Figuś 21 141 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2022 Warto, zwłaszcza z tanimi zdrapkami. W3 weź przy okazji bo w plusie raczej go nie będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2022 29 minut temu, Square napisał: Gra jest w promocji -50% na PSN i wychodzi 104zł, warto brać? Nie jeśli chcesz grać na poprzedniej generacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2022 Square będzie grał po bożemu na PS5 i w takiej konfiguracji nie zostaje nic innego jak polecić, bo obecnie to bardzo dobra giereczka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2022 A to pewnie tak. Nadal zmarnowany potencjał, ale po tych wszystkich paczach to chociaż nie czujesz się jakby ci ktoś napluł do obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2022 Skończylem questa z siostrzeńcem Rivera Spoiler (niezla schiza), potem Peralezów (jeszcze większa schiza, ale z mocno niedopowiedzianym wątkiem - jeszcze bardziej poryte jak mr Niebieskie Oczy stał sobie na pobliskim balkonie i nas obserwował). Wszystko poboczne wyczyszczone i została na ten moment tylko fabuła - parada Arasaki i spotkanie z Takemurą (biedny czeka na mnie od tygodni, ale mam pilniejsze sprawy xd). Czy River przed tym nie powinien jeszcze zadzwonic na jego ostatni quest? Mimo ze gram facetem to jakis silnie heteroseksualny bromance ponoć mają (oczywiście niezakończony boltzem, ale normalne przyjacielskie spotkanie). Skubany jednak nie dzwoni choćbym skipował czas 100 dni do przodu. Mam juz tyle natrzaskane a tu jeszcze cała oś Johnego, Kerrego, Rogue, a mamuniu... Do lata będę do kończył po trochu. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 725 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2022 (edytowane) Ale zadania poboczne chyba też dochodzą w miarę postępów fabuły. Kerry też chyba takie ma i można je olać albo zrobić. Nie wiem nawet czy Spoiler nie dostaje się za nie jego ikonicznej broni (albo wpada z linii fabularnej) Sam teraz swoją kobiecą postacią też planuję wszystko porobić. Edytowane 13 kwietnia 2022 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2022 @_Red_ Tak, River jeszcze zadzwoni, ale możesz spokojnie popchnąć fabułę do przodu. I weź wrzuć w spoiler większość posta. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2022 4 godziny temu, Square napisał: Gra jest w promocji -50% na PSN i wychodzi 104zł, warto brać? Ale warto brać że dobra cena, czy dobra gra? Bo jak to drugie to nie, nie jest to dobra gra, to jest wykurwista gra (tu i teraz). Co do pierwszego to od 99 do 109 zł jest nówka w foli z dodatkami i w fajnym wydaniu. Jak ktoś nie ma digital only i mitycznego braku miejsca , to bym brał box. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2022 No właśnie, płyta miała jeszcze pocztówki, naklejki, mapkę - całkiem spoko jak na zwykłą wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2022 12 minut temu, Mustang napisał: @_Red_ Tak, River jeszcze zadzwoni, ale możesz spokojnie popchnąć fabułę do przodu. I weź wrzuć w spoiler większość posta. Wiem, ze ma dzwonić, ale wlasnie nie wiem czy tu triggerem jest czas (realny czy growy) czy robienie dalej fabuły. Dla niektórych rzeczy trzeba pocisnąć dalsze akty. Nie wiem co konkretnie zaspoilerowalem, ale dla świętego spokoju dodałem w tagi xd River, Takemura, Peralez itp. te nazwy każdemu się juz tu przewijały (bez przesady, ze opinia, ze mają schizowy quest zepsuje komuś lore). Kazde slowo by trzeba bylo dawac w spoiler. 9 minut temu, Mustang napisał: No właśnie, płyta miała jeszcze pocztówki, naklejki, mapkę - całkiem spoko jak na zwykłą wersję. I steelbook na premierę, nadal mam w folii Szkoda będzie sprzedawać tę gre, z tymi karteluszkami i naklejkami. Zostawię sobie do grobu. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2022 41 minut temu, _Red_ napisał: Szkoda będzie sprzedawać tę gre, z tymi karteluszkami i naklejkami. Zostawię sobie do grobu. Nie, no takie gierki (szczególnie w takich wydaniach), zostawia się po drogi kres lub ew dla wnuków Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2022 Ja to zrobiłem wszystkie poboczne zadania, kontrakty, a achievementy nie chcą wpadać. Mam tylko jedno zadanie fabularne z Hanako, które już mi pokazuje punkt zwrotny. Ale to już zrobię w weekend, bo to ponoć jeszcze 10h grania fabularnego lol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dilerus 2 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2022 @Faka 10h to raczej żeby zrobić wszystkie zakończenia potrzebne do platyny, pojedyncze zakończenie jest do ogarnięcia w jakieś 2-3 h od punktu bez powrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2022 Nie czaję co determinuje ilość możliwych upgrejdow danej broni/ubrania. Mam level 50 i te dwie ikonkczne kurtki DLC od początku gry. W ich opisie stoi jak wół, ze po upgrejdzie 5x stają się rzadkie, 12x legendarne. Ukepszylem raz i juz więcej się nie da. W Googlach mówią, ze to wskutek osiagniecia ostatniego poziomu. Jakaś bzdura, albo nie czaję logiki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 13 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2022 3 hours ago, Dilerus said: @Faka 10h to raczej żeby zrobić wszystkie zakończenia potrzebne do platyny, pojedyncze zakończenie jest do ogarnięcia w jakieś 2-3 h od punktu bez powrotu. To prawda, ale platyna platyną, niezależnie czy gra się pod osiągnięcia, misje 3 głównych ścieżek zakończeń są tak fabularnie i gameplayowo zróżnicowane, że po pierwszym przejściu naprawdę warto zaspokoić ciekawość i sprawdzić samemu pozostałe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2022 przewiduje że całe to szumnie zapowiadane wsparcie Cyberpunka skończy się na tym jednym dodatku i Redzi będą chcieli zapomnieć o tym tytule. Szkoda bo Night City ma olbrzymi potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 443 Opublikowano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2022 Meh do 2023 to większość zapomni o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2022 11 minut temu, ASX napisał: przewiduje że całe to szumnie zapowiadane wsparcie Cyberpunka skończy się na tym jednym dodatku i Redzi będą chcieli zapomnieć o tym tytule. po wydaniu gry nie ma tak że cały zespół zapierdala dalej przy tytule, do dodatków wystarczy znacznie mniejsza ekipa, ja obstawiam więcej dodatków ale o mniejszej skali niz myśleli że dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2022 1 minutę temu, Figuś napisał: po wydaniu gry nie ma tak że cały zespół zapierdala dalej przy tytule zależy przy jakieś grze, czasami zespół pracujący po premierze jest większy niż przed premierą, gdy jakaś gra osiąga duży sukces no zobaczymy, mój niepokój bierze się stąd że w materiałach pojawia się tylko "expansion" w liczbie pojedynczej, a przed premierą było "expansions" o ile dobrze pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2022 7 minut temu, ASX napisał: czasami zespół pracujący po premierze jest większy niż przed premierą, ale raczej są to GaaSy nie gry typowo SP. co do liczby mnogiej DLC to życie ich plany zweryfikowało bo od premiery CP mają pod górkę, teraz jeszcze się wyjebało z Sabre i musza ludzi przesunąć do W3 na nextgeny Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 14 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2022 I tak ja prawdę ile by dobrych dodatków nie wydali to i jak wyjdą dużo lepiej na wydaniu kolejnej grze, która będzie hitem Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2022 (edytowane) Nie za długa ta gra, ale może to i dobrze. Na pewno będę do niej wracał. Nie che mi się zanadto rozpisywać, powiem jedynie że to w mojej ocenie jedna z najlepszych gier ostatnich lat. 9-/10 kurde faja i zajebiście pozytywne zaskoczenie po czytaniu przez ponad rok lamentów w necie. A na zapowiedziany dodatek ostrzę kły jak pojebion. Edytowane 15 kwietnia 2022 przez japco Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2022 14 godzin temu, Figuś napisał: ale raczej są to GaaSy nie gry typowo SP. Jestem przekonany że gdyby Cyberpunk nie był tak fundamentalnie popsuty technicznie, Redzi nie mieli tyle problemów z silnikiem, a odpływ graczy nie był tak potężny to klepali by gaas az miło, wypuszczając kolejne dodatki. Wystarczy popatrzeć jakie wsparcie dostał Wiedzmin 3, a w przypadku Cyberpunka plany na pewno były ambitniejsze a skończy się pewnie na jednym dodatku 3 lata po premierze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2022 A to wiadome, mieli przecież pod to multiplayer szykować Wyszło jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi