MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Opublikowano 1 sierpnia 2021 niech się insajder @sprite wypowie czy oni tam cokolwiek robią czy każdy już opuścił okręt 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Te wtyki Sprite'a to chyba ludzie z PR byli. 1 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Dostałem tę PERŁĘ od siostry w prezencie i mam pytanie. Czy odpalać to na ps4 amator czy to się mija z celem? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Opublikowano 6 sierpnia 2021 1 minutę temu, Pupcio napisał: Dostałem tę PERŁĘ od siostry w prezencie i mam pytanie. Czy odpalać to na ps4 amator czy to się mija z celem? Pokaż zdjęcie siostry to coś doradzimy. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Nie bierz mnie pod skórkę Maciej Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Nawet jeśli nazywasz się Pupcio Belucci z tych Beluccich i twoja siostra to Monica to nie odpalaj tej gry na amatorze, nie warto. 1 1 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Nie warto. Lepiej poczekaj na PS5/XSX jak będziesz miał. Cytuj
Boomcio 4 057 Opublikowano 6 sierpnia 2021 Opublikowano 6 sierpnia 2021 A jeszcze lepiej posiadając już ps5,oraz xsx to na pacza pod te sprzęty. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Przy tym jak wygląda GhostRunner, faktycznie CP2077 jest wydmuchanym popcorniakiem. A to zupełnie inne kategorie budżetowe. Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Opublikowano 8 sierpnia 2021 On 8/6/2021 at 1:40 PM, Pupcio said: Dostałem tę PERŁĘ od siostry w prezencie i mam pytanie. Czy odpalać to na ps4 amator czy to się mija z celem? Odpalać. Grając w premiere, grałem wtedy jeszcze na PS4 zwykłym. Wygląda na to, że ta gra ma najmniej bugów w tej wersji. Nagrałem tam 600h czyszcząc dwoma buildami 2 razy całą mapę. I grało się świetnie. Nie słuchaj tych amatorów tutaj którzy czytają to co w necie i doradzają nie mając żadnego pojęcia. 2 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Moj bug z dzisiaj A i od początku gry nie działa mi prawidłowo przeglądanie się w lustrze. Bo pomimo wybrania jakiegoś grymasu twarz się w ogóle nie zmienia. Przypał trochę. Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Opublikowano 8 sierpnia 2021 To z lustrem jest od premiery. Dziwne, że jeszcze tego nie zrobili. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Wlasnie zaczalem lekture CDA z recenzja CP. 9/10. W minusach: bugi (na szczescie juz rzadkie). Spoiler 5 Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Opublikowano 8 sierpnia 2021 (edytowane) 9/10 normalna ocena. Ja też bugów miałem mało, a jak już były to nie wpływały na rozgrywkę ala lustro. Jeden miałem tylko który uniemożliwił skończenie pobocznego zadania. Dla mnie 9/10 jak w mordę strzelił. Edytowane 8 sierpnia 2021 przez Jordanensis 1 Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Opublikowano 8 sierpnia 2021 10/10 nie, bo jednak idealna nie jest mając bugi, ale oceniając obiektywnie - wszystko poza bugami oczywiście jest na najwyższym poziomie. Po prostu zapomnieć o tym co obiecywano, bo wiadomo, że trochę rzeczy w grze się nie znalazło to ta gra jest wspaniałą przygodą. Ode mnie 9/10 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Zabrakło czegoś na miarę gwinta. Odpal sobie któregoś z dwóch ostatnich Deus Ex i zobaczysz czym jest prawdziwy cyberpunk. Bez tej bannerowej kolorowanki. 1 Cytuj
Jordanensis 383 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Opublikowano 8 sierpnia 2021 Grałem we wszystkie Deusy. Ostatni najsłabszy imo - Praga nie pasuje do futurystycznego klimatu. C2077 to inna gra. Mi się właśnie podobał ten bardziej otwarty świat i brak liniowości. Oczywiście Deusy super, ale oprócz ostatniego który był imo tylko dobry. 1 Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Opublikowano 9 sierpnia 2021 9 godzin temu, Jordanensis napisał: 10/10 nie, bo jednak idealna nie jest mając bugi, ale oceniając obiektywnie - wszystko poza bugami oczywiście jest na najwyższym poziomie. nooo np wszystkie systemy w grze są robione na kolanie. Skille? Kto by je balansował. Policja? Teleport po linii najmniejszego oporu. AI ludzi/kierowców? brak. Crafting? prosze cię. To nie sa bugi. To zostało tak napisane "celowo", znaczy na odpierdol. CDP chcieli zostać drugim rockstarem ale spadli z rowerka. Zamiast pójść scieżką postępu W1>W2>W3 od razu chcieli zrobić projekt przebijający skalą GTA i do tego żeby to był "poważny" erpeg. No sorki. 600H w tym nabić. No jest w tym jakiś heroizm. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Gierka maks na 7/10, niespełniła oczekiwań ale to nadal dobra gierka dla ludzi lubiących taki klimat. Martwi tylko ogromny krok wstecz względem poprzednich gier tego studia. 5 1 Cytuj
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Na PS4 Pro - przeszedłem - poza jednym spadającym z nieba motocyklem i ciemnością w misji, gdzie wchodziło się przez mur na początku gry - nigdy mi się nie zawiesiła, nigdy zresetowała. Gram teraz od czasu do czasu dla przyjemności Kocham klimat gry, postacie, widoki. Może dlatego tak uwielbiam grę, gdyż dla mnie liczy się efekt wizualny, mrok, tajemniczość, ponad szybkość i liczbę klatek Każdy oceni inaczej. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Mam wrażenie że jest więcej ludzi i aut w mieście obecnie, nie wiem, podoba mi się ta gra ale czuje że grając na PS4 dużo tracę jeśli chodzi o grafike i klimat Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Opublikowano 12 sierpnia 2021 pomyśl tak: mając gorszą grafę przynajmniej wodotryski nie zamydlają ci odbioru core gejmpleju. Spoiler ...który jest ... no ok jest. Czasem. No w sumie to tyle. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Opublikowano 12 sierpnia 2021 43 minuty temu, standby napisał: Mam wrażenie że jest więcej ludzi i aut w mieście obecnie, nie wiem, podoba mi się ta gra ale czuje że grając na PS4 dużo tracę jeśli chodzi o grafike i klimat Gdzieś tam byl filmik porownujacy. Na PS5 ruch uliczny obecnie jest uciety na maxa (bo ustawienia są z PS4). Za to na XSX jest ta wajcha performance/quality i NPCow jest wiecej. Do czasu wypuszczenia pełnoprawnego updejtu pod next geny i podkręcenia suwaczków do poziomu niezłego PCta to chyba szkoda tracić immersję grajac w wersje PS4 native lub PS4 compatible. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Opublikowano 12 sierpnia 2021 Gdzieś tam byl filmik porownujacy. Na PS5 ruch uliczny obecnie jest uciety na maxa (bo ustawienia są z PS4). Za to na XSX jest ta wajcha performance/quality i NPCow jest wiecej. Do czasu wypuszczenia pełnoprawnego updejtu pod next geny i podkręcenia suwaczków do poziomu niezłego PCta to chyba szkoda tracić immersję grajac w wersje PS4 native lub PS4 compatible.Lmao. Spece z CDPR w akcji. Miały być pacze, dlc, rołdmapa. Jest jak jest. Już lepiej nie będzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi