Zajcik 64 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2021 Ta gra to jest jednak coś nowego w swoim gatunku. To pierwsza gra, którą kupiłem, która od swojej premiery siedzi u mnie zafoliowana na półce i czeka na update (WTF? ) Gra leży i dojrzewa do momentu, w którym nada się do spożycia (lub nie ). Na PS4 nie odpaliłem jej ze strachu przed rozczarowaniem. Po cichu liczę, że wersja na PS5 będzie dawała radę. Obawiam się jednak, że ten autorski silnik jest tak niedopracowany, że już nic tej grze nie pomoże i bez PC za 12 k nie ma co do tego podchodzić. Obym się mylił. Kiedy ma być ten nextgenowy update wg ostatnich przecieków? Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2021 Końcówka roku optymistycznie. Wiosna 2022 realistycznie, albo i dalej z ich zdolnościami konsolowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2021 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2021 Dziś odpaliłem premierową wersję CP bez poprawek na moim Legionie z gtx1650 i jestem zaskoczony tym, jak dobrze ta gra wygląda i śmiga. W ramach testów przeszedłem początek prologu korpo i nomadem, w obu przypadkach jest super. Gdybym nie miał rozgrzebanego RDR2 pewnie bym jechał dalej. Jednak Redzi potrafią robić klimatyczne gry, dubbing polski też mi mocno podszedł. Edit; Naprawdę nie wiem, co w tym śmiesznego. W pełni zadowalają mnie wysokie detale i FullHD, pewnie nie ma stałych 60 klatek, ale mam to w nosie, a że gra mi się podoba 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2021 Jakim cudem masz teraz premierowy build? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 30 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2021 Backup z gog-a. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2021 12 godzin temu, Andreal napisał: Dziś odpaliłem premierową wersję CP bez poprawek na moim Legionie z gtx1650 i jestem zaskoczony tym, jak dobrze ta gra wygląda i śmiga. W ramach testów przeszedłem początek prologu korpo i nomadem, w obu przypadkach jest super. Gdybym nie miał rozgrzebanego RDR2 pewnie bym jechał dalej. Jednak Redzi potrafią robić klimatyczne gry, dubbing polski też mi mocno podszedł. Edit; Naprawdę nie wiem, co w tym śmiesznego. W pełni zadowalają mnie wysokie detale i FullHD, pewnie nie ma stałych 60 klatek, ale mam to w nosie, a że gra mi się podoba No polski dubbing na poziomie zrobili, to trzeba im przyznać. Mooooże kiedys przejdę to na ps5 po polsku jak już naprawią za dwa lata... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2021 Jeden gra bez patchy, drugi myśli że oni "naprawią" tą grę. Życzę wszystkim szczęścia i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2021 Ja mam nadzieję, że za dwa lata to gra już będzie w śmieciach historii i będą dłubać w tym, czym najlepiej się czują, czyli w Wiedźminie. Gram drugi raz w Wieśka (60 fps ftw), no i porównywać tę grę z cyberpunkiem, to tak jakby obrazić Zoltana jakimś marnym trunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2021 27 minut temu, Shankor napisał: Jeden gra bez patchy, drugi myśli że oni "naprawią" tą grę. Życzę wszystkim szczęścia i powodzenia. nie no jasne że nie naprawią. Mowiłem, zrobią plan minimum żeby nie było i przejdą do następnego tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2021 Ja uważam, że lubiąc takie klimaty grę warto przejść, czy pół roku temu, teraz czy po next gen patchu to każdy sam sobie wybierze. Nie jest to doświadczenie zmieniające życie, ale miło spędzony czas. Natomiast totalnie nie widzę powodu, dla którego miałbym czyścić mapę, zaglądać w kąty szukając nie wiadomo czego, bo im dalej odchodzimy od głównego wątku tym bardziej widać, jak ta gra jest niedokończona. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2021 1 godzinę temu, Shankor napisał: Jeden gra bez patchy, drugi myśli że oni "naprawią" tą grę. Życzę wszystkim szczęścia i powodzenia. Nie gram, po prostu chciałem sprawdzić, czy i jak mój laptop poradzi sobie z tę grą, a że nie korzystałem z GOG Galaxy, a paczek do ściągnięcia, więc skorzystałem z możliwości nie instalowania poprawki z czystej, męskiej ciekawości. Oczywiście żałuję okrutnie, że ta 1h gry nie okazała się w crapem jak internet przykazał, boli mnie, że płynność i grafika zaspokoiły moją grzeszną i niewymagającą duszę gracza oraz ubolewam niemiłosiernie, że nie widziałem festiwalu błędów. Wierzę jednak, że wszystko przede mną i sprowadzony zostanę na jedyną poprawną drogę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2021 4 minuty temu, Andreal napisał: Nie gram, po prostu chciałem sprawdzić, czy i jak mój laptop poradzi sobie z tę grą, a że nie korzystałem z GOG Galaxy, a paczek do ściągnięcia, więc skorzystałem z możliwości nie instalowania poprawki z czystej, męskiej ciekawości. Oczywiście żałuję okrutnie, że ta 1h gry nie okazała się w crapem jak internet przykazał, boli mnie, że płynność i grafika zaspokoiły moją grzeszną i niewymagającą duszę gracza oraz ubolewam niemiłosiernie, że nie widziałem festiwalu błędów. Wierzę jednak, że wszystko przede mną i sprowadzony zostanę na jedyną poprawną drogę. niekoniecznie. Część ludzi na PC zarzeka się ze nie mieli prawie żadnych błędów. Jakies tam pierdoły tak, ale nic strasznego. Wierzę. PC jeszcze jako tako im wyszło. To konsole położyli po całości Cytuj Odnośnik do komentarza
Artur_K 187 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2021 14 godzin temu, Andreal napisał: dubbing polski też mi mocno podszedł. Dubbing nie jest zły, Żebrowski momentami lepszy niż Keanu. Mi jednak zupełnie nie podszedł głos męskiego V w naszym języku, ale to jeszcze jakoś można przełknąć. Dla mnie polski dub odpada z dwóch względów, po pierwsze Keanu Reeves mówiący nie swoim głosem (co innego fikcyjni bohaterowie) a druga kwestia to misje w Paciifice. Na prawdę, jeżeli ktoś gra "po Polsku" to gorąco polecam przełączyć się na ang podczas misji "Witaj w Pacifice". Niestety polski dubbing zupełnie nie oddaje klimatu tamtego miejsca i tych postaci z ich specyficznym akcentem itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2021 Ja grałem na PC i większych błędów nie uświadczyłem. Ale gra mi nie podeszła i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 31 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2021 Za mną 6 i pół godziny granie. Madko jak ta gra wygląda Klimat, te wszystkie neony, reklamy latające na ulicach no cymesik. Jestem kupiony. Rozgrywka przypomina mocno gry Bethesdy, bugów jak narazie brak, ale te wodotryski graficzne to jest TOP TOP co widziałem w grach (te wszystkie refleksy na ubraniach i ciałach postaci. Rukam cały czas screeny jak poyebany Miasto i te detale to mistrzostwo. Gram po patchu 1.3 i z tego co czytałem to sporo naprawili. pare screenów bez spoilerów: Spoiler To nie bug, baba po prostu lubi na dwóch krzesłach siedzieć Mhmm fajna loszka do rukanka: A jednak nie : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 https://www.videogameschronicle.com/news/cyberpunks-developer-cant-guarantee-next-gen-versions-will-make-it-out-this-year Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 1 września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 września 2021 Jak te addony mają być takie jak ten teraz to lepiej niech ich w ogóle nie wydają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 3 września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 września 2021 dzisiaj chyba sobie zacznę drugie przejście w CP2077 na nowym patchu, zobaczymy czy zauważę jakieś konkretne zmiany albo nowe glitche/bugi Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 4 września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 września 2021 Właśnie skończyłem 8godzinna sesje w cyberpunka. Miałem między innymi misję "Pasja" Z każdą godzina ta gra coraz bardziej mi się podoba. Wspaniały tytul Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 W dniu 3.09.2021 o 22:33, Labtec napisał: dzisiaj chyba sobie zacznę drugie przejście w CP2077 na nowym patchu, zobaczymy czy zauważę jakieś konkretne zmiany albo nowe glitche/bugi Jest nieco ładniej, ale Night City staje się makietą. Tak wybrakowanego miasta od NPC dawno nie widziałem. A to nie RDR gdzie uroki robią krajobrazy i dzicze. Taka utopia powinna być zaludniona. Do poprawy jak nic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 No ta pustka czasami jest bolesna :-/ Co nie zmienia faktu że gra jest po prostu świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 To mocno doskwiera. Przed tym poważniejszymi łatkami, działo się na ulicach Night City. I w tej utopii glitchy to i tak miało swój urok. Nie to co teraz - sterylne miasto przyszłości. Nie o takiem NC walczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 (edytowane) Tak się tylko przyczepię, używasz słowa "utopia" nie wiedząc chyba za bardzo co ono znaczy. Chodzi raczej o dystopię. Edytowane 5 września 2021 przez japco Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 września 2021 Zwracam honor tak czy inaczej, no brakuje tej npc-owej przepychanki. Szkoda, bo urok miejski dużo na tym traci. Ciekawe czy ten update PS5/XSX się jeszcze w ogóle pojawi na ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi