Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanko. Czy po misji Wielki sen, już po pitu pitu z Silverhandem, normalnie można się ubrać czy trzeba czekać jakiś czas? Niby po misji było, że ubierz się opcjonalnie ale prócz bandaży czy skafandra (chyba arasaki) nie mogę nic założyć. Wszystko odnośnie stroju jest zablokowane i są ikony kłódek.

Idąc od lewej (nie pamiętam etykiet)

- maksymalna jasność: ustaw tyle ile TV wyciąga nitów, np. 800.

- jasność bazowa: ok 1.2 u mnie się sprawdzało. Wyższa wartość oznacza, ze w nocy będzie kompletnie jasno, a suwak w lewo: ciemno nawet pod neonami

- ostatni suwak oznacza jasność interfejsu, czyli menusy i napisy. Dałem zupełnie w lewo.

Wiadomo, ze jeszcze trochę zależy jak masz jasność/kontrast/wspomagacze ustawione w tv.

• Plusik 2

Niee, a w sumie szkoda (np. korpos mógłby mieć jakiś unikatowy dodatek do hakowania). Ma wpływ tylko i wyłącznie na początkowa sekwencję ok 30 min gry, a od momentu cut-scenki pokazującej jak mijają miesiące na melanzach z Jackiem już jest to samo dla każdego. No i jeszcze dodaje dodatkowe opcje dialogowe w niektórych questach. Nic co by zmieniało bieg historii poza paroma tekstami.

• Plusik 2
9 minut temu, _Red_ napisał:

Powinno być wpytę autosejwów. Chyba z 20 slotów.

A jak tam pierwsze spotkanie z

Ukryj zawartość

Adamem Smasherem w windzie podczas braindance Evelyn?

Jak pierwszy raz podszedł to aż trochę poderwałem się w fotelu, bo nigdy nie lubiłem takich obleśnych cyborgów xd

W VR to byłoby coś :obama:

Jest jakiś limit skillpointów co można sobie wymaksować? Powiedzmy że chciałbym odblokować perki z 3 "drzewek" - crafting assault i Cold Blood to skupić się na tym czy można coś tam jeszcze odblokować w innej kategorii? A sama gra bardzo mi się podoba, chyba dobrze że ją włączyłem dopiero teraz po paczach chociaż dalej widzę są bugi np wczoraj mi postać zmieniła kolor włosów xd