DamianGrecky 477 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Na XOX po nowym patchu wywala mnie do menu za każdym razem gdy użyję ręcznej wyrzutni rakiet. Taki zamaskowany tryb pacyfistyczny. Za dużo przez te dwie sesje po 10 minut nie widziałem, ale gra dalej jest śmierdzącym klocem. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Zauważyłem, że wczytywanie gry od sejwa zajmuje dłużej niż poprzednio, sprawdzane na PS5. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Nowe AI policji więcej waży. Cytuj
niunias101 17 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Opublikowano 3 kwietnia 2021 6 godzin temu, Nemesis napisał: Zauważyłem, że wczytywanie gry od sejwa zajmuje dłużej niż poprzednio, sprawdzane na PS5. Odniosłem dokładnie takie samo wrażenie. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Opublikowano 3 kwietnia 2021 499 z tych 500 poprawek raczej nie dostrzeżemy. W wydajności też nie widzę znacznej różnicy. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Nie no, bez przesady. Rozdzielczość na XSX jest jednak trochę wyżej. I ray-tracing lepiej pracuje. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Przecież na PS5 i XSSX nie ma RT bo to zwykła wsteczna z odblokowanymi FPS 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Da się zrobić, żeby kamera za samochodem podążała, a nie stała jak kołek w dupie? Bo co skręcasz autem, to kamera tak stoi i dopiero po jakimś czasie się ustawia. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Najlepiej grać widokiem z oczu kierowcy, wtedy żadnych kwiatków z kamerą nie ma. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Co Ty gadasz, przecież nie da się jeździć z tej kamery. W ogóle nie widac drogi bo za nisko jest, do tego dochodza wysokie deski rozdzielcze, no przejebane i niepraktyczne. 1 Cytuj
Gregorius 496 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Opublikowano 3 kwietnia 2021 2 minuty temu, XM. napisał: Co Ty gadasz, przecież nie da się jeździć z tej kamery. W ogóle nie widac drogi bo za nisko jest, do tego dochodza wysokie deski rozdzielcze, no przejebane i niepraktyczne. Prawda.Widok fpp stosowałem za to zawsze jadąc na motocyklu.Sterowanie co prawda zjebane ale chociaż wszystko ładnie widać. Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Opublikowano 3 kwietnia 2021 (edytowane) 10 hours ago, Figuś said: Przecież na PS5 i XSSX nie ma RT bo to zwykła wsteczna z odblokowanymi FPS Nie taka zwykla wsteczna, jest wyzsza jakosc cieni i ilość ludzi na ulicy tez jest wyzsza niz na xox, na ps5 nie chcialo im sie nawet tłumów poprawić gnoje śmierdzące. Z tą edycja na konsole jest coś nie tak gram teraz na ps5 wczesniej gralem około 80 godzin na pc w wersji 1.04 i musze stwierdzic ze feeling na konsoli jest jakiś dziwny, sterowanie mniej responsywne, celowanie mniej precyzyjne ( na pc grałem na padzie od xa one) a postać porusza sie jak szafa. Edytowane 3 kwietnia 2021 przez AbraHAM Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Opublikowano 3 kwietnia 2021 (edytowane) Jak drzazga pod paznokciem mi to tkwi że mam zabugowanego sidequesta i nie mogę go ukończyć, nie lubię takich niedokończonych spraw, ale i tak już skasowałem z dysku. Edytowane 3 kwietnia 2021 przez Observer Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Też właśnie skasowałem. Męska decyzja. Ta gra po prostu nie ma tempa pasującego do klimatu. W Wiedźminie można było sobie tak jeździć od Annasza do Kajfasza. Ale tutaj, kiedy pobrzmiewają rave'owe klimaty w tle? Zanim dojadę do celu, gdzie mam zabić kilku (lub kilkunastu gości), na ogół już przyspiam. I owszem, fajnie się oglądało przy pierwszym przejściu Night City. Ale po trzech - zdecydowanie się opatrzyło. Summa summarum nie było źle, tyle że za ten hype i kontrowersje... powinno być lepiej. Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Ja wypindoliłem w połowie pierwszego aktu i czekam aż to dokończą. Miesiące mijają a tu nawet nie ma daty premiery żadnego DLC, liczyłem że do Bożego Narodzenia zamkną temat, ale to chyba była naiwność z mojej strony. To jeszcze kilkanaście miesięcy zanim dostaniemy coś co będzie można określić finalnym produktem. Microsoft szybko kasę oddał za tego kasztana więc nie mam bólu tyłka i chętnie zapłacę za gotową grę, mimo wszystko jest tam sporo niezłych elemntów i widać ogrom włożonej pracy. Pies trącał ten cały tryb sieciowy bo to nie moja bajka i jak to zaorali to dobra wiadomość, szybciej siądą do kolejnego wiedźmina. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Patch 1.20 nie poprawia działania samej rozgrywki. Na Insta mam polubiony profil Cyberpunk 2077. fanpage, w którym co jakiś czas przewijają się posty z wizualizacją poprawek. Ostatnia chwalono się nowymi oczami Takemury... Podobnie jak podczas pierwszych pościgów, w których samochody nie wybuchają. Wczoraj robiłem zadanie poboczne związane z walkami ulicznymi, uderzyłem typa, ten padł po jednym uderzeniu, nagle wstał i system gry uznał to jako moją przegraną Edit. Dzisiaj w ciągu godziny dwa razy gra wywaliła mnie do menu konsoli. Przed tym patchem to się nie zdarzało. 2 Cytuj
Elitesse 379 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Opublikowano 4 kwietnia 2021 11 godzin temu, areka napisał: Serio ktoś jeszcze tą grą się podnieca? Tyle fajnych nowych gier wychodzi a wy jeszcze nad tym gównem tkwicie? Beka. Jakie nowe fajne gry wychodzą? Póki co nadrabiam zaległości, bo nic ciekawego nie widzę na horyzoncie. 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Ten patch jest chujowy, wręcz zepsuty, pierwszy lepszy przykład, zabijasz przeciwników, gdzie zaraz zabity nagle wstaje i opada. Cytuj
Elitesse 379 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Opublikowano 4 kwietnia 2021 9 minut temu, areka napisał: Dla mnie: Demons Souls, Returnal, Abe, Disco Polo. No jest w co grać. Disco polo? Z tych wymienionych to DS miał premierę i Disco Elisium. Returnal i Abe dopiero wyjdą. No i są to gry na PS5 więc póki co poza moim zasięgiem. Wracam do Days Gone Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Opublikowano 4 kwietnia 2021 3 godziny temu, Nemesis napisał: Edit. Dzisiaj w ciągu godziny dwa razy gra wywaliła mnie do menu konsoli. Przed tym patchem to się nie zdarzało. O nie Wcześniej to crashowalo co godzinę, zupelnie zapomniałem o tym utrapieniu. To nie ma sensu grać az tego nie naprawią. Cytuj
Mejm 15 313 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Opublikowano 4 kwietnia 2021 4 godziny temu, Nemesis napisał: Patch 1.20 nie poprawia działania samej rozgrywki. Na Insta mam polubiony profil Cyberpunk 2077. fanpage, w którym co jakiś czas przewijają się posty z wizualizacją poprawek. Ostatnia chwalono się nowymi oczami Takemury... Podobnie jak podczas pierwszych pościgów, w których samochody nie wybuchają. Wczoraj robiłem zadanie poboczne związane z walkami ulicznymi, uderzyłem typa, ten padł po jednym uderzeniu, nagle wstał i system gry uznał to jako moją przegraną Edit. Dzisiaj w ciągu godziny dwa razy gra wywaliła mnie do menu konsoli. Przed tym patchem to się nie zdarzało. Czyli poprawiamy, poprawiamy ale najpierw graficzka. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Graficzki też nie poprawiono jeszcze. Ten patch eliminuje usterki w skryptach ale wywołuje kolejne w gameplayu. Teraz pora na hotfixy. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Boże jaka ta gra jest zwalona i jak wybija z rytmu. Jakąś tam pierdo misja poboczna. Czekasz na kolesia. Auto lewituje za nim jakoś dziwnie zbugowanie. Wsiadasz - auto siada na jezdni. Jedź za tamtym ziomkiem szybko. Jedziesz. Wcześniej ulice puste bo optymalizacja na xsx. Nagle z każdego skrzyżowania wyjeżdżają auta z dupy prosto na ciebie. Na każdym skrzyżowaniu. No przypadek chyba. Nawet jak nie walną to gonią i tak zajeżdżają. I nie, nie wynika to z "fabuły". Nagle dojeżdżasz koleś się zatrzymuje bo blokada z dupy nagle. I cyk zabij ziomka. Do tego w międzyczasie jak jedziesz to auta na poboczu odwalają jakieś tańce. Jedno na drugie wjedzie i stanie na nosie. Ja wiem że to poboczniak. Że to jeszcze bugi są. No ale to jest żenada i to żenada która obsolutnie wytrąca z wczuwy z gry. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Opublikowano 4 kwietnia 2021 W moim przypadku ten patch zwiększył ilość lewitujacych postaci oraz częstotliwości wy.je.bywania do dasha Wczoraj też było dobre, jak jadąc motocyklem przewróciłem się a pojazd odwrócił się do góry nogami. Wsiadłem z powrotem, ale postać nie obróciła moto, tylko... jechała łbem w asfalcie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi