_Red_ 11 994 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Prezes obiecywal DLCki w pierwszym półroczu a build pod nextgeny w drugim. Jak razie nie ma jeszcze DLC ani zadnych patchy, wiec słabo to widzę. Gra nadal czeka na lepsze czasy bo co zyskam jak sprzedam za psie grosze wersję steelbookową z premiery po 269zl Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Tylko, że teraz jest dobry okres na to akurat. W zalewie jesiennym i zimowym gier, nikt może już zbytniej uwagi na ich dlc i updaty nie zwrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 A jakieś przecieki o powrocie gry na PSS były? To chyba pierwszy taki przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Nie było żadnego info póki co o powrocie na PSS Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Ładnie musieli Sony nakłamać i naobiecywać podczas certyfikacji gierki skoro tak ostro ich dojechali. Cytuj Odnośnik do komentarza
DamianGrecky 477 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Początkowo liczyłem, że Redzi wezmą wszystko na klatę, zrobię masę popierdółek w postaci fryzjera, mini aktywności, następnie ogłoszą, że przepustka sezonowa za darmo, a tam wielkie dodatki na dziesiątki godzin grania... AC:Unity przy CP2077 był technicznym majstersztykiem i Ubi jakoś mogło pokusić się o taki gest. Tymczasem CDPR niby coś dłubie, nie wiadomo co, leci siódmy miesiąc od premiery i jedyne co wiadomo, że gra jest kasztanem nie do uratowania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Jest kilka nowych bugów, jak i też widać że próbowali z TPP Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Ta wersja TPP to ze skasowanego buildu z 2013 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Za parę miesięcy Dying Light 2, to już większość zapomni o tym gównianym cyberszrocie. Nawet jak będą chcieli DLC pod koniec roku wydawać, to mało kto zwróci uwagę, bo wtedy to się będzie grało w siekanie zombiaków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Najbardziej przerażający jest framerate niektórych filmików. Swoją drogą ciekawe leaki, pewnie teraz byśmy się z nich śmiali jakby udało się załatać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 @Texz & @Figuś To nie tyle wersja buildu TPP, co prototypowanie rozgrywki z wykorzystaniem tego co mieli z Wieśka 2 (system kamery) :v Cytuj Odnośnik do komentarza
niunias101 15 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 1 godzinę temu, Faka napisał: Za parę miesięcy Dying Light 2, to już większość zapomni o tym gównianym cyberszrocie. Nawet jak będą chcieli DLC pod koniec roku wydawać, to mało kto zwróci uwagę, bo wtedy to się będzie grało w siekanie zombiaków. Ja czekam z niecierpliwością na DLC. Gra mimo paru glitchy i niedociągnięć dała mi mnóstwo funu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 1 godzinę temu, Faka napisał: Za parę miesięcy Dying Light 2, to już większość zapomni o tym gównianym cyberszrocie Premiera tez w grudniu i po n-latach od zapowiedzi wiec licze na powtorke z rozrywki. Tyle ze tutaj mit dobrego wujka nie upadnie bo nawet nie powstal, no i nie ma Techladnu na gieldzie wiec nie ma komu robic lachy. Bo ze zarzadzanie w tej firmie jest slabe to wie chyba kazdy kto sie troche tym polskim ku.rwidolkiem interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 1 minutę temu, Mejm napisał: Premiera tez w grudniu i po n-latach od zapowiedzi wiec licze na powtorke z rozrywki. Tyle ze tutaj mit dobrego wujka nie upadnie bo nawet nie powstal, no i nie ma Techladnu na gieldzie wiec nie ma komu robic lachy. Bo ze zarzadzanie w tej firmie jest slabe to wie chyba kazdy kto sie troche tym polskim ku.rwidolkiem interesuje. Ja liczę na to, że dowiozą gierkę, że nie będzie takiej lipy jak z cyberszrotem. Co akurat w przypadku Techlandu, oni się aż tak nie afiszują z tą grą, że będzie better i w ogóle, nie robią takie bańki hajpowej jak w przypadku CDP. A tymczasem brytyjscy akcjonariusze chcą dymisji zarządu pokrak z cedepe: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/cd-projekt-zarzad-ile-zarabia-wniosek-o-dymisje-cyberpunk-2077#.YL3xo3l9LTw.wykop Ja tam się nie dziwię, kto chce takich tumanów w zarządzie mieć, jak z niczym sobie nie radzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 No ja tylko przypomnie, ze przed premiera CP to tez wszyscy mowili, ze bedzie gites majonez bo W3. To jest akurat mega szansa dla TL zeby pokazac, ze mozna dowiezc dobra gre bez fanfarow i Kijano. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Nie robią takiego hajpu, bo nie mają takich możliwości i historii za sobą. Co by nie mówić o RED-ach, to jednak dostarczyli konkretną trylogię(trójka często uznawana za grę generacji), dobry spin off i dwa najlepsze dodatki w branży. To była bańka, która musiała kiedyś pęknąć, ale nie wzięła się znikąd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 W sumie to nie wiadomo jak doczołgali takie gówno od strony technicznej jak CP2077 po Wiedźminie 3 który był sztosem na PC od samej premiery. Grałem i nie pamiętam kompletnie baboli chociaż cały czas łatki wychodziły do wieśka. CP działał powyżej mojej tolerancji na babole i wleciał po 10h zwrot. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 2 godziny temu, Mejm napisał: Premiera tez w grudniu i po n-latach od zapowiedzi wiec licze na powtorke z rozrywki. Tyle ze tutaj mit dobrego wujka nie upadnie bo nawet nie powstal, no i nie ma Techladnu na gieldzie wiec nie ma komu robic lachy. Bo ze zarzadzanie w tej firmie jest slabe to wie chyba kazdy kto sie troche tym polskim ku.rwidolkiem interesuje. Czyli liczysz na to że się też wyjebia, gra będzie gowmem i będzie beka? Ładne niedojebanie mozgowe na chacie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 7 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2021 Tak. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 8 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2021 Ja myślę, że tak nie będzie. Zdaje się, że branża odrobiła lekcje i uczy się na błędach CDP. DL 2 i FC 6 miały wyjść o wiele wcześniej, chyba z początkiem roku w pierwszym kwartale, a jednak premiery zostały przesunięte. Chyba tytuły pozostawiały jeszcze trochę do życzenia więc studia widząc jak obrywa CDP przesunęły swoje premiery. Ubi chyba jest na giełdzie, a TECHLAND od kilku lat robi przymiarki by na nią wejść i pozyskać kapitał. Jeżeli te plany nadal są żywe to raczej będzie im zależało na wysokiej wycenie firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Gra chyba niedługo wróci na PSS XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 To pewnie jakiś patch się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 #nikogo zmarnowali okienko Teraz tylko wielki comeback w stylu krew i wino albo zapomnienie jak f76 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Patch nextgen na wakacjach, bo to jedyna ich opcja, żeby było głośniej. W okresie jesień zima wiosna jest za duzy wysyp dużych tytułów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Ja czekam wlasnie na patchu i wtedy powoli będę się przymierzał do zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi