Rudiok 3 354 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 A co to za szkalowanko Pograłem na PC, dziękuję, poczekam tak z rok aż gra będzie grywalnym produktem a nie wersją pre-alpha łataną w locie na podstawie lamentów z Reddita. Nikomu nie odbieram jego czasu i decyzji sprzedażowych, ale nie przeszkadza mi to kręcić z tego beki Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 9 minut temu, Wredny napisał: czy może faktycznie da się przy tym tytule spędzić parę fajnych godzinek. I Ty mi to mówisz druchu w elexie? Parę fajnych godzinek? Growy panie! Nadzorujący pracę wszystkich pixeli w całym wirtualnym świecie! Przymykający oczy na pracę cedepa. Gra wielu generacji, gra życia na którą czekałem całą dorosłą egzystencję oto nadejszła i ja miałbym przy niej spędzić parę fajnych godzinek... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Już tak się nie nakręcaj, bo wiadomo, że to żaden mesjasz - kupujesz F76, czy inne Terminatory, a tu nagle jakaś kokieteria i zgrywasz niedostępną - bierz i dopóki nie zagrasz to nie chcę tu widzieć kolejnego Twojego posta typu "no ale jak to się dobrze bawicie, skoro zwroty i gówno?". 1 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 749 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 miałem zamiar robić cebulacki zwrot gry (skończyć i zapomnieć), walnąć jakąś tyradę o early access, ale nie mogę, za miodnie się zrobiło żeby nie było, bugi (wrzucało złą wersję językową na start i nie dało się wyjść z menu) i glitche były (np auto się blokuje na jakiejś skrzynce, trzeba odejść dalej i przywołać je na nowo), 2x crash też ale plusy szybko przykryły minusy, mój przepis na dobrą zabawę : - radio vexel strom \o/ - precision rifle, nagle wszystko się zgadza - nie traktowanie tego jak gta, prędzej jak witchera z futuro skinem - mniej reddita, więcej grania gra zostaje 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomek P. 61 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 - nie traktowanie tego jak gta, prędzej jak witchera z futuro skinem- mniej reddita, więcej graniaZgadzam się z kolegą "nero". Gram od zeszłej niedzieli. 30h nabite. Z żadną misją nie miałem problemów. Niech tylko podniosą rozdzielczość i poprawią klatkarz przy jeździe autem Ale i tak lepiej się bawię przy tej grze niż przy LoU2, horizonie czy SpidermanGram na ps4pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 646 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Do czego to doszło, że boisz się otwarcie powiedzieć, że gra ci się podoba, w obawie, że wszyscy wokół cię zjedzą... Albo, powiedzieć cokolwiek pozytywnego na jej temat, bo i tak ci nie uwierzą jeśli powiesz, że wcale nie doświadczyłeś wielu rażących błędów czy problemów. Ech, internet... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 407 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Chwaliłem Cyberpunka zanim to było modne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 411 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Widziałem ostatnio CP na PC z 3080 i to jest przepaść tego co na konsolach. Chcę chociaż zbliżoną grafikę na PS5. W życiu do tej gry nie wrócę bez updatu na nextgeny. Oczywiście aż tak dobrze wyglądać nie będzie, ale może przynajmniej prawie kozacko jak na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomek P. 61 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Dlatego ja nie oglądam żadnych porównań tylko gram na tym co mam Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 299 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Dziś zwracam pudełko z grą wersji Xbox One do Media Expert, zostałem zachęcony przez CDProjekt Red. Gra kupiona na nocną premierę. Później opiszę co poszło nie tak i czy udało się zwrócić pudełkową wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 20 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 32 minuty temu, Suavek napisał: Do czego to doszło, że boisz się otwarcie powiedzieć, że gra ci się podoba, w obawie, że wszyscy wokół cię zjedzą... Albo, powiedzieć cokolwiek pozytywnego na jej temat, bo i tak ci nie uwierzą jeśli powiesz, że wcale nie doświadczyłeś wielu rażących błędów czy problemów. Ech, internet... A dasz przykład posta w tym temacie, gdzie ktoś powiedział coś pozytywnego na temat gry i został zjedzony? Ech, wymyślanie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Wczoraj niestety 2 crashe na PS5 mimo patcha 1.05. na 3h grania. Wynik lepszy bo wcześniej miałem 2 crashe na godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 646 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 15 minut temu, Figaro napisał: Ech, wymyślanie... Pojedyncze bym znalazł, ale nie śledzę całego tematu, bo za dużo tego. Raczej mam na myśli ogół podejścia w necie, gdzie krytyka gry zrobiła się zwyczajnie modna, a ci, którzy mają problemy często furiacko jadą po tych, którzy mówią, że gra im się ok. Wystarczy wejść na reddit, forum steam, gog, odpalić youtube, etc. I choć nie ma usprawiedliwienia na wypuszczanie niedorobionej gry, to osobiście uważam, że tragedii nie ma. Grałem w gorsze rzeczy na premierę i prawdę mówię, że naprawdę rażące bugi po 30h gry policzę na palcach jednej ręki. Reszta to pierdoły i drobne glitche graficzne. No przynajmniej w moim przypadku na PC, bo wierzę, że na konsolach mają tego więcej, plus zwiechy itp. Na ten moment największy zawód z mojego punktu widzenia jako osoby, która nie była jakoś nakręcona hajpem, to mimo wszystko to, że gra nie powala niczym szczególnym. Grając w CP mam wrażenie, że gram w nieco bardziej rozbudowanego Deus Ex w otwartym świecie, ale od strony mechaniki szału brak - wszystko już było w innych grach, często zrealizowane dużo lepiej. CP ma dużo fundamentalnych wad i to boli najbardziej, bo bugi to przynajmniej jeszcze naprawią. Ale poza tym gra mi się dobrze, mimo wszystko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
p406 46 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 30 minutes ago, Suavek said: Na ten moment największy zawód z mojego punktu widzenia jako osoby, która nie była jakoś nakręcona hajpem, to mimo wszystko to, że gra nie powala niczym szczególnym. Grając w CP mam wrażenie, że gram w nieco bardziej rozbudowanego Deus Ex w otwartym świecie, ale od strony mechaniki szału brak - wszystko już było w innych grach, często zrealizowane dużo lepiej. CP ma dużo fundamentalnych wad i to boli najbardziej, bo bugi to przynajmniej jeszcze naprawią. Ale poza tym gra mi się dobrze, mimo wszystko. Podobnie jak W3 nie wprowadził do gier niczego nowego, ale był sumą wielu czynników zrealizowanych na bardzo dobrym poziomie. CP, jeśli naprawić bugi, to jest gra z sumą wielu (nie wszystkich) czynników zrealizowanych na dobrym poziomie. Pewnie za wyjątkiem projektu miasta da się znaleźć wszystkie aspekty zrealizowane w innych grach na takim samym lub lepszym poziomie, ale nie ma na rynku żadnej gry, gdzie jest to wszystko na raz tak jak tu. https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kfllqm/john_wick_in_cyberpunk_2077/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 832 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Misja A Like Supreme \m/ korva szkoda, że już ostatnia misja fabularną przede mną(naprawdę pojechali po bandzie z jej długością bo jak ktoś robił tylko te misje to 15h i po zabawie), ale całe szczęście jeszcze pare sidequestow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 443 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 10 godzin temu, Boomcio napisał: No, to lecim. Czytając ten temat zauważyłem, że osoby ogrywające TO COŚ na ps4 nadwyraz chwalą całokształt produkcji. / no, nie wszyscy /. No, to po jakiego chuja redsi siedzą po nocach, w weekendy, crinczują, czy jak to to się tam nazywa, poniedziałkowe pacze dają w noc z piątku na sobotę, wydają oświadczenia, a nawet zwracają całą kasę mimo ogrania produkcji przez danego gracza, jak jest bardzo dobrze? Bo mimo wszystko mają co naprawiać? Przecież nie napisałem, że w ogóle nie mam bugów albo że grafika jest super i pozbawiona jakichkolwiek błędów. Fakt, w moim poście skupiłem się bardziej na zaletach gry z uwagi na fakt, że wszędzie gdzie nie spojrzę to ludzie cisną ostro po wersji na past-geny uważając ją za niegrywalną, a według mnie wcale tak nie jest, dlatego chciałem przedstawić swoją opinię w opozycji do tych wszystkich negatywnych przekonań. Serio jestem w szoku jak fatalnie przedstawiono konsolowego Cyberpunka na różnych forach albo w recenzjach, a jak wygląda sprawa w rzeczywistości. Jak już skończę grę, to wtedy podejdę do tematu bardziej na chłodno i szczegółowo opiszę zarówno co mi się podobało, jak i to co mnie irytowało, ale póki co jestem zachłyśnięty tą przygodą i bawię się fenomenalnie. Na pewno lepiej od osób, które gry nie widziały na oczy, poza oczywiście youtubem, a mają najwięcej do powiedzenia w temacie 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 728 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Po 1.05 dalej się skrypty nie chcą załadować- Takemura nie chciał zadzwonić więc reload. Dzwoni. Idę do niego i crash gry jakieś 100m od celu. Load, znowu nie dzwoni, reload, dzwoni, więc robię save. Misja idzie dalej. Ale kurde, tekstury żarcia to lepsze były w San Andreas. To wygląda przepaskudnie. Tym bardziej jak akurat masz z kimś gadkę a to leży gdzieś na widoku. Chociaż jak to wszystko pewnie sztucznie wychodowane to może tak ma wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 985 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Grałby ktoś? Gibają się jak jakieś rezusy XD 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Właśnie lecą napisy końcowe. Mimo wszelkiej maści bugów i problemów z optymalizacją była to naprawdę dobra produkcja przy której spędziłem bardzo mile 40h. Panam Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Po 52 godzinach dopiero skończyłem misje Takemury. Nie wiem ile jeszcze fabuły zostało, ale wydaje się że niemało. Najbardziej pamiętne questy z wczoraj? Znak Jonasza i Pasja. Kto grał ten wie co tam się odpyerdala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 443 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Ja wczoraj z 40 min siedziałem przy misji pobocznej z Barrym. Myślałem, że mam buga i dlatego na końcu zawsze wyskakiwało info, że misja została zakończona niepowodzeniem, ale po przetestowaniu różnych opcji okazało się, że po prostu wybierałem niewłaściwy dialog podczas rozmowy z tym byczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 13 minut temu, Faka napisał: Grałby ktoś? Gibają się jak jakieś rezusy XD te kolana do środka, jak jeszcze bardziej upośledzony Geralt z trójki Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 444 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 43 minuty temu, Faka napisał: Grałby ktoś? Gibają się jak jakieś rezusy XD Ale animacja włosów cymesik szkoda, ze baba przygarbiona jakby była po 4terech ciążach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Coraz lepsze te argumenty żeby tylko przypadkiem nie zagrać.Teraz śmiejemy się z trybu tpp którego nawet nie ma w grze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 20 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2020 Zwykle trole i teoretycy, fakty są takie ze to dobra gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi