Kron997 450 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Ktoś zrobił misje poboczną „czerwony wieszcz”? - to jest to od Kolektywa Bartmossa. Mam do niej zadzwonić jak wróci do domu ale w grze minęło z 4 dni i nadal nie odbiera. Mam nadzieje że to nie bug Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figuś 21 173 Opublikowano 17 grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 grudnia 2020 8 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Och, kucowa pyskówa się zaczyna. Tak, pokój posprzątany. Koledzy pojechali. Co z tego, skoro w Cyberpunku dalej burdel. o sobie piszesz? Jesteś jedynym kucem w tym temacie. Dobra, popłakałeś, ponarzekałeś wszyscy już wiedzą o co chodzi i znaczna większość ma już dosyć twojego monotematycznego pierdolenia od prawie stu stron tematu najebanych od premiery. Chcę poczytać o grze i powymieniać się spostrzeżeniami, bo pomimo całego tego pierdolnika związanego z premierą gry są tacy którzy dobrze się bawią z grą i nie żądają refunda. 5 5 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Zajebiscie być cichaczem zminusowanym przez typa, który zna C2077 z YouTube. Szkoła przegrywu Roziego. 4 1 Cytuj
SebaSan1981 3 589 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Moja kobita właśnie wróciła z zakupów i powiedziała że w Game do Cyberpunka konsolowego już dodają w zestawie jakieś kubki lub figurki Kijanu aby tylko zeszło. Ale po co sama chodziła do sklepu z grami tego już nie powiedziała Z e-znajomych na psn to jedynie trzech gra na ps5, na bieda ps4 męczą bułę jedynie japonka testująca wszystko co wychodzi na rynek (z którą grywałem w Everybody'sGolf) i jeden koleżka desperat nie mogący się doczekać gry. Naoglądałem się glitch fiesty i naczytałem na forumku i to mi wystarczy. Poczekam aż do zakupu CP i ps5 około lata, wtedy gra powinna być już solidnie połatana. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 3 minuty temu, Figuś napisał: o sobie piszesz? Jesteś jedynym kucem w tym temacie. Dobra, popłakałeś, ponarzekałeś wszyscy już wiedzą o co chodzi i znaczna większość ma już dosyć twojego monotematycznego pierdolenia od prawie stu stron tematu najebanych od premiery. Chcę poczytać o grze i powymieniać się spostrzeżeniami, bo pomimo całego tego pierdolnika związanego z premierą gry są tacy którzy dobrze się bawią z grą i nie żądają refunda. Jakbym regularnie nie był wywoływany do odpowiedzi, już dawno bym się zamknął Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Moja kobita właśnie wróciła z zakupów i powiedziała że w Game do Cyberpunka konsolowego już dodają w zestawie jakieś kubki lub figurki Kijanu aby tylko zeszło. Ale po co sama chodziła do sklepu z grami tego już nie powiedziała Z e-znajomych na psn to jedynie trzech gra na ps5, na bieda ps4 męczą bułę jedynie japonka testująca wszystko co wychodzi na rynek (z którą grywałem w Everybody'sGolf) i jeden koleżka desperat nie mogący się doczekać gry. Naoglądałem się glitch fiesty i naczytałem na forumku i to mi wystarczy. Poczekam aż do zakupu CP i ps5 około lata, wtedy gra powinna być już solidnie połatana.Ciekawe też że trofeum za akt 1 ma tylko 58% graczy na ten moment. Widać sporo się odbija. Ciekawe jak to będzie wyglądać za miesiąc Ja sobie jednak gram i miasto jest super. Szkoda ze czuć taki niedorobiony feeling w samym gameplayu. Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Wczoraj kupiłem pierwszą drogą furę, nie mogę jej na drodze utrzymać, pływa od lewej do prawej nawet na prostej, wciskając gaz nawet bez kierunków zaraz znosi w którąś stronę, jakbym w Gran Turismo miał spalone opony. Wszystkie droższe fury z tych szybkich tak tu mają czy trafiłem na jakąś zjebaną? Model jazdy domyślnej fury i Delamaina był ok i nie było żadnych problemów. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Ma ktos jakikolwiek sposob na pozyskanie legendarnych komponentow do hackow? W zadnym sklepie netrunnera nie ma tego u mnie Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Wszytskie szybkie niestety. Mi się najlepiej jeździ tym vanem za misje z wyscigami. Co do romansów- mogę dwie panny kijanuV wygrzmocic czy tylko jedna ? Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 15 minut temu, schabek napisał: Ma ktos jakikolwiek sposob na pozyskanie legendarnych komponentow do hackow? W zadnym sklepie netrunnera nie ma tego u mnie Najwięcej to wpada chyba przy hakowaniu punktów dostępu. 15 minut temu, XM. napisał: Wszytskie szybkie niestety. Mi się najlepiej jeździ tym vanem za misje z wyscigami. Dzięki za odpowiedź, wygląda na to że kolejna rzecz do spatchowania. A czym wygrałeś misje z wyścigami w takim razie? 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Wygrałem właśnie takim slizgajacym się gownem, ale ogólnie do pierwszych trzech wyścigów można wziąć furę laski- do ostatniego na autostradzie polecam tylko cos Co wyciąga te 190km bo inaczej doopa. 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Godzinę temu, Voytec napisał: Zajebiscie być cichaczem zminusowanym przez typa, który zna C2077 z YouTube. Szkoła przegrywu Roziego. On co chwile minusuje, ale to przecież pojeb, przejmujesz się tym? Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Napisz coś o rockstar - jeb minus XD Kurde, pograłbym sobie, ale jak czytam bugi związane z pobocznymi zadaniami (tak mam zawsze, że więcej w grach robię poboczne, a potem biorę się za główne), to średnio mi się uśmiecha to raz, dwa, grasz sobie i robisz te fajne zadanie, gdzie po jakimś czasie wyskakuje błąd, coś nie idzie, a potem flow i immersja pada na pysk. 1 Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 6 minut temu, Faka napisał: Napisz coś o rockstar - jeb minus XD Kurde, pograłbym sobie, ale jak czytam bugi związane z pobocznymi zadaniami (tak mam zawsze, że więcej w grach robię poboczne, a potem biorę się za główne), to średnio mi się uśmiecha to raz, dwa, grasz sobie i robisz te fajne zadanie, gdzie po jakimś czasie wyskakuje błąd, coś nie idzie, a potem flow i immersja pada na pysk. Tak, to mnie, jako naczelnego fanboya, wkurwiło dziś ponad miare. Nie dość że zbugowana questodawczyni nie odbiera to nie moge odebrać nagrody od Rippera za pierwszą misję w kampanii (mam 65h) i to zadanie sobie tak dynda w dzienniku. Oby nic dalej sie nie pokrzaczyło. Co do modelu jazdy - zauważylem że „mustang” Quadry troszke sie ślizga. Wszystkie auta, które miałem do tej pory w łapach prowadziły sie bdb. Ale! Zaczęło mnie irytwać prowadzenie auta klawiaturą, szarpie sie jebany jak bita żona, podłączyłem pada od PS4 do kompa i jest cymesik. Padem jeżdże autem a wszystko inne z myszką i klawą. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 https://www.wykop.pl/link/5854701/cyberpunk-2077-98-opcji-dialogowych-nie-ma-zadnego-wplywu-na-przebieg-fabuly/ Niezły ten RPG, niech mnie chuj XDDDDDDDDDDDDD Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 XD No to bez sensu grać drugi raz. Chyba, żeby tylko te początki różnych ścieżek zobaczyć. Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 (edytowane) Jak nie ma sensu? Jak grasz facetem to nie bzykniesz Judy, dopiero jak zagrasz babką to możesz Chociaż dzięki temu że gram Corpo udało mi sie zagiąć babeczke z questa gdzie pewny Netrunner wysłał mnie żeby kupić jakiś czip zajebisty, kosztował 6k a ja ją postraszyłem Corpogadką i opchnęła za 1,800. No ale to nie ma podjazdu do Wieśka. Im dłużej gram tym bardziej zuważam w co REDzi władowali wysiłek - w przygotowanie świata i historii. W zleceniach i zadaniach pobocznych jest masa treści z charakterystycznymi postaciami i wiele do roboty za co sie zabujałem sie w CP. Mimo tego REDzi i tak nieładnie naściemniali. Edytowane 17 grudnia 2020 przez Kron997 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Czyli jak będę grał babką i dokleje fiutka to bzyknę? 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Są jakieś schematy na legendarne ubrania? Do tej pory trafiłem tylko na broń. Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 5 minut temu, Donatello1991 napisał: Czyli jak będę grał babką i dokleje fiutka to bzyknę? A da sie zrobić babę z fintą? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 50 minut temu, Kron997 napisał: Tak, to mnie, jako naczelnego fanboya, wkurwiło dziś ponad miare. Nie dość że zbugowana questodawczyni nie odbiera to nie moge odebrać nagrody od Rippera za pierwszą misję w kampanii (mam 65h) i to zadanie sobie tak dynda w dzienniku. Jedz do niego i wejdz w dzial skora czy jakos tak, tam gdzie tatuaze. Jeden powinien byc za free i to jest ta nagroda, mi tez dopiero jutub pomogl 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Ta, niepotrzebnie ukryte te nagrody z misji. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 29 minut temu, Kron997 napisał: A da sie zrobić babę z fintą? Z tego co pamiętam to da się. Chłopa z cipą też. Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 Dopiero zobaczyłem że z patchem usuneli mi błyskawice Strajku Kobiet jaką miałem wygoloną na łoniaczach, myślicie żeby powiadomić organizacje feministyczne i kręcić afere? Moja ciało to mój wybór, łapy precz od mojej cipki. 1 4 2 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 grudnia 2020 Opublikowano 17 grudnia 2020 1 minutę temu, Observer napisał: Dopiero zobaczyłem że z patchem usuneli mi błyskawice Strajku Kobiet jaką miałem wygoloną na łoniaczach, myślicie żeby powiadomić organizacje feministyczne i kręcić afere? Moja ciało to mój wybór, łapy precz od mojej cipki. Ja pierdole Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi