Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokladnie. Gdybym kupil ps4 i cb to wtedy z automatu 8/10, bawie sie swietnie, cdp krul, refunderzy to frajerzy.

Dialog dobrze pokazujacy podejscie osob, ktore widza ze gra jest jednym wielkim early acessem a typami co nie moga przezyc, ze wydali na to hajs ale ciezko sie przyznac przed kolegami.

Opublikowano

No zimowa ale dziurawa troche i za cieńka. Jak doszyją parę łatek to będzie zimowa tak jak miala być. Planują je doszyć w maju...

Najlepiej nosić w cieplejszych klimatach jak np seszele. Ja tam nosilem i prawie się nie pociłem. Uzytkownicy z europy i zimniejszych krajów nie wiem czego się spodziewali. Poza tymi małymi wadami to kurtka 9+/10

Opublikowano

Nieźle dymają frajerów, tą samą dorwałem na ali za 100 zł rok temu. Tak czy siak mocno polecam, choć w barach trochę wąska dla mnie i mam problem czasami, żeby się schylić i coś sięgnąć :potter:

Opublikowano
  W dniu 29.12.2020 o 20:15, MYSZa7 napisał(a):

Nieźle dymają frajerów, tą samą dorwałem na ali za 100 zł rok temu. Tak czy siak mocno polecam, choć w barach trochę wąska dla mnie i mam problem czasami, żeby się schylić i coś sięgnąć :potter:

Rozwiń  

To samo, sam materiał i wykonanie bardzo ok. Ale trzeba miec rece wzdłuż ciała żeby było wygodnie. Może poprawią  te pachy po patchu. Kurtka bardziej jesien lub tak jak teraz, bez ocieplenia. Odnośnie łatek, w zestawie są chyba 3 naszywki do własnoręcznego załatania dziur :)

Opublikowano
  W dniu 29.12.2020 o 15:46, Mejm napisał(a):

Nie lecze kompleksow nowosciami technologocznymi, nie jestem betatesterem ktory sam doplaca a co najwazniejsze nie poje.balo mnie do reszty zeby kupic te niedokonczona i spier.dolona cybers.rake a tym bardziej upgradowac specjalnie dla niej sprzet.

Rozwiń  

dzięki bogu większość cywilizacji na naszej planecie ma inne podejście do życia bo jakby każdy miał tok myślenia mejma to byśmy dalej tkwili w średniowieczu

• Plusik 5
Opublikowano
  W dniu 30.12.2020 o 08:53, Donatello1991 napisał(a):

Mam pytanie dla tych co ukończyli. Przed premierą było gadane, że grę będzie można ukończyć bez ukończania głównego wątku, tylko pobocznymi misjami nawet. Jak z tym jest? 

Rozwiń  

Eeee? Kiedy coś takiego było mówione bo kompletnie nie kojarzę? I o jakim ukończeniu gry bez ukończenia mówisz?

Opublikowano
  W dniu 30.12.2020 o 09:08, Ukukuki napisał(a):

Typy niech łatają to gówno a nie myślą o DLC

Rozwiń  

Haha jaki typ, wymaga od swietego cdp jakies jakosci, wytezonej pracy, dzialajacego produku xD Chyba utknales w sredniowieczu.

Chociaz to w sredniowieczu cokolwiek pan rzucil to chlop panszczyzniany bral, nie podwazal i calowal raczki.