PiotrekP 1 762 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 Na ps5 chyba zj*bali doczytywanie się tekstur. Jest gorzej niż na 1.02 1 Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 24 grudnia 2020 Autor Opublikowano 24 grudnia 2020 8 godzin temu, Kron997 napisał: Coraz bardziej zniesmaczają mnie te przesadnie seksualne reklamy na billboardach, ścianach, tv. Ja pierdolę, troche przesadzili. Jak to wygląda w materiale źródłowym? Albo szyld PeePee. Gra poza poprawnością seksualną. Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 Po co wydają te śmieszne szybkie patche, które więcej psują zamiast trzymać się tych dwóch w styczniu i lutym. Cytuj
paweltpb 12 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 Ja twierdze ze na bazowej ps4 jest coraz lepiej po patchach. Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 Ciężko żeby było gorzej ;p Cytuj
Czoperrr 5 084 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 Wczoraj odpaliłem grę na XSX z patchem 1.05 i grało mi się bardzo dobrze. Fantastyczny klimat miasta, wizualia całkiem w porządku. Testowałem zarówno tryb Quality jak i Performance, w obu trybach gra śmiga jak żyleta. Nie widzę dużej różnicy w grafice, więc chyba będę grał w trybie Performance - 60 klatek robi różnicę w strzelaniu i gra się bardziej komfortowo - motion blur w 30 klatkach trochę przeszkadzał (wiem, że można wyłączyć). Wprowadzenie do gry jako Corpo trochę długie, być może w innych ścieżkach jest inaczej. Model jazdy całkiem niezły jak na tego typu grę, strzelanie bardzo miodne. Zawiodła mnie natomiast jedna rzecz, autorzy poszli na łatwiznę i zamiast sekcji grywalnej pokazują w formie filmiku jakie przygody z Jackiem miał V na początku swojej przygody. Jeśli chodzi o bugi, niczego nie stwierdziłem przez te kilka godzin. Immersje za to psują niewidzialne ściany na końcach mapy. Mogli to rozwiązać w łatwy sposób np postawić roboty drogowe na autostradach, barykady czy cokolwiek innego. No i policja respawnujaca się na środku drogi albo w krzakach. Do Night City wrócę dopiero w niedzielę bo wyjeżdżam na święta, ale już chce wrócić i eksplorować ten świat. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 37 minut temu, Czoperrr napisał: Wczoraj odpaliłem grę na XSX z patchem 1.05 i grało mi się bardzo dobrze. Fantastyczny klimat miasta, wizualia całkiem w porządku. Testowałem zarówno tryb Quality jak i Performance, w obu trybach gra śmiga jak żyleta. Nie widzę dużej różnicy w grafice, więc chyba będę grał w trybie Performance - 60 klatek robi różnicę w strzelaniu i gra się bardziej komfortowo - motion blur w 30 klatkach trochę przeszkadzał (wiem, że można wyłączyć). Wprowadzenie do gry jako Corpo trochę długie, być może w innych ścieżkach jest inaczej. Model jazdy całkiem niezły jak na tego typu grę, strzelanie bardzo miodne. Zawiodła mnie natomiast jedna rzecz, autorzy poszli na łatwiznę i zamiast sekcji grywalnej pokazują w formie filmiku jakie przygody z Jackiem miał V na początku swojej przygody. Jeśli chodzi o bugi, niczego nie stwierdziłem przez te kilka godzin. Immersje za to psują niewidzialne ściany na końcach mapy. Mogli to rozwiązać w łatwy sposób np postawić roboty drogowe na autostradach, barykady czy cokolwiek innego. No i policja respawnujaca się na środku drogi albo w krzakach. Do Night City wrócę dopiero w niedzielę bo wyjeżdżam na święta, ale już chce wrócić i eksplorować ten świat. Jednak w quality grafa wyraźnie ostrzejsza. Cytuj
PiotrekP 1 762 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 Chciałem sobie ulepszyć wdzianko i wyskakuje mi za niski poziom "int". Co to jest? Bo inteligencje mam na 8lvl. Chyba że jak zwykle coś się zepsuło. Cytuj
Pauli87 47 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 Też macie tak ze jak jedziecie przez miasto to samochody z nieba zlatują(wygląda jakby dachowały)? Raz nawet miałem tak że te statki co latają w powietrzu to mi po jezdni szorowały. Do tego NPC. Potrafią się powtarzać. Co najmniej trzy razy zdarzyło mi się że w tej samej alejce spotkałem trzy kopie tego samego NPC. Lore, fabuła i klimat pierwsza klasa, ale te niedoróbki techniczne naprawdę kują w oczy. Cytuj
Kron997 450 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 (edytowane) Mnie z kolei drażni to, że w photomode nie ma blura i reklamy cofają sie w ere ośmiobitową Edytowane 24 grudnia 2020 przez Kron997 Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 4 godziny temu, Pauli87 napisał: Też macie tak ze jak jedziecie przez miasto to samochody z nieba zlatują(wygląda jakby dachowały)? To "norma", raz jak jechałem motorem przez ulicę to spadł przede mną samochód, trochę zdezorientowany zjechałem z drogi i wpadłem prosto w grupkę NPC która wyraźnie była zaangażowana w jakiś protest. Rozjchałem chyba z trzech czy czterech i zaraz policja wyrosła pod nogami i mnie zdjeli zanim się zorientowałem się co się odpindoliło. Gra zwrócona, nie tykam aż to skończą. 1 Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 W oczekiwaniu na refund zaczalem od nowa i przebieglem fabule i tym razem dostalem ostatnia misje, moim problemem byla najwyrazniej zbugowana misja Tapeworm. Dzisiaj skoncze gre, mam jeszcze 3 dni minimum to moze nawet platyne by sie udalo wbic a pieniazki beda zwrocone, tak trzeba zyc 9 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 Wy przechodzicie gre i potem zgłaszacie refund? Cytuj
GSPdibbler 172 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 10 minut temu, Il Brutto napisał: W oczekiwaniu na refund zaczalem od nowa i przebieglem fabule i tym razem dostalem ostatnia misje, moim problemem byla najwyrazniej zbugowana misja Tapeworm. Dzisiaj skoncze gre, mam jeszcze 3 dni minimum to moze nawet platyne by sie udalo wbic a pieniazki beda zwrocone, tak trzeba zyc A do mnie się srają że na piracie smigam. Teraz, GSPdibbler napisał: A do mnie się srają że na piracie smigam. Cytuj
WisnieR 2 708 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 Nie pamiętam żeby dystrybutor pisał o legalnym ściąganiu kopii gry, tylko o możliwości zwrotu legalnie kupionego egzemplarza, niezależnie od ilości przegranych godziń. Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 38 minutes ago, Voytec said: Wy przechodzicie gre i potem zgłaszacie refund? Nie, ja zglosilem refund i czekam od piatku. Do tej pory zadnej informacji. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 Brutto niby taki swiatowiec, a cebula jak pospolity seba. Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 Refund powinien dostać w kwocie netto Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czoperrr 5 084 Opublikowano 24 grudnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 grudnia 2020 (edytowane) Przejście gry raz albo dwa i proszenie o refund to jest cebulactwo totalne i takie coś trzeba gnoić. Jedyny sensowny system na steam. Nie da się grać i oddajesz, masz na to dwie godziny. Typów co grają 30 i powyżej bawiąc się dobrze (bo chyba tak jest skoro poświęcasz tyle godzin życia na gre wideo) a później proszą o zwrot nie szanuję. Edytowane 24 grudnia 2020 przez Czoperrr 13 1 Cytuj
Wredny 9 515 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 Niby tak i ogólnie nie popieram, ale jakoś za bardzo w tym konkretnym przypadku potępiać też nie mam zamiaru, biorąc pod uwagę, jaki false advertising uprawiali twórcy. 1 1 Cytuj
Czoperrr 5 084 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 No okej mógł ktoś się zdziwić na premierę ale jeśli ktoś kilka dni lub tygodni po premierze ją kupuje to powinien mieć świadomość co kupuje więc refundy też są niepoważne. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 Dajcie spokój. FIrma złamała wszelkie zasady etyki postępowania na linii sprzedawca - klient. Niech sobie teraz nawet wieszają płyty z PS4 z Cyberpunkiem w Golfach Trójkach i jeżdżą na dyskoteki. A potem żądają zwrotów. Mają prawo. Swoją drogą: Cyberpunk będzie u mnie taką grą, w którą będę grał, kiedy nie będę miał pomysłu na cokolwiek, co stymuluje mózg. Poprzednio traktowałem tak Assassin's Creed: Odyssey. Gra się przyjemnie i można przy tym zasnąć. Nooby, które nie widziały Wiedźminów, a złapały się na marketing, wejdą w to jak w masło. Jeszcze na easy... ho ho ho. Cytuj
Czoperrr 5 084 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 3 minutes ago, BrandonLee_z_TheCrow said: Dajcie spokój. FIrma złamała wszelkie zasady etyki postępowania na linii sprzedawca - klient. Niech sobie teraz nawet wieszają płyty z PS4 z Cyberpunkiem w Golfach Trójkach i jeżdżą na dyskoteki. A potem żądają zwrotów. Mają prawo. Swoją drogą: Cyberpunk będzie u mnie taką grą, w którą będę grał, kiedy nie będę miał pomysłu na cokolwiek, co stymuluje mózg. Poprzednio traktowałem tak Assassin's Creed: Odyssey. Gra się przyjemnie i można przy tym zasnąć. Nooby, które nie widziały Wiedźminów, a złapały się na marketing, wejdą w to jak w masło. Jeszcze na easy... ho ho ho. Plyty na ps4 może tak ale na XSX gra się świetnie. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 24 grudnia 2020 Opublikowano 24 grudnia 2020 No wiem, sam gram na XSX. Ale na początku wyglądało to jak na PS4. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi