Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

2/10, bo się złapałem.

No, ale ku,rwa czy tak ciężko zrozumieć, że ktoś może nie mieć ciśnienia na grę GG? No cum on gościu. xd

Przecież pomijając walkę to w wielu aspektach HZD kulało niemiłosiernie, dla mnie przygody Aloy to druga liga gier AAA.

Opublikowano

Prawda jest taka, że miasto w cp77 to jest rzecz w grach niespotykana. Czuć ogrom metropolii, wielopoziomowość, do tego ten klimat sci-fi, wszechobecne kolorowe i ruchome reklamy. Wszczepy i dziwne ubrania u przechodniów. Reszta dopełnia całości.

Opublikowano

Oni gadają na tym streamie, jakby dodawali coś nowego, abstrakcja, ta gra kurwa powinna tak wyglądać od początku.

Hahhahah, DLC, dwie bronie nowe, hahahhahahahaha.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Dobra, kiedy o technikaliach? Jakie tryby będą? 

No masz, tryb zmiany wygladu w srodku gry xDDD

Opublikowano
Just now, Mejm said:

Jaki chaos w tej prezentacji, wchodzenie sobie w slowo, mowienie naraz, casualowy angielski, cringowe zarty, okropne.

Wyłączyłem dźwięk i czekam na konkrety, bo mi żenadometr skale wyczerpał.

Opublikowano

Kurwa, dopiero teraz widać, że ta gra powinna wyjść dwa lata później i na konsole obecnej generacji.

Opublikowano
Teraz, kudlaty88 napisał:

Jak tak na to patrze to chyba już nie chcę next genowego patcha do wieśka jak ma mieć taki poziom.

Na szczęście to tego pacza robią chyba goście od portu wieśka na switcha a nie te partacze z cedepy :obama: