Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

No c00rwa niech spróbują tylko pokazać coś innego niż next-gen patchyk to ich chyba ludzie zjedzą :pawel:

Jak ich ludzie po premierze nie zjedli, to teraz tym bardziej :shieeet:

Opublikowano

Jak to nie? Przecież reputacja CDPR w tym momencie znaczy jeszcze mniej niż, nie wiem, wpływ zorzy polarnej na to, co jutro ubiorę z rana. Czyli, no, raczej niewiele :nosacz3:

Opublikowano

Przeciez gracze to kurtyzany najwyzszej proby. CDP powie jutro "darmowe dlc z dwoma misjami i nowa skorka na samochod" i bedzie slychac tylko siorbanie.

Opublikowano

Nie, no, już raczej na stówę będzie coś o tym paczu - sprawdziłem na konsolecie i gierka jest już w kategorii zoptymalizowanych dla XS, także pewnie niedługo wyląduje na serwerach. Może nawet jutro podczas streama? Ja tam chętnie do gry wrócę, bo mi się podobała na piecu.

Opublikowano

No tez stawiam na pacza jutro, coreowi gracze to nie czekaja na nic innego. Ale pytanie czy po sprzedaniu 12mln kopii to nadal jest target tej firmy xD

Opublikowano

Bardzo mądre z ich strony wypuszczać tego "next-genewego" pacza, czy tam wersji "1.5", w środku najbardziej tłocznego pod względem premier miesiąca, no ale ok. Widocznie chcą to już odbębnić, zapomnieć i wrócić do wiedźmina. 

Opublikowano
57 minut temu, Bzduras napisał:

No to poczekaj, bo ma być w Q2 2022.

Wiem i czekam. No raczej jednak nie spodziewałem się teasowania patcha  do W3 z twitterowego konta Cyberpunka :shotgun:

• Plusik 1
Opublikowano

Kupiłem to ścierwo na premierę bo Hype i cudowane trailry.... odpaliłem na 1-2h no poczekam na naprawę bugów, później poczekam na patcha pod XSX który miał być w styczniu, marcu, na jesień no i teraz może dostaniemy pod koniec lutego/początek marca. Tylko 1.5 roku po premierze gry :sapek:

Opublikowano

Kupiłem dłuższą chwilę po premierze, akurat jak wyszedł pierwszy duży patch i bawiłem się przednie. Oczywiście nie obyło się bez problemów ale były na tyle małe, że ostatecznie nie zepsuły mi ogólnego odbioru produkcji. Plus nie nakręcałem się na ten hajp. No może trochę przed premierą biłem się z myślami czy jednak nie kupić day one ale rozsądek wziął górę ;)

Jutro może okazać się, że to będzie dopiero zapowiedź zapowiedzi albo podanie jakiegoś odległego terminu na chybił trafił aby przypomnieć o tym, że coś się w tym CDP dzieje.

Opublikowano

Nie no, Q1 2022 od dawna już był podawany jako ostateczny termin nextgenowego patcha. Nawet CDPR ma jakies granice autokompromitacji.

Chyba ma :reggie:

Opublikowano

Dobra a czym w ogole ma byc ten mityczny nextgenowy pacz? xD Bo brzmi bardziej jak podbicie rozdzialki i dodanie opcji dla graficznych onanistow niz naprawianie fundamentow gry.

Opublikowano

Fundamentów tej gry już się naprawić nie da. Tu trzeba silnik rozbierać i od zera naprawiać, co chujowe problemy jak policja przykładowo.

• Plusik 1
Opublikowano
10 minut temu, Mejm napisał:

Dobra a czym w ogole ma byc ten mityczny nextgenowy pacz? xD Bo brzmi bardziej jak podbicie rozdzialki i dodanie opcji dla graficznych onanistow niz naprawianie fundamentow gry.

Zależy czego oczekujesz, jak "GTA" to lepiej nie tykaj, bo wszystko co jest dobre openworldowo w GTA tu jest zjebane, jak liniowej gry z naprawdę spoko klimatem, fabułą i gejmplejem (tu kwestia gustu), w której miasto jest tylko tłem (jak dajmy na to w pierwszej Mafii) to się nie zawiedziesz.