Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurs akcji odbił i podchodzi pod 200 zł. Komedia

Ja nie wiem co ci ludzie oczekują teraz od cdpr. Cybera nie da się odratować paczami a firma nadal wizerunkowo nie rozprawiła się porządnie ze świadomym wypuszczeniem gó.wna

Opublikowano

Nie ma opcji na update na nowe konsole w wakacje... Tzn są ale będą go łatać następny rok.

Cisza z ich strony jest podejrzana, na tę chwilę spodziewam się aktualizcji pod koniec roku, tylko bez DLC to tego zwyczajnie nie kupię.

Niestety dużych dodatków do gry w tym roku raczej nie wydadzą i jestem skłonny poczekać na wydanie kompletne pod koniec 2022. Smutne to trochę, ale nie mam parcia na grę, zobaczyłem tytuł do połowy pierwszego aktu w grudniu i czekam cierpliwie.

Nie jest zagadką że już w pocie czoła klepią nowego wiedźmina a łatanie CP2077 to mogli nawet sprzedać zewnętrznemu partnerowi i zostawić do pomocy niewielki zespół wewnątrz studia.

Tylko kto im te dodatki zrobi? 

Opublikowano

W3 to inna bajka, zresztą też ta aktualizacja to chyba dzieło zewnętrznego studia i to zdaje się tych samych magików co im zrobili port na konsolę Nintentdo.

Opublikowano

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Czyli moc PS5 czeka niewykorzystana, a tu każdy kolejny patch ją dalej kastruje :no: Mam nadzieję, że w buildzie na PS5 dodadzą haptykę i podkręca suwaczki "tłumy", "ruch uliczny" w sposób chociaż zbliżony do PC.

Opublikowano (edytowane)

Po raz kolejny powtarzam: wydać na PC, a po roku na next geny po dopracowaniu. Ale nie: lepiej splunąć ludziom w twarz, niż narazić się inwestorom :dunno:. Jestem tak zrażony do tego tytułu, że w tym momencie nie mam zamiaru wydawać na niego złamanego grosza. Może za kilka lat, jak będzie wersja na XSX dopracowana.

Chociaż prawdę mówiąc, przypuszczam, że w XGP może on wylądować znacznie szybciej.

Edytowane przez Shago
  • Plusik 1
  • Lubię! 2
Opublikowano
  W dniu 21.06.2021 o 08:41, Shago napisał(a):

. Ale nie: lepiej splunąć ludziom w twarz, niż narazić się inwestorom :dunno:. Jestem tak zrażony do tego tytułu, że w tym momencie nie mam zamiaru wydawać na niego złamanego grosza. Może za kilka lat, jak będzie wersja na XSX dopracowana.

Chociaż prawdę mówiąc, przypuszczam, że w XGP może on wylądować znacznie szybciej.

Rozwiń  

A najlepsze, że teraz inwestorzy chcą zmienić zarząd. Chcieli im zrobić dobrze, a oni ich wyjebia i dobrze w sumie.

Szczerze też mam wrażenie, że to w końcu wyląduje w GP i wtedy się ogra ;)