oFi 2 467 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 6 minut temu, MBeniek napisał: Trochę się nie klei, bo zrobili Wiedźmińskie opowieści, które ciężko nazwać DUŻĄ grą singlową i jest jeszcze Gwint, który jest tylko pod multi. I z tym umieraniem to też bym nie przesadzał, zapowiedzą kolejnego wiedźmina i większość już zapomni o wpadce z cyberpunkiem. Bethesda wydała crapa pod tytułem "F76", ale jakoś na nowe elder scrollsy dalej jest hype w internetach. Tak sie skończyło, że o wielka bethesda została wykupiona przez Microsoft, jak Tyson przez FoodCare. Będą teraz klepać im elderscorlsy do końca świata. 1 Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Czaicie podobną sytuację w historii gier AAA? No chyba raczej nie. Ktoś jest sobie w stanie wyobrazić co by się działo jakby takiego GoW, RDR2 albo AC zdjęli z PSStore? Szkoda sytuacji, nie szkoda chciwości. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Presja ze strony akcjonariuszy to swoją drogą ale nie zdziwiłbym się jakby się okazało, że kadra kierownicza miała przyznane bonusy za wyrobienie się z premierą w tym roku. Jeżeli stawia się w organizacjach złe cele to potem są takie skutki. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Co to się odpierdziela Dawno nie było aż takich jaj w świecie growym. Jak o tym myślę od paru dni, to tylko dwa słowa mi się cisną do ust- 'korporacja' oraz 'pazerność'. 2 Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Spencer zaciera rączki.On tego nie przepuści i kupi po taniości Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 I cyk wiedźminy w gp na stałe XDDD kto ograł to ograł. Cytuj
Observer 10 409 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Ciekawe czy właściciele na pozycjach krótkich nie grają teraz. Może firma jebnie ale oni mogą sporo dorobić. Jak wiedzieli od Sony wcześniej że gra zostanie wycofana to całkiem możliwe. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Godzinę temu, Bartg napisał: Jak to gdzieś przeczytałem - to w sumie smutne, że na naszych oczach "umiera" jedna z ostatnich dużych firm robiących wyłącznie duże gry singlowe Umiera, no tak kapitalizacja spadła z 40 mlrd do 30 (strzelam), faktycznie zgon ma miejscu. Jutro wszystkich zwalniają i zamykają firmę. Tutaj to tylko że skrajności w skrajność. Bez kitu. Jak na początku, gra życia, 4k, RT, 60 fps na xone. A potem chuj, obsrane gówno, złodzieje. A miało być gta, oszukali. Ludziska trochę zdrowego rozsądku. Dali ostro ciała na bazowych konsolach ale oczekiwania niektórych były tak rozdmuchane, że i tak nic nie byłoby w stanie im sprostać. Częściowo to wina konsumentów dających łapać się na pr ale co się dziwić na wnuczka i inne providenty też się dają łapać. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 No to można zapomnieć o paczach na sonce Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Pewnie firma się utrzyma, ale będą teraz źreć gruz. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Następny z winą konsumentów Przepraszamy, że wydaliśmy rękami CD Projekt takiego kasztana. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Teraz, devilbot napisał: No to można zapomnieć o paczach na sonce bo? Patche dalej będą normalnie udostępniane na PS Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Moje PS4Pro z cyfrowym Cyberterafankiem2007 i PT to teraz będzie chyba warte miliony monet Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Najlepiej zwalać winę na konsumentów XD. Ogarnijcie się. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Teraz, Figuś napisał: bo? Patche dalej będą normalnie udostępniane na PS Masz rację przecież napisali a CD projekt zawsze spełnia obietnice! Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 1 minutę temu, lpcl napisał: Umiera, no tak kapitalizacja spadła z 40 mlrd do 30 (strzelam), faktycznie zgon ma miejscu. Jutro wszystkich zwalniają i zamykają firmę. Tutaj to tylko że skrajności w skrajność. Bez kitu. Jak na początku, gra życia, 4k, RT, 60 fps na xone. A potem chuj, obsrane gówno, złodzieje. A miało być gta, oszukali. Ludziska trochę zdrowego rozsądku. Dali ostro ciała na bazowych konsolach ale oczekiwania niektórych były tak rozdmuchane, że i tak nic nie byłoby w stanie im sprostać. Częściowo to wina konsumentów dających łapać się na pr ale co się dziwić na wnuczka i inne providenty też się dają łapać. tak wina konsumentów, jak ci majster spierdoli robotę i krzywo kafelki w kiblu położy to też powiesz, że to twoja wina bo złapałeś się na pr pana mietka? 5 1 Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Chyba znalazłem winnego. Co prawda to nie Sasin, ale zbieżność czasu znamienna. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, sosnaa napisał: tak wina konsumentów, jak ci majster spierdoli robotę i krzywo kafelki w kiblu położy to też powiesz, że to twoja wina bo złapałeś się na pr pana mietka? No jeśli ktoś wierzył, że gra będzie chulać na xone i ps4 jak na pokazach to tak, bo był głupi. Edytowane 18 grudnia 2020 przez lpcl Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Teraz, lpcl napisał: No jeśli ktoś wierzył, że gra będzie chulać na xone i ps4 jak na pokazach to tak, bo był głupi. No przecież PS4 i XOne to sprzęty z lat '80 i pójdzie na nich co najwyżej River Raid, tak? 2 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 4 minuty temu, sosnaa napisał: tak wina konsumentów, jak ci majster spierdoli robotę i krzywo kafelki w kiblu położy to też powiesz, że to twoja wina bo złapałeś się na pr pana mietka? A i jakby Pan Mietek obiecywał mi kości słoniowe i hebany a potem odjebał zwykłe kafle to też powinienem go jebać bo przecież obiecywał, że załatwi. Cytuj
Observer 10 409 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 (edytowane) No tak na pewno każdy mógł się spodziewać że gra będzie wyjebywać do dasha i co chwile będą błędy, questy nie do zakonczenia, kasowane sejwy itp. itd. przecież to wina klientów na nie CDPR. Co za dzban. Edytowane 18 grudnia 2020 przez Observer 6 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Rudiok napisał: No przecież PS4 i XOne to sprzęty z lat '80 i pójdzie na nich co najwyżej River Raid, tak? Mówisz o tych konsolach, które mają proce gorsze niż x360, tak? 1 minutę temu, Observer napisał: No tak na pewno każdy mógł się spodziewać że gra będzie wyjebywać do dasha i co chwile będą błędy, questy nie do zakonczenia, kasowane sejwy itp. itd. przecież to wina klientów na nie CDPR. Co za dzban. Sam jesteś dzban, nigdzie tego nie napisałem. Ale rozumiem, że czytanie ze zrozumieniem jest trudne, chyba 60% nie rozumie tego co czyta więc spoko. Edytowane 18 grudnia 2020 przez lpcl Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 18 grudnia 2020 Opublikowano 18 grudnia 2020 Akurat w momencie, gdy zacząłem się przekonywać do tego całego Cyberpunku na moim XSX, wycofali go z PS Store. No ładnie. Wczoraj grałem całą noc i dzisiaj jestem w pracy niewyspany. Klimat jednak potrafi naprawdę wciągnąć, czuć spuściznę Szulkina, którą bardzo, a to bardzo szanuję. Niemniej jednak mam wrażenie, że Keanu jako alter-ego nie ma startu do Brada Pitta w Fight Clubie i, w rosyjskim dubbingu, w który gram, jest najmniej ciekawą postacią. Brakuje mi bardziej efektownego działania "czarów", czyli wszystkiego, co jest poza strzelaniem, a także czegoś, co by mnie zachęciło do zaglądania w statystyki (bo robię to na odwal). Ale i tak zacząłem się wkręcać, pomimo malkotenctwa, a to już dużo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi