Michał102 870 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Gra ogólnie jest fajna, ale do poziomu W3 nie sięga ani trochę. Wieśka przeszedłem 3 razy pod rząd z wypiekami na ryju i jeszcze później po dłuższym czasie ze 2, a cyberka skończyłem raz, potem już trochę na siłę zrobiłem drugie zakonczenie, a na trzecie już mi brakło siły. No nie ma tu tego magi i pieprzu Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Opublikowano 15 kwietnia 2022 (edytowane) Spoiler Judy zaliczona ale nadal czekam na możliwość zgarnięcia jej ikonicznej spluwy do kolekcji. Nie ma jej w mieszkaniu, ani ewentualnego "smsa", że na mnie czeka. Ogólnie teraz nie gnając za fabułą jakoś przyjemniej mi się gra, robiąc poboczne rzeczy. A moja V wygląda jak bieda elita (bo nie ma odpowiednich dodatków do outfitów), a nie najemniczka Edytowane 15 kwietnia 2022 przez PiotrekP Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Opublikowano 15 kwietnia 2022 16 godzin temu, japco napisał: Nie za długa ta gra, ale może to i dobrze. Na pewno będę do niej wracał. Nie che mi się zanadto rozpisywać, powiem jedynie że to w mojej ocenie jedna z najlepszych gier ostatnich lat. 9-/10 kurde faja i zajebiście pozytywne zaskoczenie po czytaniu przez ponad rok lamentów w necie. A na zapowiedziany dodatek ostrzę kły jak pojebion. Moze sam wątek glowny nie, ale robiąc poboczne rzeczy na liczniku mam juz 125h, a dopiero robie Spoiler reunion ekipy Samuraia po latach Nie mogę dalej się oderwac i boje sie skończyć, bo będzie smut jak po skonczeniu ostatniego odcinka The Shield. Co do immersji - Spoiler jak podczas jednej misji wlazłem do mordowni Maelstromu na koncert Tinnitusa to normalnie ciareczki. Deszcz leje, stara fabryka, winda na samą gorę, maelstromowi ochroniarze, a w środku pośród czerwonych neonow napierdziela techno trzech cyber DJów. No klimat ta gra ma nieziemski. 4 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Edytowałem ci końcówkę posta bo imo jest to spoiler 1 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Opublikowano 15 kwietnia 2022 No bez jaj, to chyba normalna otwarta miejscówka w grze oznaczona ikonką drinka xd Dalem wyżej w spoiler faktycznie to, czego ktos mogl się nie spodziewac w fabule, ale ze wbijamy do jednego z wielu otwartych klubów? Prosze wyspoilerowac tez we wcześniejszym poscie, ze można Spoiler zaliczyć Judy :] Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Opublikowano 15 kwietnia 2022 No niszczy ta gierka klimatem Ostatni raz tak nie mogłem się oderwać od ekranu przy Wiedzminie 3. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Tak, ale to co opisałeś jest ściśle związane z fabułą, poboczną bo poboczną ale jednak. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Mimo wszystko nie napisałem kogo tam znajdujemy i co robimy, tylko jak wygląda normalna odwiedzalna lokacja należąca do gangu Maelstromu (co widać na mapce, kazda strefa ma swój gang). Zachowajmy jakiś umiar bo niedługo będe bał się jawnie napisać, że jechałem Spoiler autem podczas questa, a tu nagle zaczął Spoiler padac deszcz i pojawiły się odbicia w kałużach, a na szybie widać krople Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Ja ostatnio zaliczyłem Spoiler Panam Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Opublikowano 15 kwietnia 2022 A ja waham się, czy zaliczyć Spoiler Kerrego czy jednak będę potem czuł się zbrukany w okolicy dupy Jak próbowałem pocałować Spoiler Rivera przy blasku ksiezyca na szczycie wieży widokowej, a ten mnie zdegustowany odepchnął, to czułem autentyczny cringe xD To tylko swiadczy o realizmie postaci i grze aktorskiej, gadające głowy falloutowo-horizonowe by tego nie oddały. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Opublikowano 15 kwietnia 2022 4 minuty temu, _Red_ napisał: A ja waham się, czy zaliczyć Ukryj zawartość Kerrego czy jednak będę potem czuł się zbrukany Jak próbowałem pocałować Ukryj zawartość Rivera przy blasku ksiezyca na szczycie wieży widokowej , a ten mnie zdegustowany odepchnął, to czułem autentyczny cringe xD To tylko swiadczy o realizmie postaci i grze aktorskiej, gadające głowy falloutowo-horizonowe by tego nie oddały. Spoiler A to z Riverem nie spróbowałem XD siedzieliśmy tylko do 5 i spaliśmy w rurze Ta jego siorke idzie zaliczyć? Troche tak było baitowane ale pewnie nie Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Nie idzie chyba, poza paroma dialogami nie ma jakiejś interakcji. Probowałes podczas Spoiler rodzinnego grilla pizgac Spoiler Riverowi granatami w głowę jak Spoiler gotował jambalaję? xD Mogli juz zrobić tam "strefe bezpieczna" bez broni, bo takie kwiatki wywalają z immersji. Głowa mu się majdała jak pilka, a wybuchy nie robiły krzywdy, podczas gdy dalej spokojnie mieszał w garze xd Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Godzinę temu, _Red_ napisał: Nie idzie chyba, poza paroma dialogami nie ma jakiejś interakcji. Probowałes podczas Ukryj zawartość rodzinnego grilla pizgac Ukryj zawartość Riverowi granatami w głowę jak Ukryj zawartość gotował jambalaję? xD Mogli juz zrobić tam "strefe bezpieczna" bez broni, bo takie kwiatki wywalają z immersji. Głowa mu się majdała jak pilka, a wybuchy nie robiły krzywdy, podczas gdy dalej spokojnie mieszał w garze xd Nie xddd Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Opublikowano 16 kwietnia 2022 14 godzin temu, _Red_ napisał: Moze sam wątek glowny nie, ale robiąc poboczne rzeczy na liczniku mam juz 125h, a dopiero robie Pokaż ukrytą zawartość reunion ekipy Samuraia po latach Nie mogę dalej się oderwac i boje sie skończyć, bo będzie smut jak po skonczeniu ostatniego odcinka The Shield. Co do immersji - Ukryj zawartość jak podczas jednej misji wlazłem do mordowni Maelstromu na koncert Tinnitusa to normalnie ciareczki. Deszcz leje, stara fabryka, winda na samą gorę, maelstromowi ochroniarze, a w środku pośród czerwonych neonow napierdziela techno trzech cyber DJów. No klimat ta gra ma nieziemski. Potwierdzam, chyba jedna z najbardziej klimatycznych miejscówek w grze. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Opublikowano 16 kwietnia 2022 https://www.gry-online.pl/newsroom/dodatek-do-cyberpunka-2077-priorytetem-cd-projektu-blad-w-raporci/z021ad8 oni są niemożliwi XD Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Powiem, że ostatnio wkręciłem się do CP i o boże jakie to jest dobre Dopiero sam początek bo mam jechać do Afterlife ale czyszczę poboczne i jest mega. 1 Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Opublikowano 16 kwietnia 2022 2 godziny temu, Figuś napisał: https://www.gry-online.pl/newsroom/dodatek-do-cyberpunka-2077-priorytetem-cd-projektu-blad-w-raporci/z021ad8 oni są niemożliwi XD No, ale w sumie to jednak dobrze, że dodatek jest teraz priorytetem, bo wcześniej to się chuja tam określili, a tak to się poprawili i możemy w niedługim czasie spodziewać się jakiś niusów na temat dodatku. Z tym NG+ to też mogliby ogarnąć dałna. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 17 kwietnia 2022 Opublikowano 17 kwietnia 2022 Kurde przez wasze posty kusi ponowne ogranie. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 17 kwietnia 2022 Opublikowano 17 kwietnia 2022 W sumie jak tylko jedno fabularne DLC będzie, to ja się nie dziwię skoro: Spoiler V zostaje tylko pół roku życia i obstawiam, że coś w tym kierunku pójdą. A tak w ogóle i z ciekawości, to jakie wam najbardziej spodobały się zakończenia i jakie było chujowe? Spoiler Dla mnie to z Legendą Night City, a drugie wyjazd z Nomadami Aldecaldos, a chujowe to z Johnnym Silverhandem, co zabrał ciało V, no lipa jak dla mnie. Jedynie nie mam zakończenia z Takemurą, bo nie miałem świadomości i pojęcia, że mogłem uratować Takemurę w jednym blokowisku. Ale to nic, zagram sobie ponownie drugi raz, tym razem defaultowym męskim V. Bo wcześniej grałem żeńskim i nie powiem, rola mi się podobała. Najbardziej jaki głos mi przechodził po ciarach, to te jej obojętne "Aha" - no kurwa, mistrzostwo. No gierka po nextgen patchu 1.52 wróciła na właściwe tory, gdzie to powinno być na premierze gry. Ale i tak CDP mojego zaufania nie naprawili. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 17 kwietnia 2022 Opublikowano 17 kwietnia 2022 (edytowane) Udało mi się wrócić w wiadome miejsce po ikoniczną katanę ale co się namęczyłem Spoiler z ustawieniem auta i zglitchowaniem drzwi w Konpeki to moje. Jedna ścianka już kompletna. Za 5 godzin przebiję czas z pierwszego przejścia, a jeszcze tyle do roboty, że pewnie wykręcę dwa razy tyle. Choć tam z premedytacją olałem wiele rzeczy, czekając na porządne granie na nextgenowej wersji. Edytowane 17 kwietnia 2022 przez PiotrekP Cytuj
japco 275 Opublikowano 17 kwietnia 2022 Opublikowano 17 kwietnia 2022 Planowałem odstawić drugie przejście na później (najlepiej jak wyjdzie dodatek), ale kurde chyba nie wytrzymię i zacznę już teraz. Wchodzi do bani ta gierka i nie daje o sobie zapomnieć, do innych rozgrzebanych już nie chce mi się wracać. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 18 kwietnia 2022 Opublikowano 18 kwietnia 2022 Dla mnie najlepsze było: Spoiler Zakończenie z Panam, powinno być moim zdaniem kanoniczne. Plus istnieje iskierka nadziei,że V zostanie wyleczony na co bardzo liczę w ewentualnym DLC. A jak uratować Takemure? Chyba przegapiłem ten motyw. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 18 kwietnia 2022 Opublikowano 18 kwietnia 2022 W misji mieszkanie 303 Spoiler podczas spotkania z Hanako Arasaką i Goro Takemurą podczas ataku musisz wrócić na górę do mieszkania w którym było spotkanie i go uratować 1 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 18 kwietnia 2022 Opublikowano 18 kwietnia 2022 Złośliwie tworcy w tym wypadku nie dodali quest markera typu "uratuj (opcjonalnie)" (a przynajmniej nie od razu), wiec tez za pierwszym razem przegapiłem. Dodatkowo Johnny ewidentnie każe nam spierdzielac, więc łatwo to pominąć. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi