Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli będzie te 1440p/60 z ustawieniami dorównującym dobremu PCtowi to jutro będę pierwszy w kolejce po swoją kopię. :obama:Mam niesamowitą chrapkę na ten tytuł, ale nie chciałem go ogrywać jak zwierze w 20klatach na One S.

Zobacz sobie jakiego PC potrzeba do takich ustawień (nawet rtx 2080 ma problemy żeby w 1080p utrzymać stałe 60 fps bez RT). Co prawda na ultra, ale to dobrze pokazuje wymagania. A next genom trochę do rtx 2080 brakuje.

Edytowane przez tjery
Opublikowano
5 minut temu, tjery napisał:

Zobacz sobie jakiego PC potrzeba do takich ustawień (nawet rtx 2080 ma problemy żeby w 1080p utrzymać stałe 60 fps bez RT).

RTX 2060 wyciąga ok. 40 klatek na wysokich w 1440p. Myślę, że na mocniejszych konsolach da radę wyciągnąć te 60 przy takiej rozdzielczości. Na ustawienia ultra nie liczę, miks średnio/wysokich - ważne żeby było płynnie i ostro.

Opublikowano

Dokladnie takie posty jak Wezyra pewnie znajdziemy pisane na tydzien przed gwiazdka 2020. "Robia ludzie od wiedzmina wiec musi byc fantastycznie, prawda? Prawda?"

Cdp? Zero zaufania.

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

RTX 2060 wyciąga ok. 40 klatek na wysokich w 1440p. Myślę, że na mocniejszych konsolach da radę wyciągnąć te 60 przy takiej rozdzielczości. Na ustawienia ultra nie liczę, miks średnio/wysokich - ważne żeby było płynnie i ostro.

20 klatek więcej to jest przyrost wydajności o 50% w stosunku do 40fps, to nie jest tak, ze to tylko 20kls, to aż 20 kls. A konsole to co najwyżej rtx 2070/s.

Edytowane przez tjery
Opublikowano

No @Mejm, ale gra mała już premierę i wiadomo czego się spodziewać pod względem fabuły i narracji. Mnie tylko interesuje teraz ile będą w stanie wycisnąć z current-genów.

a płacze konsolowców którzy na bazowym PS4 i One liczyli na jakość z materiałów prasowych z wypasionych pecetów śmieszą tak samo dzisiaj jak i na gwiazdkę 2020 ;) 

Teraz, Labtec napisał:

Przecież to nawet nie działa w natywnym 4K/60

Nie no, jakie 4K? 1440p lub jakiś inny checkerboarding. Z resztą, jak pokazał przykład Ratcheta graczom nie przeszkadza już nawet FullHD jak grafika dostarcza. :lapka: 

• Plusik 1
Opublikowano

Gierka sztosik i jak zapodają NG plus podejrzewam, że niedługo  będzie ponownie rozegrana (zapewne po wyjściu kolejnych łatek-naprawiaczy). Dla mnie to jeden z lepszych tytułów w jakie grałem w moim nędznym żywocie stawiana na równi z grami od rockstara i naughty dog.

• Plusik 4
Opublikowano

Szczerze mówiąc - wątpię w to. Albo będzie instant patch albo "za chwilę". Oni nie mogą sobie pozwolić już na bekę.