Figuś 21 129 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Jeszcze trochę i minie rok od premiery, a te czarnuchy dalej tego nie naprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Już się przestaje łudzić czy aby w ogóle to naprawią. Ja tylko czekam na patch do nowych konsol licząc na stabilne działanie, wyższą rozdzielczość i większe zagęszczenie w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Ale wiecie że ta gra ma tak sto razy większe problemy niż te bugi? Gdyby tam fabuła, misje, aktywności poboczne i wybory były na poziomie wieska to by każdy w pizdzie miał te błędy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) Na pewno z tej gierki zrobią nieoszlifowany diament xd Jest tak jak kolega wyżej pisze. Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez Ukukuki Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Godzinę temu, XM. napisał: Ale wiecie że ta gra ma tak sto razy większe problemy niż te bugi? Gdyby tam fabuła, misje, aktywności poboczne i wybory były na poziomie wieska to by każdy w pizdzie miał te błędy. W samo sedno. Ta gra nie jest balasem przez bugi, grafikę i wydajność na konsole tylko przez to co XM. Napisał. Zakopać płytę matkę na pustyni, zapomnieć i niech robią Wieśka 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 #nikogoNext gen pacz tylko może jakoś podbić zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 4 hours ago, XM. said: Ale wiecie że ta gra ma tak sto razy większe problemy niż te bugi? Gdyby tam fabuła, misje, aktywności poboczne i wybory były na poziomie wieska to by każdy w pizdzie miał te błędy. Fabuła problemem? Sorry, ale co Ty bredzisz. Story jest mega zajebiste - z fajnymi postaciami które zostają w pamięci, super lektorami itd. Misje są bardzo spoko szczególnie z głównego wątku, ale jest i wiele fajnych i ciekawych sub-questow. No te nudne misje poboczne w Wiesku plus drewniana walka to rzeczywiście nie problem... Gdyby nie te bugi o które tak wielu płakało (ale fakt, takie coś nie powinno mieć miejsca) to w wielu miejscach byłaby grą roku. U mnie i tak jest. 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Patch nextgenowy XD W sumie dałem w czerwcu drugą szanse CP z braku laku i tym razem po 12h odpadłem, bo mnie na wymioty brało. Jak można się było tak znerfić jak CDP. Jedyne co mnie interesuje od nich to patch do W3 i ponowne przejście wszystkiego, a CDP lepiej niech się weźmie za gry liniowe, albo kolejnego Wiedźmina robi, tylko całkiem nową historię z Geraltem, bo bez niego to dasfiedania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zdania w temacie jak zwykle podzielone - ze skrajności w skrajność. Chyba do końca roku wydadzą wszystkie DLC i patche (w tym next gen), to ogra się grę ponownie. Chętnie wrócę do tego świata, bo od czasu W3 żadna gra nie potrafiła mnie tak wkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Miały być jakieś konkretne informacje po 17 o tym nowym patchu i przyszłych DLC, coś już wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 na tą chwilę trwa stream po nim penie dadzą jakieś changelog cos pierdolą o alternatywnym wyglądzie Silverhanda, dwóch nowych kurtkach dla V, i nowym samochodzie Powoli zaczną wychodzić darmowe paczki dodatków kosmetycznych, większe płatne dodatki też się robią z tego co mówią na tym streamie. https://www.cyberpunk.net/en/news/39092/patch-1-3-list-of-changes Cytuj Odnośnik do komentarza
DamianGrecky 477 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 9 miesięcy po premierze CDP łaskawie dodaje dwie nowe kurteczki których w trakcie gry i tak nie widać? Szanuje XD 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Ten nowy wygląd Johnyego... Ja nie wiem kto to tam zatwierdza, ja bym się wstydzil wypuścić takie coś w obliczu stanu, w jakim nadal znajduje się calosc Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Pograłem około 14 godz, nie miałem ani jednego crasha (gram na ps4 slim), wkręciłem się się gierkę na maxa, pogodziłem sie ze night city jest dość puste, klimacik jest, strzela się fajnie, dialogi też mi się podobają. Gra jest jak najbardziej grywalna i można z niej czerpać radość panowie. Póki co świetny tytuł. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordanensis 383 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Just now, standby said: Pograłem około 14 godz, nie miałem ani jednego crasha (gram na ps4 slim), wkręciłem się się gierkę na maxa, pogodziłem sie ze night city jest dość puste, klimacik jest, strzela się fajnie, dialogi też mi się podobają. Gra jest jak najbardziej grywalna i można z niej czerpać radość panowie. Póki co świetny tytuł. O tym mówiłem. 600h na PS4 slim i to samo. Może i śmieszne, ale wygląda na to, że na tej konsoli jest najlepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Chyba w końcu to paskudne ziarno na asfalcie mają poprawic.Wooow 8 miesięcy. Ta gra za rok od teraz może będzie przypominać to czym miała być.... Żartowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Te zapowiedzi kosmetycznych dodatków, pomijając ich jakość czy to co wnoszą gry, to jednak światełko w tunelu. Po tylu miesiącach od premiery sytuacja kadrowa w studiu prawdopodobnie się klaruje i znowu ktoś nad tym pracuje. Jasne jest że to niewielki zespół, reszta już ostro klepie Wiedźmina 4, ale do wiosny powinni wydać jakieś konkretne DLC a być może nawet wydanie rozszerzone na konsole nowej generacji. Mimo wszystko będą chcieli doprowadzić do ładu ten tytuł, ciekawi mnie czy ruszą niedokończone mechaniki i przebudują UI które nie było zbyt udane. Nadal czekam na powrót do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Niby wszystkie gry CDPR dostawały po jakimś czasie wersje Enhanced Edition (oprócz W3 który ma wersję GOTY). Może za rok czy dwa coś takiego też wydadzą dla CP2077. A w międzyczasie w USA CP2077 trafił na wyprzedaż i był do kupienia za 10$. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 10 godzin temu, Jordanensis napisał: Może i śmieszne, ale wygląda na to, że na tej konsoli jest najlepiej. powiedz proszę że nie piszesz poważnie Co do sytuacji Cyberpunka to aż przykro mi na to patrzeć, 8 miesięcy po premierze, a oni w ramach DLC wrzucają nowy skin dla NPC, kilka ciuszków i samochód, inne gry w podobnym okresie mają już często za sobą kilka dużych dodatków, a takie rzeczy jak skiny i ciuszki wrzucają w zwykłych patchach. W dodatku wciąż brak informacji o wersji na nextgeny czy dużych dodatkach, widać że developerskie piekło związane z pracą nad tym tytułem nie skończyło się wraz z premierą i trwa do dzisiaj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 W takim czasie co oni to wszystko robią, to nie ma mowy o " ogarnięciu " gry. O wersjach na nextgeny nie wspominając z ich zdolnościami do optymalizacji gier na konsolach. Wersja na nextgeny to pewnie u nich jest jak budowanie domku z kart, albo granie w bierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Żeby skończyły się problemy z CP2077 to praktycznie cały projekt musiał by być zrobiony od początku. Ta gra była robiona przez tak długi czas, z takimi problemami że jestem pewny na 100% że część ważnych osób (programistów, designerów itd.) które pracowały nad CP2077 po prostu odeszło w międzyczasie i teraz ogarnięcie tego co oni zrobili 2,3 lata temu (albo jeszcze wcześniej) zajmuje o wiele więcej czasu niż powinno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Nie ma co się łudzić, że to będzie historia typu No Man's Sky, że ta gra wyjdzie na prostą. Tu się za dużo rzeczy z absolutnych podstaw typu mechaniki nie zgadza, żeby to spatchować w sensownym czasie. Jak nawet na oficjalnych streamach, 250 dni po premierze NPC potrafi zrobić T-pose w losowych momencie Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Przede wszystkim te czerwone pierdolce nie powinni robić głupich streamów o patchu, że coś fajnego zrobilim, pizdy zajebane. Czaicie robić show na temat patcha, a tu taki syf pokazują. Normalny dev po takim badziewiu jakim jest Cyberpunk, to by w ciszy wypuszczał kolejne łatki i przestał się ciągle kompromitować, jak ten wczorajszy pokaz, bo patch zrobiliśmy. Zjeby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi