Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minutes ago, SnoD said:

Mechanika strzelania jest FPP więc mogłaby być lepsza.

Tak, oczywiście. Jeszcze system jazdy z Forzy/Gran Turismo, walkę katana z Sekiro. Coś zostało pominięte?

Opublikowano
32 minuty temu, SnoD napisał:

Widok FPP nie równa sie mechanice FPS-a

Jak już porównywać CP to prędzej do rzeczy pokroju Borderlands czy The Division

Opublikowano

Nie robiłem wcześniej tych kontraktów za bardzo, ale teraz już wsiąknąłem na maksa, szczególnie że trzeba kombinować przy graniu stealth i hakowaniem:banderas: Uzależniają jak te Wieśku.

Opublikowano
2 godziny temu, SnoD napisał:

Z mechaniką strzelania wszystko jest dobrze, mylisz mechanikę ze zjebanym sterowaniem na padzie (input lag plus te akceleracje gałek itd., nie wiem czy u nich ktoś to w ogóle testował), na M&K strzela się zajebiście.

Opublikowano

Jak obiecałem, tak zrobiłem (pierwsze growe postanowienie na ten rok spełnione XD). Cyberek zamówiony w folii, w pudełeczku, ofc zostanie w kolekcji. Dokładam krajanom swoją cegiełkę, teraz z czystem sumieniem jest za co. Przy okazji zamówiłem z najlepszego konsolowego sklepu w Polsce:lapka: Czyli w sumie dwa dobre growe uczynki. 

Opublikowano
25 minutes ago, tjery said:

Z mechaniką strzelania wszystko jest dobrze, mylisz mechanikę ze zjebanym sterowaniem na padzie (input lag plus te akceleracje gałek itd., nie wiem czy u nich ktoś to w ogóle testował), na M&K strzela się zajebiście.

Trzeba to powylaczac na konsoli i jest dobrze, czuc moc giwer i urywanych glow. 

Opublikowano
W dniu 16.02.2022 o 11:02, Bartg napisał:

To tez, ale podstawa poprzestawiac zaawansowane opcje.

A co w zaawansowanych przestawiłeś?

Opublikowano

Po nabiciu 80h korpem na PC miałem zamiar przejść punkiem na ps5 ale po sprawdzeniu dema jest mocno średnio. HDR to jakieś nieporozumienie - rozlane mleko. W trybie ray tracingu gra jest dla mnie niegrywalna ( nie jestem w stanie już grać w 30 fpsach), natomiast w performance w mojej ocenie nie umywa się do wrażeń z wersji na PC. Mam wrażenie,że grafika to jest najwyżej poziom średni z PC.

Na plus widać, że jest więcej NPC, z którymi można wejść w jakieś interakcje. Może pobawię się jeszcze ustawieniami TV i dam szansę chociaż średnio mi się chcę mając lepszą wersję na kompie. Mam deja vu z Wieśka 3 tylko tam miałem odwrotnie, najpierw przeszedłem na PS4' a rok później miałem efekt wow po odpaleniu wersji na PC.

Opublikowano
19 minut temu, izon napisał:

Po nabiciu 80h korpem na PC miałem zamiar przejść punkiem na ps5 ale po sprawdzeniu dema jest mocno średnio. HDR to jakieś nieporozumienie - rozlane mleko

Masz tv oled?

Opublikowano

No z tego co czytam to głównie na oled (i raczej tych starszych), są obecnie problemy. Może trzeba coś w ustawieniach się pobawić? Na led jest ok, nie licząc tła menu.