Opublikowano 23 kwietnia 20213 l Ten ostatni hotfix cokolwiek poprawia w grze? Planuję sobie wrócić i pytam czy coś się zmieniło.
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l Grafikę pocięli na tyle, że te kilka klatek więcej jest. Ogólnie nie ma szału, bugi dalej zabijają zabawę.
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l Napiszę tak, jestem w drugim akcie, mam prawie wyczyszczone Watson, porobionych sporo pobocznych zadań i trzy główne zadania których za dużo jeszcze nie zrobiłem, wszystko przez bugi, które natrafiasz i są na porządku dziennym xd. GTAV (które już ukończyłem, już drugi raz) i zaraz Red Dead 2 mnie odciągnęły od gry, więc wnioski możecie sami wyciągnąć jak dziurawy jest Cyberpunk. Do następnego patcha, niech się postarają w końcu XD. A przy takim Wieśku 3 potrafiłem grubo przez 2 miesiące grać tylko w niego.
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l Nie porównujmy w ogóle tej gry do RDR2. Ja dziś miałem iść na jakąś misję, a przez bite kilka godzin latałem po świecie za zwierzętami, polując i tropiąc je po kolei. Imersja i dopracowanie świata jest niesamowita. Człowiek traci poczucie otaczającej go rzeczywistości przez to raz, dwa: że nie ma rzeczy które potrafią tą iluzję popsuć. Bardzo chciałbym w CP2077 wejść w podobną imersję ze światem, lecz głupie bugi i niedoróbki skutecznie mi przypominają, że to jedynie kawałek kodu, bardzo niedopracowanego chciałoby się rzec.
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l Nie widziałem lepiej zrealizowanego otwartego świata niż ten z RDR2. Night City jest pełne uliczek, ikonizacji celowo nie dającej się zapamiętać. Jest tam duży przepych, lecz ginie wraz z błędami.
Opublikowano 28 kwietnia 20213 l Quote GPU and ESRAM optimizations and improvements on Xbox One. Kurde to może już 24 fpsy we free roamie beda?
Opublikowano 28 kwietnia 20213 l 2 godziny temu, Observer napisał: Dalej nie naprawili questa który mi nie działa xd Może chodzi o tego questa z automatem Brendonem? Bo to ostatni quest który mi został.
Opublikowano 28 kwietnia 20213 l To już nie robią kampanii marketingowej patchom i hotfixom? Zeszli do podziemia czy co?
Opublikowano 28 kwietnia 20213 l Ciekawe czy ten hotfix naprawia na xsx, zacinający się obraz co jakiś czas, takie wczytywanie czegokolwiek.
Opublikowano 28 kwietnia 20213 l Ktoś ogrywał na One S po nowej łatce, warto się w to pakować? Z tego co widzę na YT ,to hotfix nie za bardzo coś zmienił xD
Opublikowano 28 kwietnia 20213 l Tutaj to wersja na nextgeny może się okazać kolejnym memem, więc nie napalałbym się na nie wiadomo co. Ta gra jest skaszaniona od podstaw. Po prostu Redzi w to nie umieją. Niech się zajmą raczej Wiedźminami, albo przejdą na gry liniowe.
Opublikowano 29 kwietnia 20213 l Wg mnie, nie ma co czekać. Czego redzi by nie poprawili i ile łatek nie wypuścili, zawsze ktoś się do czegoś przyczepi. Za te pieniądze co gra jest warta teraz, po prostu warto zaryzykować i zagrać. Strata nie duża, a szansa, że jednak dobrze spędzie się czas przy konsoli wysoka. Wiadomo, że jak ktoś będzie grał i na siłę doszukiwał się błędów to żadnej przyjemności z tego nie będzie. Jednak warto podejść z czystą głową, na luzie, dać się ponieść historii i zatopić się w Night City, gra się wtedy odwdzięczy.
Opublikowano 29 kwietnia 20213 l A poprawili tego giga gdzies w miescie, ze ktos jest uwieziony w budynku do ktorego nie da sie wejsc?
Opublikowano 29 kwietnia 20213 l 3 godziny temu, Artur_K napisał: Wg mnie, nie ma co czekać. Czego redzi by nie poprawili i ile łatek nie wypuścili, zawsze ktoś się do czegoś przyczepi. Za te pieniądze co gra jest warta teraz, po prostu warto zaryzykować i zagrać. Strata nie duża, a szansa, że jednak dobrze spędzie się czas przy konsoli wysoka. Wiadomo, że jak ktoś będzie grał i na siłę doszukiwał się błędów to żadnej przyjemności z tego nie będzie. Jednak warto podejść z czystą głową, na luzie, dać się ponieść historii i zatopić się w Night City, gra się wtedy odwdzięczy. Nie do końca mogę się zgodzić. Patrząc na historię cen gier od CDPR to pod koniec roku będzie do wyhaczenia za jednego Kazimierza, a i szansa, że do tego czasu gra będzie już naprawdę połatana. Takżę myślę, że jak komuś się nie pali to warto jeszcze zaczekać.
Opublikowano 30 kwietnia 20213 l Dokładnie: https://www.oleole.pl/gry-pc/cdp-cyberpunk-2077-standard-pc.bhtml https://www.oleole.pl/gry-playstation-4/cdp-cyberpunk-2077-standard-ps4.bhtml
Opublikowano 30 kwietnia 20213 l Ale mnie wkurwia te wczytywanie co jakiś czas na xsx, gra na sekundę się zacina. Ja pierdolę, jebał was pies cd projekt, partacze zajebane.
Opublikowano 30 kwietnia 20213 l 5 godzin temu, Faka napisał: Ale mnie wkurwia te wczytywanie co jakiś czas na xsx, gra na sekundę się zacina. Ja pierdolę, jebał was pies cd projekt, partacze zajebane. W których momentach tak się dzieje? U mnie też na xsx nigdy coś takiego się nie pojawiło. Może to kwestia jakiś ustawień w konsoli?
Opublikowano 30 kwietnia 20213 l To co jakiś czas tak się dzieje, po prostu gra nie nadąża z wczytywaniem tekstur, czy cokolwiek to jest i są to jednosekundowe zwiechy. Na górze ekranu chwilę wyskakuje ikonka wczytywania.
Opublikowano 30 kwietnia 20213 l Rozumiem, że w innych grach czegoś takiego nie zaobserwowałeś. (?) Dziwi mnie to, że u jednych osób gra chodzi dobrze pomimo bugów, a u innych dzieją się takie rzeczy. Nie odpalałem gry od dawna ale już na patchu 1.1 nie miałem takich cyrków, o jakich tu niektórzy wspominają.