Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się zrobić, żeby kamera za samochodem podążała, a nie stała jak kołek w dupie? Bo co skręcasz autem, to kamera tak stoi i dopiero po jakimś czasie się ustawia.

Opublikowano

Co Ty gadasz, przecież nie da się jeździć z tej kamery. W ogóle nie widac drogi bo za nisko jest, do tego dochodza wysokie deski rozdzielcze, no przejebane i niepraktyczne.

• Plusik 1
Opublikowano
2 minuty temu, XM. napisał:

Co Ty gadasz, przecież nie da się jeździć z tej kamery. W ogóle nie widac drogi bo za nisko jest, do tego dochodza wysokie deski rozdzielcze, no przejebane i niepraktyczne.

Prawda.Widok fpp stosowałem za to zawsze jadąc  na motocyklu.Sterowanie co prawda zjebane ale chociaż wszystko ładnie widać.

Opublikowano (edytowane)
10 hours ago, Figuś said:

Przecież na PS5 i XSSX nie ma RT bo to zwykła wsteczna z odblokowanymi FPS

Nie taka zwykla wsteczna, jest wyzsza jakosc cieni i ilość ludzi na ulicy tez jest wyzsza niz na xox,  na ps5 nie chcialo im sie nawet tłumów poprawić gnoje śmierdzące. 

Z tą edycja na konsole jest coś nie tak gram teraz na ps5 wczesniej gralem około 80 godzin na pc w wersji 1.04 i musze stwierdzic ze feeling na konsoli jest jakiś dziwny, sterowanie mniej responsywne, celowanie mniej precyzyjne ( na pc grałem na padzie od xa one) a postać porusza sie jak szafa. 

Edytowane przez AbraHAM
Opublikowano (edytowane)

Jak drzazga pod paznokciem mi to tkwi że mam zabugowanego sidequesta i nie mogę go ukończyć, nie lubię takich niedokończonych spraw, ale i tak już skasowałem z dysku.

Edytowane przez Observer
Opublikowano

Też właśnie skasowałem. Męska decyzja. Ta gra po prostu nie ma tempa pasującego do klimatu. W Wiedźminie można było sobie tak jeździć od Annasza do Kajfasza. Ale tutaj, kiedy pobrzmiewają rave'owe klimaty w tle? Zanim dojadę do celu, gdzie mam zabić kilku (lub kilkunastu gości), na ogół już przyspiam. I owszem, fajnie się oglądało przy pierwszym przejściu Night City. Ale po trzech - zdecydowanie się opatrzyło. 

Summa summarum nie było źle, tyle że za ten hype i kontrowersje... powinno być lepiej.

Opublikowano

Ja wypindoliłem w połowie pierwszego aktu i czekam aż to dokończą.

Miesiące mijają a tu nawet nie ma daty premiery żadnego DLC, liczyłem że do Bożego Narodzenia zamkną temat, ale to chyba była naiwność z mojej strony. To jeszcze kilkanaście miesięcy zanim dostaniemy coś co będzie można określić finalnym produktem.

Microsoft szybko kasę oddał za tego kasztana więc nie mam bólu tyłka i chętnie zapłacę za gotową grę, mimo wszystko jest tam sporo niezłych elemntów i widać ogrom włożonej pracy.

Pies trącał ten cały tryb sieciowy bo to nie moja bajka i jak to zaorali to dobra wiadomość, szybciej siądą do kolejnego wiedźmina.

Opublikowano

Patch 1.20 nie poprawia działania samej rozgrywki. Na Insta mam polubiony profil Cyberpunk 2077. fanpage, w którym co jakiś czas przewijają się posty z wizualizacją poprawek. Ostatnia chwalono się nowymi oczami Takemury... 

Podobnie jak podczas pierwszych pościgów, w których samochody nie wybuchają. Wczoraj robiłem zadanie poboczne związane z walkami ulicznymi, uderzyłem typa, ten padł po jednym uderzeniu, nagle wstał i system gry uznał to jako moją przegraną :dunno:

Edit. Dzisiaj w ciągu godziny dwa razy gra wywaliła mnie do menu konsoli. Przed tym patchem to się nie zdarzało. 

• Haha 2
Opublikowano
11 godzin temu, areka napisał:

Serio ktoś jeszcze tą grą się podnieca? Tyle fajnych nowych gier wychodzi a wy jeszcze nad tym gównem tkwicie? Beka. 

Jakie nowe fajne gry wychodzą? Póki co nadrabiam zaległości, bo nic ciekawego nie widzę na horyzoncie.

• Plusik 1
Opublikowano
9 minut temu, areka napisał:

Dla mnie: Demons Souls, Returnal, Abe, Disco Polo. No jest w co grać. 

Disco polo? ;)

Z tych wymienionych to DS miał premierę i Disco Elisium. Returnal i Abe dopiero wyjdą. No i są to gry na PS5 więc póki co poza moim zasięgiem. Wracam do Days Gone ;)

Opublikowano
3 godziny temu, Nemesis napisał:

Edit. Dzisiaj w ciągu godziny dwa razy gra wywaliła mnie do menu konsoli. Przed tym patchem to się nie zdarzało. 

O nie :( Wcześniej to crashowalo co godzinę, zupelnie zapomniałem o tym utrapieniu. To nie ma sensu grać az tego nie naprawią.

Opublikowano
4 godziny temu, Nemesis napisał:

Patch 1.20 nie poprawia działania samej rozgrywki. Na Insta mam polubiony profil Cyberpunk 2077. fanpage, w którym co jakiś czas przewijają się posty z wizualizacją poprawek. Ostatnia chwalono się nowymi oczami Takemury... 

Podobnie jak podczas pierwszych pościgów, w których samochody nie wybuchają. Wczoraj robiłem zadanie poboczne związane z walkami ulicznymi, uderzyłem typa, ten padł po jednym uderzeniu, nagle wstał i system gry uznał to jako moją przegraną :dunno:

Czyli poprawiamy, poprawiamy ale najpierw graficzka.

Opublikowano

Boże jaka ta gra jest zwalona i jak wybija z rytmu. Jakąś tam pierdo misja poboczna. Czekasz na kolesia. Auto lewituje za nim jakoś dziwnie zbugowanie. Wsiadasz - auto siada  na jezdni.

Jedź za tamtym ziomkiem szybko. 

Jedziesz. Wcześniej ulice puste bo optymalizacja na xsx. Nagle z każdego skrzyżowania wyjeżdżają auta z dupy prosto na ciebie. Na każdym skrzyżowaniu. No przypadek chyba. Nawet jak nie walną to gonią i tak zajeżdżają. I nie, nie wynika to z "fabuły". Nagle dojeżdżasz koleś się zatrzymuje bo blokada z dupy nagle.

I cyk zabij ziomka.

Do tego w międzyczasie jak jedziesz to auta na poboczu odwalają jakieś tańce. Jedno na drugie wjedzie i stanie na nosie.

Ja wiem że to poboczniak. Że to jeszcze bugi są. No ale to jest żenada i to żenada która obsolutnie wytrąca z wczuwy z gry.

Opublikowano

W moim przypadku ten patch zwiększył ilość lewitujacych postaci oraz częstotliwości wy.je.bywania do dasha :potter: Wczoraj też było dobre, jak jadąc motocyklem przewróciłem się a pojazd odwrócił się do góry nogami. Wsiadłem z powrotem, ale postać nie obróciła moto, tylko... jechała łbem w asfalcie :banderas: