Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, addhoc napisał:

1440p z 60 fps z RT i gromadą pieszych brzmi jak marzenie?

W remasterze na PS6 powinno tak być ;) a jeżeli full RT to na PS 7 ;)

Opublikowano

IMO wersja na XSX bardzo ładnie działa, największa bolączka to doczytywania i miejsca gdzie tekstury odstają od reszty + lepsze cieniowanie postaci ale to CD RED, coś polepszą i coś spierdolą w patchu.

Opublikowano
7 minut temu, creatinfreak napisał:

4k@60 to chyba za dużo wymagam, to tak realistycznie 1440@60 + brak doczytywanie poproszę. 

No jeśli zostawią ustawienia graficzne z past genów to jest jakaś szansa na 1440p 60, ale pewnie coś podniosą, żeby to jakoś wyglądało i będzie 1080p 60 plus dodadzą jakiś ruch na mieście.

Opublikowano

rok dodatkowego czasu dla wersji next gen to jednak sporo, więc oczekuję czegoś więcej niż skalowanego 4k i 60 klatek. 

Tak naprawdę jest to prawdziwy test dla redów po którym albo się pogrzebią w opinii graczy albo jednak jakoś przykryją ten blamaż który miał miejsce przy okazji premiery. 

Opublikowano
11 hours ago, Bigby said:

No mam nadzieję, że nie będzie to pokaz dynamicznego motywu do konsoli. Cyberpunk trzymam na dysku od premiery i czasem do niego wracam by pojeździć bo Nightcity i kończyć pozostałe po głównym wątku aktywności. Z patchem będzie jeszcze przyjemniej :)

Opublikowano
7 minut temu, szurubur napisał:

rok dodatkowego czasu dla wersji next gen to jednak sporo, więc oczekuję czegoś więcej niż skalowanego 4k i 60 klatek. 

No jeśli będize to po prostu wersja past-genowa w "4K"/60 to rozczaruję się potężnie. :( 

Opublikowano
3 minutes ago, Paolo de Vesir said:

No jeśli będize to po prostu wersja past-genowa w "4K"/60 to rozczaruję się potężnie. :( 

Nope, nie miałoby to sensu. Z dodanie 30stu klatek raczej nie robiono by takiej afery.

Wydaje mi się, że tryb Quality dostanie parę fajerwerków z PC w tym raytracing ale nadal będzie to 30 klatek.

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No to może tryb performance poprawią. No zobaczymy, hype mam potężny.

Grafika z PS6 i tak nie wiele da, tu potrzeba potężnych dlc które dodadzą sporo contentu i fabuły.

Opublikowano

Tak, bo jeśli Cię złapie to jest tam sporo rzeczy, które mają prawo się podobać. To nie żaden mesjasz i rozpierdalator wszechświatów, jaki był reklamowany, tylko zwyczajnie solidna gierka. Fajnie będzie znowu wskoczyć do Night City, bo nadal jestem zdania, że bardziej imponującej miejscówki w gierce z open worldem chyba nie zaprojektowano. Czekam i troszkę się jaram, a troszkę podchodzę z rezerwą i powściągliwością.

• Plusik 1
Opublikowano

mnie się gra bardzo podobała, ale może to wynikać z tego że nie hajpowałem się przed premierą, nie czytałem zapowiedzi nie oglądałem wywiadów obiecujących gruszek na wierzbie. Więc podszedłem na chłodno i dla mnie to bardzo dobry strzelanko light rpg.

• Plusik 1
Opublikowano

O samej grze wiem niewiele. Tyle, że jest tam Keeanu Reeves i akcja w FPP ma miejsce w przyszłości, a wersja konsolowa nie miała jeszcze premiery patrząc jak porażająco różni się od wydania PC-towego. Do tego za dialogi i fabułę odpowiadają ludzie od Wiedźmina, więc tutaj jest z pewnością fantastycznie. Z przyjemnością sprawdzę to w wersji na sprzęty które są na poziomie niezłego PC-ta.