Faka 3 992 Opublikowano 30 kwietnia 2022 Opublikowano 30 kwietnia 2022 No bo akurat te poboczne misje są fajnie zrobione i szkoda je tak przepuścić. Niektóre poboczne są ciekawie zrobione od fabularnej. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 30 kwietnia 2022 Opublikowano 30 kwietnia 2022 2 godziny temu, Faka napisał: No bo akurat te poboczne misje są fajnie zrobione i szkoda je tak przepuścić. Niektóre poboczne są ciekawie zrobione od fabularnej. Wydaje mi się, że mogłem je przez jakieś wybory opuścić. Chyba pierwszy raz o nich słyszę, a trochę h przegrałem. Chyba, że będą w tych 2-3 co mi zostały do zrobienia. Tak czy siak, wiedzę że to jakiś poważny biznes z tymi misjami i chyba nie znam lore. Ewentualnie mogę to sobie wytłumaczyć, że to jak w życiu. Czasami fajne rzeczy i zdarzenia przelatują nam koło nosa. CO ZA IMERSJA Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 30 kwietnia 2022 Opublikowano 30 kwietnia 2022 Chodzi o to że tę misję są po prostu zajebiste. Mają świetny klimat oraz historie. Misja z Jezusem to jest 10/10. Dziwię się że to przeszlo przez cenzure Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 30 kwietnia 2022 Opublikowano 30 kwietnia 2022 No okey. Jakbym je miał to bym je z chęcià zrobił. Może jeszcze te co mam do zrobienia otworzą do nich dostęp? No chyba, że któreś aktywowały się po kontraktach fixerów, cyberpsychozach itp. Tych ani sztuki nie zrobiłem (i nie chcę). Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 30 kwietnia 2022 Opublikowano 30 kwietnia 2022 Dla mnie to własnie wyróżnia dobre pozycje, że każdy ma nieco inne doświadczenia, inne przygody wynosi z gry. Lepiej grac po swojemu i coś ominąć, niż isć przez grę jak po sznurku kierowany liniową fabuła lub poradnikiem z neta. 1 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 30 kwietnia 2022 Opublikowano 30 kwietnia 2022 W Eldenie tak nie wolno. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 A wiedzieliście, że jest taka miejscówka, która nawiązuje do Trailer Park Boys? XD Ja po jakimś czasie skminiłem, że to easter egg, a miejscówka nazywa się osiedle przyczep Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Chata Rivera czy to co innego? Ale bym pojezdzil po tym mieście znowu, chyba zainstaluję <3 Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 No, osiedle Rivera XD. Tam lecą randomowe teksty z trailer park boysów od npc, co się tylko miło zaskoczyłem XD Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Easter Eggów jest dużo, np. Spoiler Hideo Kojima w biurowcu Arasaki xd Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Nawet i nie w biurowcu, ale i chyba w jakimś klubie też był, chociaż dokładnie już nie pamiętam. Ale za to też był na przykład taki zajebisty easter egg w jednej pobocznej misji rivera, że mogłeś: Spoiler Zobaczyć dziecko zapakowane w kondon z Hideo Kojimy z Death Stranding XD No, kurwa, to było tak dobrze zrobione, że musiałem popatrzeć na tego .................... XD Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Taa, aż sobie screena z tego musiałem zrobić do kolekcji xd Podobnie jak dupę Alt na backstage'u Samuraia Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Tak swoją drogą, to szkoda, że wątek kobietki Alt został potraktowany po macoszemu, bo jednak miało potencjał jak z Panam. Nie wiem, można było dłużej z nią pociągnąć wątek w: Spoiler w ich cyberpunkowym medium, chociażby więcej wspólnego i różnego tematu z Johnym, jak mieli życie i jak im się to potoczyło, no był dobry temat, a tak mieliśmy tylko ruchańsko i wyzywanie między Johnym a Alt w retrospekcjil. Po prostu jest niewykorzystany potencjał z Alt i szkoda, że tak to poszło. Raczej w tym przyszłym DLC to z nią nie pociągną, chociaż kto wie. Bo to ogólnie jest ciekawa babka, ale mało z nią nakręcili temat, bo widzę, że też miała pojebane we łbie jak Silverhand. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 W ogóle zacząłem dla odprężenia grać w Tales of Borderlands i jest sporo podobieństw w tematyce. Cyber łapa? Jest. USB w czole? Jest. Skaner? Jest. Cyfrowy "duch" dawnego przestępcy, który próbuje nam przejąć ciało? No kurva. Tylko główny bohater straszna cipa 1 Cytuj
Bzduras 12 533 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 44 minuty temu, Faka napisał: Tak swoją drogą, to szkoda, że wątek kobietki Alt został potraktowany po macoszemu, bo jednak miało potencjał jak z Panam. Nie wiem, można było dłużej z nią pociągnąć wątek w: Ukryj zawartość w ich cyberpunkowym medium, chociażby więcej wspólnego i różnego tematu z Johnym, jak mieli życie i jak im się to potoczyło, no był dobry temat, a tak mieliśmy tylko ruchańsko i wyzywanie między Johnym a Alt w retrospekcjil. Po prostu jest niewykorzystany potencjał z Alt i szkoda, że tak to poszło. Raczej w tym przyszłym DLC to z nią nie pociągną, chociaż kto wie. Bo to ogólnie jest ciekawa babka, ale mało z nią nakręcili temat, bo widzę, że też miała pojebane we łbie jak Silverhand. No nie można było, bo tak jakby papierowy oryginał zamknął ten temat. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Kurła, ale jak zamknął? Chodzi Ci to, że ten cały blackwall tego uniemożliwia? Cytuj
Bzduras 12 533 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Chodzi o to, że ta historia była opisana w opowiadaniu Never Fade Away, które było częścią RPGa. Tam wątek kończył się na Spoiler zapisaniu engramu świadomości Alt za pomocą Soulkillera (którego zresztą sama stworzyła ) w siedzibie Arasaki. Czyli prawie dokładnie tam, gdzie kończy się quest, z tym, że w CP2020 nie jest powiedziane, co dalej dzieje się z Silverhandem, także można powiedzieć, że gra i tak całkiem przyzwoicie i fajnie go rozwinęła. Natomiast jeśli chodzi o ich zaszłości i przeszłość to chyba devi doszli do wniosku, że nie ma jak sensownie upchać tego do gry przy tej fabule, jaką nam prezentuje. Poza tym ich relacja to raczej toksyczny cykl love-hate-love-hate, raczej wiele więcej nie ma tam co dodawać. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 A to szkoda, bo jednak potencjał był, nawet jak na toksyczny związek. Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Jakie gadanie polecacie, W3 wiadomo że po naszemu a tutaj? Cytuj
Bzduras 12 533 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Mój głos ląduje na angielski dublaż, choć na forum było sporo głosów chwalących też polski, a zwłaszcza Żebrowskiego w roli Srebrnorękiego. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Zrobiłem przejście zarówno EN jak i PL, oba świetne imho, przy czym wiele z wątków dopiero w wersji PL ograłem. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 1 hour ago, messer88 said: Jakie gadanie polecacie, W3 wiadomo że po naszemu a tutaj? Keanu jako Keanu, wiadomo. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Ja gram polski i bardzo mi odpowiada. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 w PL VA żeński V mógłby mi śpiewać kołysanki, męski mi nie pasuje w PL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi