Mustang 1 718 Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 On 5/18/2022 at 7:56 PM, Sedrak said: PS. Też tak macie, że w RPG wszystkim pomagacie? Tak i większość graczy tak ma, bo jest z natury dobrych, a czynienie zła we wciągającej grze, staje się dla empatycznych osób męczące psychiczne. Plus RPG z natury opiera się na pomaganiu komuś w czymś: - Ej, słuchaj, pomożesz mi odzyskać X, bo Y mi zabrał i schował w Z? - Nie, spier.dalaj. Quest failed, kurtyna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Tak i większość graczy tak ma, bo jest z natury dobrych, a czynienie zła we wciągającej grze, staje się dla empatycznych osób męczące psychiczne. Plus RPG z natury opiera się na pomaganiu komuś w czymś: - Ej, słuchaj, pomożesz mi odzyskać X, bo Y mi zabrał i schował w Z? - Nie, (pipi)j. Quest failed, kurtyna.Świetnie spostrzeżenie. Ale chyba ta kwestia questów jest dość znaczącą. Szkoda, że nie ma za bardzo gier gdzie właśnie można grać złym i nie tracić questów.Ale pomimo, że gram jako dobry to i tak nigdy nie potrafię się powstrzymać przed otworzeniem skrzyni wytrychem czy hakowaniem komputera Sent from my DN2103 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 988 Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 46 minut temu, Mustang napisał: Tak i większość graczy tak ma, bo jest z natury dobrych, a czynienie zła we wciągającej grze, staje się dla empatycznych osób męczące psychiczne. Plus RPG z natury opiera się na pomaganiu komuś w czymś: - Ej, słuchaj, pomożesz mi odzyskać X, bo Y mi zabrał i schował w Z? - Nie, spier.dalaj. Quest failed, kurtyna. Ogólnie polecam, toczą bekę ze wszystkiego co poruszaliście (słabe questy, bycie dobrym w RPG, kiepskie aktorstwo itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Ja mam 4h nabite a już widziałem npc zapadnięte w podłogę, auto tańczące breakdance itp xD.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Znudziło mi się strzelanie i się bawię kataną, skalpel plus sandevistan jest potężnie OP i to nawet respeca nie robiłem pod blades. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Ja przeszedlem 1 akt.Za(pipi)iście mi się podobało.Mam nadzieję że dalej będzie tak samo dobrze.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Sidequesty warto też, sporo jest fajnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 No ale w 1 akcie albo nie zgłębiłem albo był tak ukierunkowany na story że nic nie zrobiłem?Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Teraz robiłem zadania dla Delameina. Czy te NCPD w niektórych dzielnicach gdzie szukamy taxi są na dalszy poziom czy takie kozaki latają po tych dzielnicach? Na jeden, czy dwa strzały jestem. Zrobiłem wszystkie taxi ale ale na razie nie będę wchodził w większe interakcje tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 No jak mają czaszki przeciwnicy to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 To jest na tej samej zasadzie co w Wiedźminie. Czerwona czacha równoważy się z pojedynczym hitem i basta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Temat o tej grze, jak rzeka widzę Tymczasem w Euro można wersje konsolowe dostać w promocji za 89 zł https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/cyberpunk-2077-na-konsole-za-89-zl-w-rtv-euro-agd-darmowa-aktualizacja-do-wersji-ps5-i-xsx/ Chyba się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Jakbym nie wziął cyfry ostatnio to bym brał tak w ogóle to jest edycja premierowa z dodatkami jak były przy Wieśku np czy jakiś "dodruk"? ok na stronie sklepu zdjęcia chyba premierówki Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Fajnie w końcu poczytać, że faktycznie gracie wam się podoba, zamiast ciągle psioczyć. Trochę zazdroszczę, że przechodzicie dopiero po next gen patchu, ale wcześniej też bawiłem się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Jestem w akcie 3 i mam misje spotkać Spoiler się z Hanako i wyskoczyło mi tam info że point of no return. To jest ostatnia misja główna? Jeśli tak to krótka ta gra się wydaje. Porobiłem wcześniej Side questy Spoiler Judy Panam i murzyna. Wpadły trofki i szkoda że już nie będzie nic z Panam no chyba że po story coś się odblokuje nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 137 Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Sama fabuła jest na 20-25h, po point of no return masz jeszcze jakieś 4-6h gry zależy co wybierzesz, zrób sobie zapis przed tym Spoiler jak będziesz gadał z kijanu na dachu żeby można było się cofnąć i zrobić inne zakończenia. co do drugiej sprawy to będzie w zależności jaką ścieżkę wybierzesz w momencie o którym wspomniałem w spoilerze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 A po skończeniu gry można dalej śmigać po mieście i robić to co zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 137 Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Oczywiście, tylko nie wiem czy jakieś questy się nie zablokują, bo ja wszystkie zrobiłem przed punktem bez powrotu Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Nie No questy też robię przed main story, chodziło mi o te inne aktywności - cyberpsycho i te zielone zadania. To nie powinno zniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 137 Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 nic nie znika z tego Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 988 Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Nic się nie blokuje, po skonczeniu wracamy do sejwa sprzed Punktu z dodatkowymi nagrodami za ukończenie (jakaś kurtka, broń itp.). Jedyna opcja by sobie zablokować quest to złe rozegranie dialogów (np. działanie wbrew woli Judy w jej misjach). Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Ostatni cyberpsycho musi się odblokować po czymś czy jestem ślepy że go nie widziałem na mapce? No dziś chyba pokończę Side questy i się wezmę za ten finał, trochę szkoda że to będzie koniec. Wciągnęła mnie ta gierka bardzo - fabuła postacie super. Technicznie to dalej jest xd wczoraj miałem typka z czerwoną migająca mordą i się zastanawiałem może on taki ma być no ale jak zaraz weszła Rogue i taka sama tęcza na gębie to już wiedziałem że trzeba na nowo grę włączyć. Mam nadzieje że jakieś dlc do tego się pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 988 Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Ostatni pojawi się z progresem fabuły, tylko piszesz, ze juz jesteś na końcu. To nie wiem co go triggeruje w takim razie. A i możliwe, że pojawi się jak pojeździsz po okolicy, chyba ta część pustynna w prawej części mapy. Cos tak mi świta. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Ok zrobiłem zakończenie z Panam. Wrzuciło mnie na nowo przed misją z Hanako więc spoko bo sobie mogę resztę zakończeń porobić jakbym chciał, tam na dachu się nie dało zrobić save. Cyberpsycho mam dalej 16/17 i brak znacznika. A tych zielonych zadań (gigs) to pełno jest, robiłem sporo jak kasę zbierałem ale widzę że nawet 50% nie mam. No ale jakbym chciał wbić 50 lvl to chyba niczym innym już expa nie zrobię a skończyłem grę na 42. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 988 Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Obadaj to może https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kdbsrn/why_is_my_last_cyberpsycho_not_showing_up/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi