schabek 5 334 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Ciekawe kiedy te klamliwe szuje wypuszcza kolejnego patcha. Juz przynajmniej 3 dzielnice sa nie do skonczenia przez zbugowane kontrakty. Podobno akurat te misje dzialaly na wczesniejszych wersjach ale chyba nie da rady odpalic cyber zarta bez patcha day one na ps5? Cytuj
aph 155 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Można ale trochę poszarpiesz się z konsolą, maniak wrzucal. Odlacz neta i instaluj na chama. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 58 minut temu, schabek napisał: Ciekawe kiedy te klamliwe szuje wypuszcza kolejnego patcha. Juz przynajmniej 3 dzielnice sa nie do skonczenia przez zbugowane kontrakty. Angy joe cos pier.dolil, ze pacz w styczniu bo pracownicy cdp ida na przerwe swiateczna i nie beda w tym okresie klepac latek. Kolejny w lutym. Ale czy to prawda i skad to wzial to nie wiem. Takze w sylwestra jak gracie w gre to raczej nie w CB. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Sami Redzi pisali na TT, że większe patche w styczniu i w lutym. Cytuj
Emdoha 0 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Macie przecież info że łatka (hotfix ) ma wyjść w przeciągu 7 dni a większy patch stycznie potem luty Cytuj
DamianGrecky 477 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Święta, potem sylwester, wiosna, wielkanoc, lato, urlopy i tak minie sobie kolejny rok. Może w czasie siorbania barszczu ich olśni, że wydali kasztana. Przynajmniej jeden poważny dylemat mam z głowy. Podjąłem decyzję, by przerwać rozgrywkę do czasu posprzątania przez Redów tego technicznego bajzlu i jedynie zastanawiałem się, czy zacząć wówczas od nowa, czy jednak kontynuować obecną rozgrywkę. Chciałem dzisiaj sprawdzić na jakim jestem etapie (wczoraj w szale po kolejnym bugu wyłączyłem od razu konsolę) i problem z głowy. Wywaliło mi sejwa w kosmos Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Timeline prac obecnie wygląda tak. W piątek(pierwotnie miał być jutro) wjeżdża hotfix 3, a w połowie stycznia hotfix 4. Pamiętajcie, że to jest cały czas patch 0. Patch 1(tutaj też hotfix jakiś się pojawi), który będzie dużo większy(już kombinują ze smart upscalingiem na konsolach) trafi w ostatnim tygodniu stycznia, a patch 2 w ostatnim tygodniu lutego. 4 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 14 minut temu, Mejm napisał: Angy joe cos pier.dolil, ze pacz w styczniu bo pracownicy cdp ida na przerwe swiateczna i nie beda w tym okresie klepac latek. Kolejny w lutym. Ale czy to prawda i skad to wzial to nie wiem. Takze w sylwestra jak gracie w gre to raczej nie w CB. Nie no, wydaje mi sie ze rzuca cos wczesniej, przynajmniej zeby dalo sie ukonczyc popsute misje. Jakies info o 7 dniach od tej notki z przeprosinami bylo. A jak nie to szkoda nawet kurwowac na nich Cytuj
Gregorius 495 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Daty patchów Redzi oglosili oficjalnie w swoim komunikacie, także informacja pochodzi z pierwszej ręki. Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Timeline prac obecnie wygląda tak. W piątek(pierwotnie miał być jutro) wjeżdża hotfix 3, a w połowie stycznia hotfix 4. Pamiętajcie, że to jest cały czas patch 0. Patch 1(tutaj też hotfix jakiś się pojawi), który będzie dużo większy(już kombinują ze smart upscalingiem na konsolach) trafi w ostatnim tygodniu stycznia, a patch 2 w ostatnim tygodniu lutego. Pozdrów tam te dobre mordeczki z cdpr jak będziesz miał opcję xD Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Nawet takie podstawy jak zmiana języka na PC, wsparcie wszystkich rdzeni na procesorach AMD czy zmiana języka tylko dla napisów(obecna wersja zapamiętuje tylko jaki masz dubbing i po każdym włączeniu gry nadpisuje resztę) czy wyłączenie AA nie jest poprawnie zrobione i trzeba modami (na szczescie juz jakis ziomek sobie klepie po godzinach i to ponaprawiał, wiec sam nie musiałem grzebać, bo po ch** tracić czas) lub jebać się z config filem. To jest niepojęte dla mnie jak można tak bardzo proste rzeczy popsuć. Takiego niedbalstwa przy grze AAA jeszcze w życiu nie widziałem. Nie wiem co tam u nich w firmie musiało być nie tak, przeciez PC to ponoc platforma docelowa była, a to sa naprawde proste rzeczy, które ludzie zapamiętają. Timeline prac to oni mieli sobie układać 48 miesiecy temu, a nie teraz, teraz to juz ludzie grę ukończą, a niesmak pozostanie. To nie gra MMO albo wersja alfa Staz Citizen. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Ponoć dzisiaj naprawili ray-tracing na next-genach, ale mi się właśnie nie chce już patrzeć na to wszystko, bo rzygam tematem i pewnie tak mi zostanie z 2 lata. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Jaki ray tracing? Na jakich nextgenach XD Chyba o HDR mówisz, ale żadnej łatki nie pobrało dzisiaj Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Nie wiem, kumpel jak u mnie był w weekend twierdził, że ta wielka słoneczna łuna, którą strzela obraz, to jest zjebany ray-tracing, który został z wersji pecetowej. I dzisiaj grał, i twierdzi, że to zniknęło. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Btw. zauważyliście, że wśród polskich hejterów, np. z forum gry-online, zaroiło się od właścicieli nowych rtx-ów? Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Ja wiem tylko jedno, że internet w świecie gierkowym dawno takiego pierdolca nie miał od czasu No Mans Sky. Baa, nawet NMS to pikuś przy tym, co teraz ten CB2077 robi w większości tematach. Cytuj
Observer 10 408 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 2 godziny temu, DamianGrecky napisał: Święta, potem sylwester, wiosna, wielkanoc, lato, urlopy i tak minie sobie kolejny rok. Zanim sie obejrzymy i znów będzie listopad i wreszcie długo wyczekiwana premiera pełnej wersji Cyberpunk 2077, ale będzie grane Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Cały Internet już się sra, że CDP pada na kolana z pełnymi ustami przed Chinami. Pewnie jutro zepchnie to Cybera na drugi plan. Cytuj
Komar 8 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 14 minut temu, Czoperrr napisał: Cały Internet już się sra, że CDP pada na kolana z pełnymi ustami przed Chinami. Pewnie jutro zepchnie to Cybera na drugi plan. Bez przesady. Przecież to kapiszon jest z jakąś gównogierką, która także na Steamie nie jest dostępna. Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Wiadomo, nikt by tego nie kupił ale roastowanie firmy jest teraz na czasie. Cytuj
Observer 10 408 Opublikowano 16 grudnia 2020 Opublikowano 16 grudnia 2020 Przy okazji dowiedzieliśmy się że w Chinach na CDPR mówią "Głupi Polski Osioł" Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Ej dobra, to były przezabawne 273 strony, ale jednak obrażanie Devotion to krok za daleko. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 (edytowane) 35 minut temu, Komar napisał: Bez przesady. Przecież to kapiszon jest z jakąś gównogierką, która także na Steamie nie jest dostępna. Może ktoś mi napisać o czym mowa bo cały dzien grałem w CP i jestem trochę nie na czasie. Btw watek Panam jest mega poprosze dlc z nią,płacę pisiont złotych i składam preorder. Edytowane 17 grudnia 2020 przez kudlaty88 1 Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Ja wiem tylko jedno, że internet w świecie gierkowym dawno takiego (pipi)ca nie miał od czasu No Mans Sky. Baa, nawet NMS to pikuś przy tym, co teraz ten CB2077 robi w większości tematach.No mans sky to też świetny przykład jak grę poprawili po premierze,mocno wątpię w podobna sytuację z cp2077 ale czas pokaże xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi