p406 46 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 2 minutes ago, BrandonLee_z_TheCrow said: Bank PEKAO SA. Wypuściliśmy przedwczoraj nową wersję Peopay. DZIAŁA. Pozdrawiam. Wow, to dopiero był projekt klasy AAA. Ale odkładając ironię na bok - gratuluję. Koniec OT. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Ma ktoś jakiś dobry pomysł na pieniążki w grze? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 3 minuty temu, eX4cT_PL napisał: Ma ktoś jakiś dobry pomysł na pieniążki w grze? Puchy w 40min zarobiłem ponad 100k na kilka wszczepów ale widzę że są nowe sposoby 2 Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, p406 napisał: Wow, to dopiero był projekt klasy AAA. Ale odkładając ironię na bok - gratuluję. Koniec OT. Jak coś, to w creditsach mam jeszcze Assassin's Creed: Origins, Ghost Recon: Wildlands i South Park: The Fractured But Whole Ale biznes is biznes. Kto czyta ten temat dłużej widzi, że przed premierą bardzo gorąco kibicowałem CD Projekt RED, dlatego tak wielkie jest moje rozgoryczenie. I nawet nie z uwagi na rozczarowanie samą grą, co przede wszystkim polityką firmy, która hipokryzją sięga poziomu najlepszych wzorców z naszych rządowych mediów. Edytowane 17 grudnia 2020 przez BrandonLee_z_TheCrow Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Jak sie na spokojnie zastanowic to fabularnie taki Deus Ex HR byl lepszy. Calkowicie pomijajac temat technikaliow to i tak mamy gierke taka 6/10 ktora nie oferuje w zasadzie nic, nawet nie to ze nic nowego, po prostu pusty swiat. Niezle musieli sypnac groszem za te cala kampanie reklamowa typeczkom co pierdola ze nigdy nie grali w nic lepszego, nawet Stanowski z weszlo cos tam nagrywal o tej grze. 1 Cytuj
Czoperrr 5 122 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Trochę rzygać mi się chciało kiedy wczoraj w TV zobaczyłem reklamę playa z Cyberpunkiem. Dobrze, że spyerdalam z tej sieci za dwa miesiące. Marketing przesadzony, może obrzydzić grę jeszcze bardziej. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Tak się dzieje jak się świnie do koryta dobrały i kasę poczuły. Przecież tam jest na pewno masa ludzi, którzy chcieli to skończyć jak trzeba se swoję dwizją " wyjdzie jak będzie gotowe ", ale niestety szefowie często dokonują absurdalnych decyzji kiedy mamona świeci ostro w oczy. Cytuj
p406 46 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 12 minutes ago, Donatello1991 said: Tak się dzieje jak się świnie do koryta dobrały i kasę poczuły. Przecież tam jest na pewno masa ludzi, którzy chcieli to skończyć jak trzeba se swoję dwizją " wyjdzie jak będzie gotowe ", ale niestety szefowie często dokonują absurdalnych decyzji kiedy mamona świeci ostro w oczy. No właśnie, zaczęło się od hasła "coming when it's ready" i zachwycanie się marketingiem Fallouta 4, który wyszedł ledwie po pół roku od zapowiedzi. A skończyło na 2,5 letnim nakręcaniu hype i 3 przełożeniach daty premiery, co stoi w całkowitej opozycji do tego, co napisałem w peirwszym zdaniu. To pośmiewisko, którym się teraz stali niech się przysłuży do reorganizacji firmy i zmiany myślenia przez zarząd, bo to, że są w stanie zrobić dobrą grę nikt nie ma wątpliwości. Cytuj
WisnieR 2 737 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 54 minuty temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Bank PEKAO SA. Wypuściliśmy przedwczoraj nową wersję Peopay. DZIAŁA. Pozdrawiam. Chuja działa! Od czasu nowej wesji PoPay (tej z nowym designem itp.) w analizie historii ciąglę zapisuje mi filtr roczny, nawet gdy go zmieniam. Jak tylko cofne się w którymkolwiek momencie to moje filtrowanie się znów usuwa i wskakuje roczny. Zupełnie jak ustawienia w CP2077. 2 Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Spokojnie. WYPUŚCIMY POPRAWKI NIEBAWEM. Cytuj
Bartg 5 475 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 5 minutes ago, WisnieR said: Chuja działa! Od czasu nowej wesji PoPay (tej z nowym designem itp.) w analizie historii ciąglę zapisuje mi filtr roczny, nawet gdy go zmieniam. Jak tylko cofne się w którymkolwiek momencie to moje filtrowanie się znów usuwa i wskakuje roczny. Zupełnie jak ustawienia w CP2077. Its not a bug its a feature 1 Cytuj
Gość Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 7 minutes ago, WisnieR said: Chuja działa! Od czasu nowej wesji PoPay (tej z nowym designem itp.) w analizie historii ciąglę zapisuje mi filtr roczny, nawet gdy go zmieniam. Jak tylko cofne się w którymkolwiek momencie to moje filtrowanie się znów usuwa i wskakuje roczny. Zupełnie jak ustawienia w CP2077. To ja mam jakiegoś farta bo żadnych bugów nie mam w apce, nigdy mi nie scrashowała, bawię się z nią doskonale i w ogóle to chyba apka roku 2020. A pozatym nie oceniaj apki przed patchami. Zrobią crunch i będzie gitarka. No chyba że masz słaby telefon - no ale chyba nie oczekiwałeś że będzie Ci apka działać normalnie jeśli nie masz iphone 12 max pro? /s Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Niezadowolonym klientom zapewniamy zwroty kosztów. Oh wait... jest za darmo. 1 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Nudzisz trochę kolego już 4 2 Cytuj
Gość Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Cedep x Kojima i Grimes lajkująca tweeta Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 1 godzinę temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Ja nawet nie chcę wiedzieć, jakie to musi być uczucie, gdy kupujesz limitowaną konsolę Xbox One z CB2077, odpalasz grę na premierę (siedząc jeszcze w dedykowanych ciuchach), a tam... wiadomo co. Swoją drogą - naprawdę żal mi teraz rzeźbiarzy kodu CD Projekt RED, którzy nie będą mieli życia przez najbliższy rok. Czekam, aż ktoś się zwolni i wszystko wyśpiewa w mediach. akurat to był Xbox One X, gdzie gra chodzi lepiej niż na PS4 Pro 1 Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Od początku grałem na Series-X i widziałem, jak świetnie chodzi XD Cytuj
Bartg 5 475 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 2 minutes ago, MaZZeo said: akurat to był Xbox One X, gdzie gra chodzi lepiej niż na PS4 Pro Wg Digital Foundry jest dokładnie odwrotnie - gra dużo bardziej gubi klatki na One X. Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Możemy nie robić tu system wars skoro obiektywnie gra jest technicznym gównem na każdej platformie? Będą się jeszcze kłócić że kochają swoje gówno bo mniej śmierdzi niż gówno które dostała konkurencja. Cytuj
Mejm 15 314 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Boty gona bot, co poradzisz. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Ja tam ogólnie i tak jestem bardzo dobrej myśli jeśli chodzi o grę, bo jak połatają to miasto i historia wciągnie mnie na maxa. Już po tych 10h żal było odkładać, ale no trzeba się szanować. Cytuj
Paolo de Vesir 9 129 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 stwierdzanie faktu na korzyść Xboxa = system wars uwielbiam to forum Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 3 minuty temu, Labtec napisał: Nudzisz trochę kolego już Trochę? Gościa nie da się czytać tak jak kilka innych osób w tym temacie. Nie chce mi się wertować wszystkich stron w tym temacie ale posprzątał już ten chlew u siebie czy nie? Co do gry. Na liczniku mam ponad 20 godzin, fabularnie mam nadzieję, że jestem dość niedaleko bo jest zajebiście i chcę żeby fabuła trwała jak najdłużej ale obawiam się, że przejście jej zajmie mi znacznie krócej niż przejście Wiedźmina 3. Fabuła to było moje największe oczekiwanie względem C2077 i jak na razie jest spełniane, zdecydowanie. Podobają mi się i mocno wciągają zadania poboczne jak min. Delamain. Postacie są świetnie zarysowane nawet jak spędzamy z nimi raptem parę minut, cedeepowska szkoła mocno widoczna. Oj dużo dobrego mogę o tej grze napisać. Między innymi to, że wygląda świetnie. WHAAAAT? Typie graasz na PS4 i takie gówno piszesz? Co ty bierzesz? Ano nic. O technikaliach zostało napisane i prześmiane już wszystko, gra w dniu premiery wyglądała po prostu źle na PS4 i PS4 Pro (na którym gram) i ja dokładnie też miałem takie wrażenie. Grając od rana w czwartek byłem zniesmaczony i miałem trudności w ogóle skupić się na prologu bo cały czas przyglądałem się ząbkom (brak AA to chyba najbardziej denerwująca mnie rzecz w grafice jak nie domaga) i rozmazanym teksturom. Pro nie ma takich problemów ze spadkami płynności więc to mi w zasadzie w ogóle nie doskwierało. Pojawił się patch 1.04, który wyraźnie poprawił AA i jakość tekstur i zaczęło to iść w dobrą stronę. Silnik redów ma duży problem ze streamingiem obiektów i tekstur i tutaj jest to dużo bardziej widoczne niż w W3 gdzie nie poruszaliśmy się z taką prędkością i gra miała więcej czasu na wczytanie wszystkiego. Jeżeli jednak damy grze chwilę, żeby wszystko się załadowało to wygląda to naprawdę zacnie. Nocą klimat wylewa się z ekranu najbardziej i jak odpalił mi się klimat Blade Runnera 2049 w pewnej misji fabularnej na ulicy Jing Jing to chodziłem i cały czas się rozglądałem. Klimat i art design jest CUDOWNY. Gra niestety powinna zostać jeszcze raz przełożona na wiosnę, a CDPR powinien był skupić się na dopracowaniu wersji konsolowych i bugów bo w żadnej grze na tej generacji nie było ich tak wiele. Nawet Rockstar i Ubisoft się chowają. Jest jeszcze jedna rzecz która nie przestaje mi imponować jak CDPR to zrobiło - płynność gameplayu wbudowana w świat gry. Nie wiem jak inaczej to opisać, ale wchodzisz do budynków, podchodzisz do NPCtów bez żadnego ładowania i po prostu z nimi rozmawiasz. Obok tego dobrze przedstawiony jest widok z pierwszej osoby (ostatnio w grze z otwartym światem tak podobał mi się on w Dying Light) i immersja świetna. Tak jak po Wiedźminie 3 wiele gier kopiowało mnóstwo jego elementów (Assassin's Creed: Dziki Gon) tak po C2077 mam nadzieję, że więcej gier tak zaprojektowanych się pojawi. 7 1 Cytuj
ASX 14 656 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Oczywiście pomijając fakt że na każdej platformie gra jest bardzo zabugowowana. Sam gram na Series X i o ile gra działa stabilnie to co chwila mam jakieś akcje z npcami, questami itp Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 2 minuty temu, Voytec napisał: Trochę? Gościa nie da się czytać tak jak kilka innych osób w tym temacie. Nie chce mi się wertować wszystkich stron w tym temacie ale posprzątał już ten chlew u siebie czy nie? Och, kucowa pyskówa się zaczyna. Tak, pokój posprzątany. Koledzy pojechali. Co z tego, skoro w Cyberpunku dalej burdel. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi