Bzduras 12 581 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Teraz, Boomcio napisał: Czytam, czytam, czytam i nie wiem już sam, czy lecieć do sklepu po to. Odpowiedź jest prosta, jak masz konsolę to lepiej nie. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Teraz moda na internecie na hejt, na Reddit karma poleci ostro w gore jak walniesz filmiki z glitchami, youtuberzy zabijają się żeby na sile wyszukać bugow bo to $$ będzie owce na metacritic dają 0 dla CP2077 wersji PC bo....wiecie inni daja i jest moda na to bawic sie dobrze w gierce co ma kilka rzeczy do poprawki i nadrabia innymi? .....żarty jakieś! Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Dzień po dniu mój hajp na ten tytuł rośnie, za tydzień mam urlop za tydzień więc byłoby idealnie. Z drugiej strony backlog z Gamepassa szepcze mi do ucha "odpuść". Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 2 minuty temu, Bzduras napisał: Odpowiedź jest prosta, jak masz konsolę to lepiej nie. Jeśli xsx albo ps5 to jak najbardziej tak. Chyba, że oczekujesz gta to lepiej nie. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 (edytowane) Ja bym mimo wszystko chyba na nextgena kupił po łatce. Chyba w pierwszym kwartale 2021 ma się ukazać? Na pewno będzie dużo lepszy odbiór gry, poprawią grafikę i pewnie też płynność. Chyba, że ktoś ma mega hajp na tytuł i nie da rady wyczekać to wiadomo i teraz będzie dało radę to ograć na ps5/xsx z niezłym odbiorem. Edytowane 15 grudnia 2020 przez flavio Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 2 minuty temu, flavio napisał: Chyba w pierwszym kwartale 2021 ma się ukazać? Nextgenowa wersja nie ma konkretnej daty i na pewno nie oczekiwałbym jej w pierwszym kwartale 2021 Cytuj
flavio 107 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 To chyba, że tak. Sorry za wprowadzenie w błąd, widocznie jakaś plotka mi się obiła o uszy z tym pierwszym kwartałem. Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 (edytowane) 4 minuty temu, flavio napisał: Chyba w pierwszym kwartale 2021 ma się ukazać? Nie liczyłbym na to. Na luty 2021 to dopiero zapowiedzieli drugi patch na aktualną wersję, a chuj wie czy to będzie ostatni, a na razie chcą tą załatać. Patch na nowe konsole to pieśń przyszłości. Będzie dobrze jak w ogóle wyjdzie w 2021 Edytowane 15 grudnia 2020 przez Observer Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 1 minutę temu, Figuś napisał: Nextgenowa wersja nie ma konkretnej daty i na pewno nie oczekiwałbym jej w pierwszym kwartale 2021 Jeżeli wogóle 21'. Przecież żeby nie powtórzyć zmuły będą pieścić na maxa. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Sprite coś tam pisał że najszybciej druga połowa 2021. Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Czy ktoś w swoim buildzie idzie w siłę fizyczną?Ma to rzeczywiste przełożenie na forsowne otwieranie drzwi bo od wielu się odbijam? Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 (edytowane) Cytat z transkryptu rozmowy z inwestorami, gdzie pada info, że Sony i Microsoft klepnęli certyfikację bo Redzi obiecywali, że wszystko naprawią na premierę. Całość tutaj => https://www.cdprojekt.com/en/wp-content/uploads-en/2020/12/call-transcript_en.pdf (Wordpress ) Cytat First – your question was about the focus and the cause of ours ignoring, so to speak, the shortcomings of the current-gen version. It is more about us looking – as was previously stated – at the PC and next-gen performance rather than current-gen. We definitely did not spend enough time looking at that. I wouldn’t say that we felt any external or internal pressure to launch on the date – other than the normal pressure, which is typical for any release. So that was not the cause. In terms of the certification process and the third parties – this is definitely on our side. I can only assume that they trusted that we’re going to fix things upon release, and that obviously did not come together exactly as we had planned. Edytowane 15 grudnia 2020 przez Cedric Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Jebac redow maczetami i tego bubla rowniez ale po zakonczeniu watku glownego najebalem juz kolejne kilkanascie godzin, kupilem wszystkie auta, zrobilem wszystkie zakonczenia a sama historia wciagnela mnie bardziej niz w wiedzminie. I CO MI PAN ZROBI Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Zakończenie satysfakcjonujące, przewidywalne? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 2 godziny temu, MatekDM napisał: Oszukiwać się XD pograj w to gościu, to się przekonasz że akurat pod tym względem Cyberpunk jest bezkonkurencyjny Nie wiem, może gram w inną grę, ale główna fabuła nie jest niczym szczególnym a jestem pod koniec drugiego aktu. O wiele ciekawsze są chain questy dla takich postaci jak Panam czy Judy. Godzinę temu, MaZZeo napisał: Załóżcie może sobie oddzielny temat gdzie będziecie sobie hejtować CD red do woli i nie dopierdalajcie się do ludzi którzy dobrze się bawią. No i oczywiście zawsze ta sama sytuacja gdzie najwięcej do powiedzenia mają teoretycy-gawędziarze ale spróbuj robić to samo w temacie ich ukochanej gierki to szpagaty robią co chwilę. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 5 minut temu, Gregorius napisał: Czy ktoś w swoim buildzie idzie w siłę fizyczną?Ma to rzeczywiste przełożenie na forsowne otwieranie drzwi bo od wielu się odbijam? Ja idę ale tam jest często tak, że jak nie możesz jakiś drzwi otworzyć to albo są inne drzwi, które otworzysz siłowo i tak tam wejdziesz, albo jakieś wejście przez dach, otwarte okno itd., trzeba trochę pokombinować. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 @Cedric No i nie ma jakiejś specjalnej akcji z refundami, obietnice CDPR odnoszą się do... ToS sklepów, więc te szumne przeprosiny i obiecywanie zwrotów było nie na miejscu, delikatnie mówiąc. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 7 minut temu, Bigby napisał: Zakończenie satysfakcjonujące, przewidywalne? Zalezy jakie trafisz, warto zobaczyc wszystkie. Na pewno nie idz w ostatni taniec samemu bo wtedy jest najchujowsze zakonczenie. Koniecznie trzeba kogos ze soba zabrac i bedzie bardzo legancko. Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Wczoraj znów grałem do 4:00 rano. 50h na liczniku i gra nadal zaskakuje wątkami pobocznymi które są na poziomie głównego wątku (jeszcze go nie skończyłem). Braindęsy to „wiedźmińskie zmysły” w innej formie, oglądanie nagrania jest mega przyjemne, po tym szukanie wskazówek już mniej fajne ale nadal spoko. Wczoraj w misji Rivera był jeden Braindance którego nie zapomne na długo - David Lynch style. Redzi jedak w warstwach fabularnych nigdy nie zawodzą. Wczoraj podczas innego side questa miałem doznania jak w zakończeniu Krwi i Wina, aż wykrztusiłem „jaaaa pierrdole” pod nosem. Wykreowali wspaniały świat. Miasto to najlepsze co widziałem w gierkach. Ostatnio taki opady szczeny miałem grając w Bloodborne. Co chwile robie zdjęcia, gapie sie, podziwiam i powolutku bujam sie nocą swoim Delamainem czując sie jak w Blade Runnerze. Po patchach dajcie tej grze szanse bo naprawdę jest warto. 2 Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Swoją drogą to mogliby też zmienić te wszystkie banerki reklamowe. Mam nawet dla nich tekst - w dolnej belce powinno być: XBOX SERIES X, PS5, PC, STADIA | Działa również na XboxOne, PS4* *ale chujowo. Przepraszamy. 2 Cytuj
p406 46 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Wyczuwam tu niezły zapach napalmu o poranku :) PSXE = ResetEra 2. Czyli miejsce, gdzie gry wideo przestały sprawiać radość. I nie mówię tu tylko o tym temacie. Miłego dnia Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 13 minut temu, Cedric napisał: Cytat z transkryptu rozmowy z inwestorami, gdzie pada info, że Sony i Microsoft klepnęli certyfikację bo Redzi obiecywali, że wszystko naprawią na premierę. Całość tutaj => https://www.cdprojekt.com/en/wp-content/uploads-en/2020/12/call-transcript_en.pdf (Wordpress ) A mogli się skupić na wersjach na PS4 i XOne. Wyszlifować je do bólu, żeby działały najlepiej jak się da. Wiadomo, że XSX i PS5 pociągnęłyby tę wersję bez problemu dodając trochę mocy od siebie i doprawdy nikt nie miałby żadnych pretensji. Wilk byłby syty i owca cała a tak mamy szambo i teraz się trzeba tłumaczyć przez kilkoma milionami graczy z konsol PS4 i XOne. To tylko pokazuje jak strategia w tworzeniu tak wielkich gier jest ważna i każdy aspekt musi być przemyślany i przedyskutowany. Ale jeśli na końcu każdego równania widzi się tylko $$$ to potem mamy takie wpadki, które będą się ciągnęły z CDPR przynajmniej kilka miesięcy jak nie dłużej a przy kolejnej ich grze (Wiedźmin 4 czy nie) wielu będzie się zastanawiać dwa razy i czekać na opinie graczy zanim powierzy im swoją kasę. 1 Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Czy fabula jest jakas wybitna? No nie powiedzialbym, nie ma tu niczego na poziomie questu z Baronem, nie ma niczego jakos szczegolnie zaskakujacego. Jeszcze co prawda nie widzialem zakonczenia ale nie spodziewam sie niczego specjalnego. Poboczne questy dla kilku postaci sa bardzo dobre. Najbardziej mnie boli to ze main quest jest na 20h. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 A dla mnie właśnie dobrze. Można albo szybko skończyć, albo uzupełnić historię o zadania poboczne, które dorzucą pewnie dodatkowe 20 godzin. 1 Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Słuchałem dzisiaj zapisu wczorajszej konferencji z inwestorami () i obiecywali next gen wersję na Q1 2021. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi