swoim portfelem przyzwolenie na robienie niedopracowanych gier i unikanie za to jakiejkolwiek odpowiedzialności. Dla mnie to bycie gownózjadem, dla ciebie normalka, możemy się różnić w opinii. 1 Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 10 minut temu, Rudiok napisał: Ale ja nikomu nic nie wmawiam. Co ty kolego taki snowflake? Po prostu wyrażam zdziwienie, że gracz konsument jest jakąś inną kategorią. Jakbyś kupił tv, który co 2 godziny się sam wyłącza, poszedł do kina na film, który urywa się co 15 minut, albo kupił auto, które po każdych 200 km staje w miejscu to też byś chwalił, że jednak obraz fajny, fabuła spoko i siedzenia wygodne? O tym mówię. Ale błędnie zakładasz, że wszyscy mam ten sam TV, który sam się wyłącza. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Nie rozumiem tej dyskusji, gra byłaby bardzo dobra gdyby nie błędy techniczne. Komu błędy przeszkadzają może grę zwrócić lub poczekać na patche ew. upgrade sprzętu na na nextgena(tak jak ja). A kto nie ma błędów lub mu tak rażąco nie przeszkadzają bawi się bardzo dobrze i czerpię z tego przyjemność. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Observer 10 409 Opublikowano 15 grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 grudnia 2020 Teraz jaki mit bezbłędnej wersji PC powstaje. Przecież gra na konsole wygląda gorzej, ale poza tym wszystkie te same bugi istnieją na obu platformach - wystarczy przejrzeć tego reddita to 80% błędów i bugów jest nagranych na PC. Może na PC policja się nie materializuje z powietrza? Może przechodnie nie znikają w wersji PC jak obrócisz kamere? Wy po prosu na tym PC jesteście tak przyzwyczajeni do zjebanych technicznie gier, że wam się wydaje że Cyberpunk na ich tle nie wypada źle. A prawda jest taka że jest tak samo skopana, tylko lepiej wygląda. 6 1 4 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Na kompie policja nie respaunuje się pod nogami tylko podjeżdża radiowozem że wersja na PC taka dobra? Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 1 minutę temu, bluber napisał: Ale błędnie zakładasz, że wszyscy mam ten sam TV, który sam się wyłącza. Tak, to był duży skrót myślowy, ale chyba rozumiesz do czego piłem. Nikt by nie robił żadnej burzy jakby bugi dotykały kilku procent graczy, ale obecnie tematy z bugami to niedługo osiągną rekordy oglądalności w internetach. Możemy wmawiać sobie i innym że PCmasterrace ale zmiana platformy magicznie bugów nie zlikwiduje. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Otóż to. Cyberpunk 2077 leży na poziomie koncepcji mechanik i nic tu nie pomoże, poza przepisaniem wielu aspektów gry na nowo. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 wizualne bugi? tak są, zdarzają się raz na jakiś czas, wywalanie z gry? prawie 20 godzin i nic, restartowanie misji? jeszcze ani razu policja do dupy? tak ale przez te 20 godzin chyba raz tylko się do mnie przyczepiła i wystarczyło z buta się przebiec no ale ok...gra jest kupa bo tak forumek mówi takze gra umnie: Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 (edytowane) Z ostatniej chwili: jest już oficjalne stanowisko specjalistów z forum Psx Extreme. Nasi eksperci w dziedzinie giereczek dla dzieci doszli do wniosku, że nie wolno pisać o Cyberpunku w żadnych pozytywach i nie daj boże mówić otwarcie, że komuś dobrze się w to gra, niezależnie od ogrywanej wersji. Za złamanie zasady grozi zwyzywanie od białorycerzy, lamusów i gówna. Gracze konsolowi, którzy tak jak gdyby nigdy nic mimo bugów i kiepskiej kondycji technicznej Cyberpunka właśnie chcieli napisać coś miłego o grze: Edytowane 15 grudnia 2020 przez Josh 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 (edytowane) Zaraz ktoś wyskoczy z ocenami na steamie że pozytywne więc już tłumaczę: steam cenzuruje oceny a po drugie żeby zadowolić gracza PC nie trzeba robić gameplayu - wystarczy graficzka raytareacingi i fpsy. Edytowane 15 grudnia 2020 przez devilbot 2 3 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Coraz gorsze te argumenty. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Dobry ból dupy. Przeczytajcie swoje posty i sobie odpowiedzcie kto tu robi CW Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 10 minut temu, Rudiok napisał: Tak, to był duży skrót myślowy, ale chyba rozumiesz do czego piłem. Nikt by nie robił żadnej burzy jakby bugi dotykały kilku procent graczy, ale obecnie tematy z bugami to niedługo osiągną rekordy oglądalności w internetach. Możemy wmawiać sobie i innym że PCmasterrace ale zmiana platformy magicznie bugów nie zlikwiduje. Ja nikomu nie wmawiam nic, po prostu każdy ma swój obraz i tyle. Ja nie uważam, że te błędy które widziałem u siebie w grze są jakoś bardzo gamebreaking więc też nie wygłaszam takich opinii, ale widzę, że tutaj każdy bardzo emocjonalnie podchodzi do obrony kawałka kodu i swojego pudełka pod TV więc no niestety padają takie zwroty jak gównozjady xD Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Steam cenzuruje oceny xD a to ciekawe, jak RDR 2 na PC był początkowo kasztanem to tez cenzurował? zajebiscie jest sprowadzać grę do poziomu bagna jeśli za mianownik bierze się wyłącznie zachowanie policji albo korków na ulicach, pytanie tylko czy rzeczywiście ktoś chciał kupić Cybera po to by napierdalac do aut z rakietnicy na środku autostrady. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi