messer88 6 418 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Ten streetcred bardzo szybko wymaksujesz jak będziesz właśnie robił różne poboczne aktywności. Chyba koło 30lvl miałem max. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Przeszedlem.Ending + epilog super.Tak samo jak prolog W ogóle dla mnie gra petarda.Oczywiście że są jakieś drobne błędy ale szczerze to mnie w grach nie boli to że npc się zawiesi itp.Boli mnie za to jak gra jest nudna i palec świerzbi do skipowania dialogów.Tutaj chciałem wysłuchać nawet opcjonalnych kwestii.Nue do końca wykorzystałem potencjał drzewek rozwoju postaci, szczerze normal jest baardzo prosty.Tutaj tru minus - inteligencja przeciwników.Tak czy siak dla mnie to była mega przygoda i czułem duże zadowolenie przy napisach końcowych.Teraz dokończę wszystko co się da, zrobię 2 ending.A na koniec przejdę korpo od nowa.Dla mnie mocne 9/10 ścisły top singlowych gier.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 (edytowane) On 6/9/2022 at 10:28 AM, messer88 said: Ten streetcred bardzo szybko wymaksujesz jak będziesz właśnie robił różne poboczne aktywności. Chyba koło 30lvl miałem max. o to to, ja po wyczysczeniu calej mapy z psycholi, NCPD i innych to mialem bodaj level 46, street creed 50 i skompletowany i sfinalizowany build, jednym slowem demigod. ile mialem hajsu i surowcow to juz nie pomne ale nie sposob bylo tego wydac czy wykorzystac. Edytowane 13 Czerwca 2022 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 988 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Przy tym przejściu wpierw zrobiłem wsio poboczne i tez miałem postać tak wykokszoną, ze Sasquatch to pięściami tłukłem. No i hacking wszystkich jak leci. Niesamowita gra, dawać DLC bo chce tam wrócić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 (edytowane) u mnie to sasquatch padla zanim zdarzyla sie w moja strone obrocic xd zreszta jak 95 procent wrogow w grze. jedynie to Spoiler oda i smasher costam powalczyli chyba Edytowane 13 Czerwca 2022 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Znalazłem właśnie easter egsa odpowiedzialność, chłopaki z baraków.Tak jak po przejsciu forbiden west czułem ulgę i odrazu płytę wyjąłem tak w cyberpunku bawię się cały czas świetnie nawet po przejsciu gry.W sumie 55h już na liczniku i sam nie wiem ile jeszcze rzeczy mam do zrobienia, ale obstawiam że ze 20h jeszcze zejdzie wszystko porobić.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Ja wyczyściłem właśnie pierwszy region (Watson), za co wpadł mi dzbanek Mam 25 godzin na liczniku, a fabularnie Spoiler Cały czas po awansie do 2 aktu i przejściu misji Wielki Sen Mapa przytłacza trochę znacznikami, ale na razie gra mi się świetnie. Podejrzewam, że dobiję do 100 godzin, zwłaszcza, że chcę powalczyć o Z moich obserwacji wynika też, że grając w trybie wydajności na PS5 na mapie porusza się bardzo mało pojazdów. Ludzi też w sumie niewielu. Nie mam co prawda porównania z innymi platformami, ale już z innymi grami tak. Za to błędów chyba nie ma istotnych, na razie widziałem tylko lewitujący loot, który "upuścił" jeden z przeciwników Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Są jakieś poboczne questy, które się wyróżniają na tle reszty? Te co robiłem były krótkie i proste i nie wiem czy jest sens szukać ich dalej czy lecieć tylko główną fabułę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 988 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 C...co? Poczytaj peany na temat side questów przez parę ostatnich stron, zanim padną kolejne takie herezje River Kerry Johnny & Rouge Judy Peralezowie Joshua Panam Jak to są kiepskie pod kątem lore questy to nie wiem. Side content w tej grze jest lepszy niż główna oś. Zabawna odskocznia to może są uciekające autonomiczne autka Delamaina, albo serie wyścigów z tą barmanka (wypadło mi teraz imię) ale reszta to zajebisty kawałek historyjki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 9 minut temu, _Red_ napisał: side questów 9 minut temu, _Red_ napisał: Panam To ja chyba zaczynam się gubić co jest tutaj main questem. Sama zaś Panam jest cudowna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 988 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Całego story Panam (poza tym jednym questem co spotykamy ja jak majstruje tyłkiem nad autem) nie trzeba w ogóle robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 @Pure Bladestonepewnie miałeś na myśli zlecenia NCPD, te faktycznie są krótkie i powtarzalne Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Panam była u mnie w dzienniku jako główny quest i go zrobiłem. 22 minuty temu, Paolo1986 napisał: @Pure Bladestonepewnie miałeś na myśli zlecenia NCPD, te faktycznie są krótkie i powtarzalne Na jakieś generyczne zlecenia to szkoda życia, ja póki co zrobiłem kilka pobocznych gdzie musiałem wyjąć najebanego chińczyka z lodówki i odwieźć go gdzieś, albo musiałem przekonać jakiegoś menela w depresji żeby sobie nie zrobił krzywdy. Dlatego pytałem czy są ciekawsze misje. 48 minut temu, _Red_ napisał: River Kerry Johnny & Rouge Judy Peralezowie Joshua Poszukam takich zleceniodawców i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 18 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 13 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Sama zaś Panam jest cudowna Mhmm, Panam Wlaśnie się poznaliśmy Spoiler Po niezłej zadymie pojechaliśmy do motelu, najpierw do baru, a potem do pokoju, szkoda tylko, że na osobnych łóżkach i zapowiada się świetna historia Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Jezusie najświętszy, po chwilowym spadku tempa tę misje w pozniejszych etapach gry to jest jakiś majstersztyk. Postaci, ich mimika, DIA LO GI to absolutna czołówka branży. Niech się ta gra nie kończy. W dniu 18.06.2022 o 08:20, Paolo1986 napisał: Spoiler Po niezłej zadymie pojechaliśmy do motelu, najpierw do baru, a potem do pokoju, szkoda tylko, że na osobnych łóżkach identyko, a Panam ojezuskiu <33 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Czyli co, wystarczyłoby skasować wersję na stare konsole i od początku były szansę na luksja gierkę z turbopozytywnym odbiorem (bo ostatnich stron tematu chyba inaczej nie da się nazwać), która mogłaby bez żalu stać obok Wieśka 3 i nie robić mu wstydu. Mam nadzieję, że Cedep się nauczył czegoś i nie odstawią takiej maniany w przyszłości, a jeśli jednak nie to mam pokaźny zapas ciepłego moczu przygotowany specjalnie na taką okazję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Lubię myśleć, że Cyberpunk premierę na konsolach to miał dopiero w tym roku, ale i tak zrobi się kiedyś przejście definitive na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 A tak się ludzie śmiali jak mówiliśmy, że na PC od początku był sztos. ; ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Pozbyć się tylko jeszcze głupich bugow jak radio albo lewitujące ludki i jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Dla mnie Cyberpunk na konsolach również miał premierę w tym roku. Warto było poczekać 1,5 roku z ograniem. Myślę, że pod wieloma względami - fabuła, świetnie napisane postacie, które zapadają w pamięć - ten tytuł mógłby być takim GOTY i przynajmniej u mnie konkurować z HFW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 (edytowane) Przechodziłem tydzień, bo im dalej tym krótsze sesje robiłem przez znużenie. Te poboczne questy ważnych postaci dały radę i bardzo dobrze, że nie trzeba było ich szukać tylko sami dzwonili/gra prowokowała spotkania, bo szkoda było by je przeoczyć wśród reszty nuuuudnych aktywności. Grało mi się ogólnie dobrze, ale jak przypomnę sobie zapowiedzi o wielkim horyzontalnym mieście to trochę śmiech. Mi się totalnie nie chciało zwiedzać zaułków miasta, grałem w to trochę jak w GTA czyli jechałem od znacznika do znacznika i robiłem questy. Gierka questami stoi, ale tylko tymi ważnymi pobocznymi/głównymi, bo reszta to nudne zapychacze i strata czasu. Z aktywności tylko cyberpsychozę zrobiłem do końca, bo było w tym wyzwanie. Szkoda, że fabuła jest liniowa, mało w tym RPG. Na szczęście same zakończenia i epilogi trochę wynagradzają linowość. Zakończenia Spoiler Dla mnie nr 1 to cała końcowa misja z Johnym i jego epilog, wzbudziło we mnie jakieś emocje więc ok. Najgorsze u mnie to te nazwijmy miłosne z Panam. Myślałem, że się porzygam od tej tęczy, aż żałowałem, że zrobiłem ten romans. Zablokowałem sobie jeden ending, bo nie uratowałem chińczyka kiedy gra mi powiedziała, że nie żyje, no super. Warto zagrać, ale nie ma co się nastawiać na wielkiego RPG tylko raczej na przyjemną gierkę akcji z toną dialogów. 8/10 Edytowane 22 Czerwca 2022 przez Pure Bladestone 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Jak to jest ze mam wyczyszczona mapę a nie wpadły trophy za wszystkie aktywności w dzielnicy?Chyba nie muszę robić tych policyjnych randomow ?Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Musisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 (edytowane) Wyzwania NCPD są wymagane do trofeów za wszystkie aktywności w danej dzielnicy. Czasem też musisz odpowiednio pchnąć fabułę czy mieć odpowiedni poziom street creed, aby w ogóle móc odblokować niektóre aktywności, np. kontrakty. Edytowane 24 Czerwca 2022 przez Paolo1986 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 Ok thx.Żałuję że nie robiłem ich wcześniej.Teraz tylko to mi zostało, a raczej niezbyt ciekawe są.No i pewnie będę musiał jeździć i się "doszukiwać" tych aktywności po mapie Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi