Opublikowano 23 sierpnia 20213 l ta gra jest głupia, brzydka i niedopracowana. Mam 15 godzin na liczniku. Obok wiedzmina 3, którego przechodzę właśnie 4ty raz to to nawet nie stało Ale wkręciłem się - mimo wszystko świat fajny, dubbing fajny (poza Silverhandem) i gra się całkiem miło. Tylko, że lecę na pałę na easy, żeby poznać historię i raczej nie będą miał ochoty wracać.
Opublikowano 23 sierpnia 20213 l Panowie, po wszystkich łatkach da się w to grać na gołej ps4? Wodotrysków nie oczekuję, wystarczy mi, że da się w to jako tako grać.
Opublikowano 23 sierpnia 20213 l Da. Pusto, problemy z ładowaniem lokacji i trzeba poczekać aż gra cie dogoni. Ale grać się w mare plynnie da. Aale Jak jeszcze nie kupiles to poczekałbym
Opublikowano 26 sierpnia 20213 l ... Ale po co się rzucać z tym na PS4? To nie Half-Life 3, że musisz ograć jak najszybciej. Sam czekam cierpliwie na patcha next genowego, gra mi nie ucieknie. Może i kolega wyżej do tego czasu ogarnie jakiegoś nextgena.
Opublikowano 26 sierpnia 20213 l W dniu 23.08.2021 o 14:57, Pix napisał: Panowie, po wszystkich łatkach da się w to grać na gołej ps4? Wodotrysków nie oczekuję, wystarczy mi, że da się w to jako tako grać. Da się, musisz trochę isć z nią na kompromisy ale mi się gra bardzo fajnie
Opublikowano 26 sierpnia 20213 l "Da się grać w miarę płynnie" "Trzeba iść na kompromisy" No i to są argumenty za gra na konsolach, na która była robiona docelową, która jest prawie rok po premierze haha
Opublikowano 26 sierpnia 20213 l Dwie szanse gra u mnie dostała. Jeden raz 10h drugi 13h w obu przypadkach stwierdzam, że nawet nextgen patch temu paździerzowi nie pomoże. Gdybym nie miał internetu, kupił i włączył CP to bym pomyślał, że to jakaś bardziej rozbudowana mobilka.
Opublikowano 26 sierpnia 20213 l no z mobilką już nie przesadzajmy ...ale jakaś alfa w early acces to już tak
Opublikowano 26 sierpnia 20213 l 8 hours ago, Sedrak said: "Da się grać w miarę płynnie" "Trzeba iść na kompromisy" No i to są argumenty za gra na konsolach, na która była robiona docelową, która jest prawie rok po premierze haha docelowo to była gra robiona na PC a nie na konsole z 2013, ale zarobić pieniążki trzeba było
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l 14 godzin temu, Labtec napisał: docelowo to była gra robiona na PC a nie na konsole z 2013, ale zarobić pieniążki trzeba było GTA San Andreas na ps 2 tez wygladalo makabrycznie a kazdy przy tym się bawił jak poje,bany. Nie spodziewałem się graficznych wodotrysków na Ps4, dla mnie liczy się gra i historia. Tfu, jeb.ac te nowe pokolenie graczy
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l 8 hours ago, standby said: GTA San Andreas na ps 2 tez wygladalo makabrycznie a kazdy przy tym się bawił jak poje,bany. Nie spodziewałem się graficznych wodotrysków na Ps4, dla mnie liczy się gra i historia. Tfu, jeb.ac te nowe pokolenie graczy kto co lubi PS4 PC
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l 8 godzin temu, standby napisał: Nie spodziewałem się graficznych wodotrysków na Ps4, dla mnie liczy się gra i historia. To proponuję zagrać w jakiegoś pixelarta, a nie na siłę się przekonywać, że CP2077 nie jest taki zły. Gra na PS4/XOne wyglądała i chodziła tak chujowo, że decydencji z CDPR powinni dostać dożywotni zakaz pracy w gamedevie. Minęło 8 miesięcy od premiery i ludzie na forum piszą, że nie możemy za wiele od gry oczekiwać, jeśli nie chcemy się rozczarować. Przypominam, że mówimy tutaj o tytule, na który był taki hype, że dosięgał Księżyca. CDPR w ciągu 24 godzin z białego rycerza branży stał się pośmiewiskiem. Tak gra jest nie do od ra to wa nia.
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Problemem gry nie jest grafika czy błedy. Po prostu zapowiadali coś niesamowitego a dostaliśmy grę która wcale nie jest nową jakością w gatunku RPG. Więcej, jest ogromny krok wstecz, nawet główny wątek nie ma zbytnio drzewek w questach. RPG który jest liniony, to jest poziom lat 80 jeśli chodzi o ten gatunek. Nawet jakby gra chodziła świetnie na konsolach, nie miała błedów i miała podobny poziom grafiki do wersji PC to i tak jest to tytuł maks 8/10 a twórcy obiecywali nową jakość i gruszki na wierzbie.
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Patrząc po tym jaka ta gra jest wymagająca na PC to nie obiecywałbym sobie za dużo po patchu na next geny. Wiem, że to wsteczna kompatybilność, ale na XSX w trybie performance z ustawieniami pewnie low/medium z PC bez RT, z ilością NPCów i aut nawet mniejszą niż low z PC, ta gra w 1080p ledwo co trzyma 60 kl/s (a raczej przedział 40-60), podbicie rozdziałki do 1440p i może fpsy trochę bliższe 60 kls to raczej max co się można spodziewać.
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l 5 hours ago, tjery said: Patrząc po tym jaka ta gra jest wymagająca na PC to nie obiecywałbym sobie za dużo po patchu na next geny. Wiem, że to wsteczna kompatybilność, ale na XSX w trybie performance z ustawieniami pewnie low/medium z PC bez RT, z ilością NPCów i aut nawet mniejszą niż low z PC, ta gra w 1080p ledwo co trzyma 60 kl/s (a raczej przedział 40-60), podbicie rozdziałki do 1440p i może fpsy trochę bliższe 60 kls to raczej max co się można spodziewać. Ja liczę, że z tym patchem na next gen sprawią, że gra będzie po prostu grywalna.
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l 12 godzin temu, Labtec napisał: kto co lubi PS4 PC Dwa inne ujęcia, 12 npc i ta fura... Jakość jak się patrzy
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l 4 hours ago, mitra said: Dwa inne ujęcia, 12 npc i ta fura... Jakość jak się patrzy czyli 12 razy więcej NPC lepiej teraz? (po wylaczeniu film grain, blur i ca) Edytowane 28 sierpnia 20213 l przez Labtec
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Tu parę screenów z max NPC, co by nie mówić robi to klimat, czuć, że coś się dzieje, mimo że łażą bez sensu w te i we w te https://ibb.co/SBB6p3Thttps://ibb.co/F5gCzSkhttps://ibb.co/XLFwbqQ Edytowane 28 sierpnia 20213 l przez tjery
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l To ja tylko wrzucę znowu filmik który idealnie podsumowuje dlaczego ludzie się lekko zdenerwowali na cdp... Ćały filmik składa się z twardych dowodów kłamstw, nakręcania hajpu i pustych obietnic porównanych z końcowym produktem.
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Właśnie miałem te dwie pierwsze misję z Panam Ale tam się dzieje, zajebista gra.
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Zastanawiam się kto im robi tego next gen pacza. Sami? Czy może ktoś dzięki komu można mieć nadzieję. Wiem, że mechanik popsutych nie naprawią, ani nieciekawej fabuły, ale zawsze. No i co robią realnie teraz. Bugfix? Czy Wiedzmin 4 w pre? A może dlc? Gdzie nasze forumkowe insajdery?
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l Wlasnie skonczylem romans z Panam i misje dla niej. Oprócz tego miałem też juz zadanie "znaki jonasza". No po prostu coś pięknego, naprawde jest uczucie że uczestniczy się w czym niezwykłym. Misje dla Panam, wraz z dialogami, otoczką, dosłownie pożerałem. Co jest jednak najważniejsze. Po skończeniu Days gone, Horizon Zero Dawn, i paru innych tytułów, kłaniam się Redom że udało im się napisac tak dobrze niektóre postacie. Przecież Jackie, Evelyn, Panam czy Judy to naprawde dobrze napisane charaktery i postacie z krwi i kości, w przeciwieństwie do postaci z ww. gierek gdzie już nikogo nie pamietam xD A motym z Silverhandem, dogadującym nam przy niektórych decyzjach to jest po prostu mistrzostwo świata, jakbym sam siebie czasami słyszał. Piękna gra,
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l Tak motyw Silverhanda jest świetny, niestety czasem czuć, że został dodany w środku developmentu, ale i tak bardzo dobry patent. Tak jak na początku wybierałem odpowiedzi głównie na zasadzie "Pierdol się Johnny", tak pod koniec jakoś inaczej podchodziłem. Szkoda, że sam wskaźnik relacji z Johnnym nic nie daje, bo sekretne zakończenie odblokowuje raptem jeden dobrze poprowadzony dialog.
Opublikowano 30 sierpnia 20213 l to ja z nim wlasnie normalnie rozmawiam, ale rzeczy które wygaduje. Rzadko spotyka się taka postać w grach neistety