Elitesse 377 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 15 godzin temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Nie leć na fabrycznych za żadne skarby. Tego nie naprawią za Chiny Ludowe i pół Ameryki. 14 godzin temu, Magik napisał: Mój wybór to lens flare i motion blur on, reszta off dla przejrzystości. O ile w zdecydowanej większości gier (o ile jest wybór) wolę tryb performance, tak w CP2077 gram na quality. Tryb płynności w Cyberku jest dla mnie zbyt niestabilny. Spadki animacji są zdecydowanie zbyt częste i za duże. Wolę lepszą stabilność (choć to też nie jest perfekt), ostrość, głębie AO i przede wszystkim - większe natężenie ruchu ulicznego i ilość eNPeCów. Mam nadzieję że ten ostatni aspekt zostanie też podkręcony w nextgenowym patchu, bo to jedbak ważny element zwiększający wiarygodność miasta. Też gram na XSX w trybie jakości. Żadnych innych ustawień nie zmieniałem więc są pewnie te "fabryczne". Naprawdę będzie lepiej jak coś się tam pozmienia? Mniej bugów graficznych? Lepsza płynność albo jakieś inne zalety? Jak dla mnie natężenie ruchu ulicznego i NPC jest na zadowalającym poziomie. Czuję, że to miast żyje w przeciwieństwie do takiego WD: Legion. Przez WD: Legion przebiegłem, bo poza ciekawym pomysłem nie było tam nic co by mnie tam mogło zatrzymać na dłużej. Tutaj jest inaczej. Chce się grać i odkrywać to miasto, zaglądać w każdy kąt, robić misje poboczne i uczestniczyć w pomniejszych zadymach. Ogólnie gra jest zajebista poza tymi miejscami/momentami, w których mechanika kuleje Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Wyłącz ziarno i aberację i głębię ostrości. Będziesz miał ostrzejszy obraz Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Ja dziś zacząłem znowu punkiem i jestem w sumie pozytywnie zaskoczony, bo albo gra się trochę lepiej, albo ja już się zwyczajnie przyzwyczaiłem i mam wysoki próg tolerancji. Niemniej - na hardzie, w jednej z pierwszych misji - z tą laską w wannie - strzelałem do typów, którzy nawet na mnie nie patrzyli. Zużyłem może jeden inhalator. Srsly. Cytuj Odnośnik do komentarza
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Cześć. Nie chce mi się czytać "znafcuf" i ciągłego biadolenia kogoś, kto spędził na grze godzinę i to w 1 dniu po premierze. Pytanie: (nie mam PS4) Na dziś, na PS4 PRO jak wygląda gra ? Czy jest grywalna ? Czy gdybyś dzis miał kupić ja za 2 stówy, kupiłbyś ? Czy w grze na prosiaku można zmieniać ustawienia gaficzne czy są standardowe ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Skończyłem na PS4 Pro do tego mam porównanie z wersją na PC. Nie pamiętam ustawień graficznych do wyboru, gierkę ograłem w święta więc była mocno dziurawa. Jednak dało się grać ze smakiem w wątek główny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 444 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 Chyba wkurwili nie tych co trzeba? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 Nie dziwne, gra dziurawa, wyruchali dużo graczy, to i hakiery napadli. Bardzo chętnie poczytam o tych dokumentach firmowych i czy naprawdę są takim gunwem XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 Ciekawe czy nie odejdą od tematu CP multiplayer. Marzy im się pewnie takie coś jak GTA online. Za Wiedźmina 4 jak się wezmą, to raczej bez Geralta im nie pyknie. Chyba, że jakaś nowa trylogia, saga o Geralcie. Daliby w końcu patcha 4k po nextgeny, bo i tak zbytnio nic nie zrobią, a przynajmniej oczy by nie bolały. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 No co Ty, @Donatello1991, zrobię gierkę o Ciri, to gracze oszaleją z radości. Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 444 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 Andrzej Sapkowski włamuje się na serwery CDPR, vintagowane 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 48 minut temu, Bartg napisał: Chyba wkurwili nie tych co trzeba? Gdzie jest żółte tło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 Chyba Kijano wjechal za mocno bo teraz w cdp hakerna nazywaja actorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 Biednemu to zawsze wiatr w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 Gra się nagle skończyła w moim przypadku , myślałem ze jestem w połowie a to koniec jestem zszokowany gra mega krótka Nawet żadne osiągniecie nie wpadło za główny wątek co za partacze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 Trochę w sumie żal, że to wszystko się tak kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 2 godziny temu, Banan91PL napisał: Gra się nagle skończyła w moim przypadku , myślałem ze jestem w połowie a to koniec jestem zszokowany gra mega krótka Nawet żadne osiągniecie nie wpadło za główny wątek co za partacze To fajnie. Za zakończenie masz kilka trofeów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 Może jakiś Bug nic nie dostałem, nic się nie wyjaśniło Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 U mnie początek II aktu i jest... Zajebiaszczo! Muzyka, klimat, ciekawe akcje. Póki co kilka zaledwie lewitujących przedmiotów widziałem, no ale to daleka przyszłość i jest możliwe, że przedmioty będą wtedy posiadały własną świadomość - zwłaszcza smartfony. Dwa truposze dostały też zrywa i wstały nagle z podłogi, ale od razu padły. Widac będzie zaimplementowany motyw z zombie w którymś z darmowych dlc. Poza tym to nie gra, to życie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 CDP ogłosił, że atak hakerski wpłynie na ich pracę XD Także pozdrawiam niecierpliwych Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 444 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 Atak w światowy dzień bezpiecznego internetu, ogłoszenie że nie zapłacą, ogłoszenie, że wpłynie to negatywnie na ich pracę Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 14 minut temu, Donatello1991 napisał: CDP ogłosił, że atak hakerski wpłynie na ich pracę XD Także pozdrawiam niecierpliwych Na ich prace to nawet wpływają Twitty elona muska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 444 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 Kod Gwinta już w sieci, następne do końca tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 Nie wiem co hakerzy chca osiagnac wypuszczeniem kodu do cyberpunka xD Dawac te maile od PMow ze je.bac testy wypuszczamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 Liczę że w komentarzach będzie jakieś złoto do poczytania Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 10 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2021 Mnie ciekawią dowody na łamanie praw autorskich przez Redów Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi